Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (230. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.812
Cevap
98
Favori
292.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    Hayır, modemi kendim satın aldım. Bu modemde hiçbir şekilde tivibu uygulamasını kullanamaz mıyım?
  • ben zyxel 3925b10b modemde tivibu çalıştırmıştım ama nedensen tp link arc 600 marka ve daha pahalı bir modem ve yeni bir modem olmasına rağmen allem ettim kallem ettim tivibu çalıştıramadım. türktelekom sorun olmaz çalıştırır diyor ama nasıl ayar yapılacağını söylemiyor tplink mail atıyor bla bla diyor geçiyor aslında şu işi çözmeleri lazım ben türktelekomun verdiği ucuz ve basit modemi kullanmak istemiyorum ben kendi çözümümü kullanmak istiyorum ama yok kardeşim...
  • tp-link tl-wn722n wifi kopuyor yardım
  • İyi günler elimde bulun TP-LINK TD864W marka ve modelli bir cihaz mevcut cihazı başka bir modem için access point olarak kullanmak istiyorum ayarları yapamadım yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
  • Selamlar TP-LINK

    Transmit Power, Beacon Interval(ms), RTS/CTS Threshold vs gibi wireless ayarlarında hangi değerler olmalı?

    TTNet adsl hat kullanıyorum.İnternet sürekli kopuyor.Wirelessta da LAN'da da kopuyor gerçi.Bir türlü çözümü bulamadım.Kopuyor derken örneğin download yaparken hız bazen fullde, bazen de en dipte.Bu olay sıkça peşpeşe ve sürekli tekrarlanıyor.Tamamen bir kopma olmuyor yani sayfa görünütlenemiyor gibi bir kopmaya girmiyor hiç bir zaman.Ben de son çare artık modemin hiç dokunmadığım ayarlarında mı problem diye buraya sorayım dedim.
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    cem650 merhaba,

    Tivibu'yu kampanyalı olarak verilen modeme bağlayıp sonrasında diğer tüm internet bağlantılarınızı VR600 üzerinden alabilirsiniz.
  • darknssxx D kullanıcısına yanıt
    darknssxx merhaba,

    Kullandığınız bir TP-Link ürünü mü mevcut ?
  • keniken K kullanıcısına yanıt
    keniken merhaba,

    TP-Link ürünlerine göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı biz teşekkür ederiz, iyi günlerde kullanmanız dileği ile.
  • ReichWilhelm R kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    TP-LINK’e ait tüm ADSL/VDSL modemlerimizin IPTV desteği mevcuttur fakat TTNET internet servis sağlayıcının almış olduğu karar ve alt yapı hizmeti gereği artık TTNET’in internet kampanyasında verdiği modemlerde TIVIBU IPTV özelliği aktif olarak çalışmaktadır. Dışarıdan alınan modem router ürünlerinde IPTV özelliği olduğu halde TiviBu hizmeti çalışmamaktadır.

    TTNET-Türk telekom Tarafından bizlere iletilen bili aşağıda yer almaktadır;
    TİVİBU servisi için modemlerde DHCP 60,121,125 gibi opsiyonlar desteklenmekte ve RSTP Proxy protokollerindeki tanımlamalar sadece taahhütlü olarak sunulan cihazlarda çalışmaktadır. Taahhüt dışında kullanılan VDSL/ADSL modem router ürünlerinde TiviBu bağlantısı gerçekleşmemektedir.
  • isode kullanıcısına yanıt
    isode merhaba,

    Bizlere özel mesaj olarak mail adresinizi iletebilir misiniz ? Bu konu hakkında tarafınıza bir mail gönderilecektir.
  • burakcakal B kullanıcısına yanıt
    burakcakal merhaba,

    TD854W, TD864W ve TD-W9970v3 Model ürünler Türk Telekom'a özel olarak üretilen kampanyalı modemlerdir. Modemin kullanım hakkı ve servis işlemleri Türk Telekom çözüm ortağı SENTİM BİLİŞİM firmasına aittir konuyla ilgili Sentim firması ile irtibata geçmeniz gerekmektedir. İrtibat numarası 0850 209 40 40 veya modemdestek@sitetelekom.com.tr mail adresi üzerinden irtibata geçebilirsiniz.
  • Port Valdez P kullanıcısına yanıt
    Port Valdez merhaba,

    Sizlere daha sağlıklı yardımcı olabilmemiz için ürününüzün model numarasını iletebilir misiniz ?


  • fotoğrafta 1. nokta internet yayınını yapacak yer(2.KAT). 2. nokta da alacak yer(1.KAT) iki nokta arası mesafe 180-190 metre arası.
    cihazları çatıya koyma gibi bi şansım yok malesef.
    Sevgili TPLİNK sorum şöyle; iki adet WA7210N cihazla birbirini görmeden sağlıklı şekilde internet bağlantısı sağlayabilir miyim?
    yarı hızında verse yine sorun olmaz benim için. 3 megabit bile olsa bağlanabilmek istiyorum.
    Cevabını bekliyorum TPlink
    saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 9 Eylül 2017; 3:42:36 >
  • Merhabalar elimde 4-5 yıldır kullandığım TP-LİNK TD-W8961N model modem var fakat bir bilgisayarda indirme yapılırken diğer bilgisayarda pingden dolayı oyun oynanmıyor(iki bilgisayar da kablo ile bağlı) ve şişme yapıyor kapatıp açılmadan düzelmiyor günde 10 defa kapatıp açmak zorunda kalıyorum, Bir bilgisayardan fazlası bağlandığında internet ölüyor ve müşteri hizmetleri bana yardımcı olmadı.Modem anasayfasına da giremiyorum.(http://192.168.1.1/) Ne yapmam gerek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akustikcandir -- 14 Eylül 2017; 20:25:10 >
  • Hem kablolu hem de wi-fi olarak internet vermek için Router, sadece wi-fi olarak internet vermek için Access Point kullanılıyor. Doğru mudur?
  • Tp link modemimiz var andro dumper uygulamasiyla herkes bağlanıyor ne yapabiliriZ bu konuda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 28.08.2017 de size 2 ad arızalı CPE510 Outdoor Accespoint cihaz gönderdim hadi bayram dolayısıyla kargo 05.09.2017 tarihinde teslim edilmiş ve şu güne kadar kaç kez aradıysam cihazların sırada olduğu için bakılamadığını söylediler arızalı cihaz takip sisteminizde ise sorgulama yapınca arıza kaydı bulunamadı diyor bu olay bizim işlerimizi büyük ölçüde aksaklığa uğrattı servis kaliteniz kötü ikincisi daha önceden de ayni arızaları yaptı cihazı almayı düşünen kalitesini benimseyen arkadaşlar için bu yaşanan arıza ve servis durumu tecrübesi benim açımdan olumsuzdur.
  • Selamlar

    Ben bugün ''Tp-Lınk Archer T2uh Ac600 Usb Adaptör'' satın aldım. Alırken evimden iki kat aşağıda olan ufak bir odada çalışmak zorunda olduğumu ve internetin yukarıdaki evde olduğunu anlattım ve bana başka aletler o odada yukarıdaki evden internete giriyormu diye sordular. Evet cevabını verdim. Resimde de görebileceğiniz gibi macbook pro 'ninjafare' isimli wireless ağıma çok yüksek bir hız ile bağlanıyor. Resimde üstteki ekran ise TP-Link'in takılı ve kurulu olduğu pc ve bırakın girmeyi o ağı göremiyor bile. Ben mi bir hata yapıyorum yoksa teknosa beni yanlış mı bilgilendirmiş? (Macbookta TP link'in yazılımı yüklü o yeşil ikon o yüzden var ama resmi çektiğim sırada macbook'a takılı değildi üstteki pcye takılıydı.) İade için çok az zamanın kaldı bilen biri varsa lütfen bana yardım etsin. Şimdiden çok teşekkür ederim.



    Sevgiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mota -- 15 Eylül 2017; 4:57:1 >
  • Modeminizin WPS özelliğini kapatın sorun düzelir. (Ysnsrfglu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fornacis -- 15 Eylül 2017; 15:20:56 >
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.