Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cimbom38 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.812
Cevap
98
Favori
292.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TP-Link TD-W8960N model modeme sahibim tivibu aldık modemi uyduya bağladık ama tivibu'ya girince internet erişimi yok diyor bazen giriyor sonra atıyor bazen hiç girmiyor internette araştırdım IPTV diye bir şey diyorlar bu nedir ve benim modemimde IPTV desteği var mı?
  • Merhaba arkadaşlar benimde modemim TPLiNKW8691ND 3gundur modem le uğraşıyorum, hız 8mbde 3cikiyor kaç kere smile adsl aradım, sorun yok diyorlar, ışık tan görmemişim bi baktım ki modem in üstü sararmış avuçici kadar, yanmış modem. Garantisi bitmiştir. Bu modemler kadar kolay bozulan bir cihaz görmedim. Fiş ten çekip soğutunca normal çalışıyor, ama sonra hız düşüyor sapitiyor. Herhalde bunurgordukten sonra tplink modem almam, sizin tavsiyeniz varmıdır pahalı olmayan?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertank07 -- 19 Temmuz 2017; 7:32:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • m_alpay kullanıcısına yanıt
    m_alpay merhaba,

    Bu durum için cihaz tarafında yapabilecek bir ayar bulunmuyor. Ana cihaz ile arasında ki mesafeye bağlı olarak aktarabileceği hız değişiklik gösterecektir. Cihazın konumunu değiştirerek hızı kontrol edebilirsiniz. Ana cihazdan ne kadar güçlü sinyal alır ise aktaracağı hızda aynı oranda artacaktır.
  • crowies C kullanıcısına yanıt
    crowies merhaba,

    Öncelikle bu ürünü kullanabilmeniz için bir modemden kablo çekip ürünün mavi yani wan portuna takmanız gerekmektedir. 2. bir kabloyu sarı portlardan yani lan portlarından kurulum yapacağınız bilgisayara bağlayıp kurulum yapabilirsiniz. Sonrasında bilgisayara bağladığınız kabloyu çıkartıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

    https://youtu.be/aXSaF-EWY1U linkinde yer alan kurulum videosunu izleyerek kurulumunuzu yapabilirsiniz. Model numaraları farklı olabilir fakat kurulum adımları aynıdır.
  • genesisisik G kullanıcısına yanıt
    genesisisik merhaba,

    Mail adresinizi özel mesaj olarak iletebilir misiniz ? Bu konu hakkında tarafınıza bir doküman göndereceğiz.
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Çağdaş merhaba,

    TL-WN722N cihazınızın donanım versiyonu nedir ?

    Cihazın üzerinde Ver:1.0 veya V1 şeklinde yazmaktadır.
  • chocolax C kullanıcısına yanıt
    chocolax merhaba,

    TP-LINK’e ait tüm ADSL/VDSL modemlerimizin IPTV desteği mevcuttur fakat TTNET internet servis sağlayıcının almış olduğu karar ve alt yapı hizmeti gereği artık TTNET’in internet kampanyasında verdiği modemlerde TIVIBU IPTV özelliği aktif olarak çalışmaktadır. Dışarıdan alınan modem router ürünlerinde IPTV özelliği olduğu halde TiviBu hizmeti çalışmamaktadır.

    TTNET-Türk telekom Tarafından bizlere iletilen bili aşağıda yer almaktadır;
    TİVİBU servisi için modemlerde DHCP 60,121,125 gibi opsiyonlar desteklenmekte ve RSTP Proxy protokollerindeki tanımlamalar sadece taahhütlü olarak sunulan cihazlarda çalışmaktadır. Taahhüt dışında kullanılan VDSL/ADSL modem router ürünlerinde TiviBu bağlantısı gerçekleşmemektedir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

    Çağdaş merhaba,

    TL-WN722N cihazınızın donanım versiyonu nedir ?

    Cihazın üzerinde Ver:1.0 veya V1 şeklinde yazmaktadır.

    V1 versiyon, valla oyun ortasında kopması kötü oluyor. Win 7'de sorunsuz sanırım ama win 10'da driver üzüyor.
  • Merhaba, digitürk uydu alıcıya modemim uzak noktada olduğu için TP link wn 702n cihazını alarak kablolu bağlantı yapmak istedim. Evdeki internet süperonline fiber modem ise Huawei hg253s, client Mode olarak ayarları yaptım. Fakat internette kesilmeler ve modemin kendini kapatması gibi sorunlarla karşılaştım. Nette araştırdım bu cihaz ile sizin cihaz arasında sorun olduğunu gördüm. Ben modemde ne gibi bir ayar yaparsam bu sorunu çözerim

    Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar TP-Link Turkiye ve diğer donanimhaber kullanıcıları;

    Aynı ağda 2 adet range extender kullanabilir miyiz? (TL-WA850RE)

    Mevcut ağ topolojisi ve yaşanan sorun şu şekilde ;

    1) Evin tam ortasında bir adet wireless router var (DSL modem) "EV_MERKEZ" adında bir SSID ile yayın yapıyor,

    2) Evin uç noktalarına doğru uzaklaştıkça doğal olarak sinyal zayıflıyor ve ağdan kopmalar oluyor,

    3) Bir adet TL-WA850RE Range Extender satın aldım, merkezdeki wireless router ile aynı SSID'yi (EV_MERKEZ) broadcast edecek şekilde konfigüre ettim ve sinyalin doğu yönünde zayıflamaya başladığı noktada devreye aldım. Evin doğu yönünde "dead-zone" kalmamış oldu.

    4) Aklımdaki soru şu : Bu topolojide, aynı range extender'dan (TL-WA850RE) bir tane daha satın alıp, bunu da aynı SSID'yi broadcast edecek şekilde evin batı yakasında konuşlandırırsam, 1 router + 2 range extender birlikte düzgün çalışır mı?

    Şimdiden teşekkürler.

    Düzenleme : İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .S.W.A.T. -- 25 Temmuz 2017; 15:59:40 >




  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Çağdaş Merhaba,

    TL-WN722N win10 desteği bulunmuyor. Farklı adaptörler ile kullanmanızı önerebiliriz.
  • kutay2455 kullanıcısına yanıt
    kutay2455 merhaba,

    Modem tarafında uygulanabilecek ayarları bizler bilemiyoruz ne yazık ki. Cihaz tarafında ise sadece kurulum yapabilirsiniz. Ana modem ile eşleştirdikten sonra cihazda uygulayabileceğiniz başka bir ayar bulunmuyor.http://www.kolaykurulum.net/Products/150Mbps-Kablosuz-N-Nano-Router-detail-1056 linkinde cihazın kurulum videolarını görebilirsiniz.
  • .S.W.A.T. . kullanıcısına yanıt
    .S.W.A.T. merhaba,

    1 routera 2 adet menzil genişletici bağlayabilirsiniz. Herhangibir problem olmaz sorunsuz bir şekilde kullanabillirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

    .S.W.A.T. merhaba,

    1 routera 2 adet menzil genişletici bağlayabilirsiniz. Herhangibir problem olmaz sorunsuz bir şekilde kullanabillirsiniz.

    Merhabalar ;

    Öncelikle en popüler teknoloji forumunda böyle aktif bir başlık olması çok güzel. Cevaplarınız için teşekkürler.

    Soruma gelecek olursak; ne yazıkki 1 router + 2 range extender topolojisini ne yazıkki çalıştıramadım.

    Müsadenizle deneyimlerimi paylaşayım. Siz de TP-Link Lab ortamında bi test edebilirseniz çok sevinirim.

    Kullandığım Range Extender : TP-Link TL-WA850RE
    Router : Türk Telekom AirTies
    Cihazlar : iphone, ipad, Android T50, Win10 desktop

    1) Router'ı evin ortalarında bi yere konumlandırdıktan sonra; birinci extender'ı evin bir köşesine, ikinci extender'ı ise evin diğer uzak köşesine takarsam çalışıyor.

    Yani; iki extender da birbirini göremeyecek kadar uzak ama router'ı görebilecek kadar yakın olursa sorun yok.

    EXTENDER-1 ( ( ( ( < Wireless Router > ) ) ) ) EXTENDER-2

    -----------------------------------------------------------

    2) Fakat extender'lar direk router'ın wireless kapsama alanında olmazsa, birinci extender'ın broadcast ettiği sinyali repeat edemiyorlar.

    Yani mevcut router'ın kapsama alanını birinci extender ile genişlettiniz diyelim. Birinci extender'ın kapsama alanının zayıflamaya başladığı noktaya ikinci extender'ı takarsanız, bu kez çalışmıyor.

    <Wireless Router> ) ) ) ) EXTENDER-1 ) ) ) ) EXTENDER-2 (bu şekilde çalışmıyor)

    -----------------------------------------------------------

    3) Konunun IP çakışmasıyla bir ilgisi yok. Repeater'lar Layer-1 çalıştığı için herhangi bir IP adresi işlemi zaten yapmıyorlar. Ki, Extender devreye alındığı anda Management Interface'ini otomatikman disable duruma getiriyor.

    4) Android için "WiFi Analyzer" isimli güzel bir application kullandım. Ortamdaki diğer Wireless Ağların hangi Channel'larda çalıştığını tespit edip, sizin için en müsait channel'ı tavsiye ediyor. Zaten router da bunu otomatik yaptığı için en müsait channel'ın kullanıldığını da teyit ettim.

    5) Extender'ların herhangi birinde donanımsal / üretimsel bir kusur olmadığına emin olmak için ikisini de tek tek takarak çalıştırdım. Tek tek taktığımda ikisi de sorunsuz çalışıyor.

    6) Fakat dediğim gibi; router'a yakın olan birinci extender'ın menzilinin zayıflamaya başladığı noktada, ikinci extender'ı takarsam sorun oluyor. (Ağı bulamıyor, buluyor bağlanamıyor, bağlanıyor IP alamıyor, IP alsa internete çıkamıyor vs)

    Sizden ricam, eğer böyle bir imkan varsa bunu test etme şansınız var mıdır? 2 adet TL-WA850RE'yi direk router'ı görecek şekilde değil de, seri olarak birbirlerini görecek şekilde yapılandırmayı deneyebilir misiniz?

    Şimdiden çok teşekkürler.




  • Merhaba değişimden gelen ürünüm archer v400 ac1200 modemim bazı sayfaları açmıyor bu sorunu çok eski olan zte modemde yaşamıyorum pcden değil telefondan değil sorun neden olabilir bu konuda bilgilendirebilir misiniz
  • Boragungoren kullanıcısına yanıt
    Boragungoren merhaba,

    Bizler mail adresinizi özel mesaj olarak iletebilir misiniz ? Bu konu hakkında sizlere bir mail yönlendiriyor olacağız.
  • .S.W.A.T. . kullanıcısına yanıt
    .S.W.A.T. merhaba,

    Bu konu hakkında sizlere daha sağlıklı yardımcı olabilmemiz için Ürünlerin donanım versiyonlarını, ürünleri kurarken izlediğiniz yöntemi, Router'ın modelini gibi tüm bilgileri detaylı bir şekilde support.tr@tp-link.com adresine mail atmanızı rica ederiz. İlgili ekiplerimize bu konu hakkında bilgi ilettik. Sizden gelecek olan maile göre test işlemlerini gerçekleştireceklerdir. Mailde iletişim bilgilerinizi ve donanımhaber forumdan ulaştığınızı belirtmenizi rica ederiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

    Boragungoren merhaba,

    Bizler mail adresinizi özel mesaj olarak iletebilir misiniz ? Bu konu hakkında sizlere bir mail yönlendiriyor olacağız.

    Yolladım teşekkürler umarım dönüş hızlı olur.
  • TP-LINK TL-ANT2424B 24dBi bu anten ile 1.5km uzakataki okulumdaki free internet yada o civarlardaki bir cafeden internete sahip olabilirmiyim arada evler var, sizce işe yararmı? kullanan varmı? evin çatısına koyabilirim?

    ürün:http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-ant2424b-24dbi-outdoor-parabolic-anten-p-BD190040?magaza=Nette%20Online
  • Merhaba, aşağıda belirtmiş olduğum sorun hakkında Zyxel firması ile görüştüm aynı sorun Tp-link ve airties modemlerde de var dendi. doğruluğu varmı?

    Zyxel 8924 modem kullanıyorum, ayrıca yine Zyxel NSA325v2 model NAS cihazım var, şimdi gelelim sorunuma bilgisayarım modeme kablo ile bağlı iken NAS cihazına bilgisayarımdan saniyede 60-70Mb/sn de dosya Upload 80-90Mb/sn Download yapabiliyorum. Ama bilgisayarımı AC ile bağlandığımda (Wi-Fi kartım İntel 7265Ac) bilgisayar 866mbit/sn ile bağlanmasına karşın Nas cihazına dosya upload ederken 4Mb/sn dosya download ederkende maksimum 40Mb/sn hızı yakalayabiliyorum.

    youtube Test Videosu




  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.