Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
298.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zekiesenalp

quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Orijinalden alıntı: zekiesenalp

Wa850RE Kablosuz Menzil Artırıcı icin soruyorum:

Merhaba, ben cihazinizi AirTies adlı firmanın 4310 Access Point cihazı ile birlikte kullanabilir miyim? Cihazimin ustunde wps degil de air Touch yazıyor. Ayni sey midir?

2.sorum da cihazın arayüzüne nasil ulaşıyoruz? Anladigim kadariyla normal sifreyle de wps olmadan kullanabiliyoruz.

Ayri ayri cevaplarsaniz sevinirim, iyi calismalar.

Kullanirsiniz sorun olmaz
    Airtouch iki airties urununu hemen eslestirmek icin kullanilan bir sistem bildigim kadariyla
    Wps de ayni sistem gibi airtoucha gore farki wps destekli butun cihazlari tek tusla nete cikarmasi
    Airtoucla wps eslesmesi icin deneme yapmaniz gerek
    Ama en saglami (airtouch ve wps icin) iki cihazida web tabanli ayarlari manuel yapmak
    2. soru eksik veya yanlis
    ip adresini yazarsiniz direk arayuze girersiniz

Tesekkurler hocam, cihaz wps olmadan manuel olarak ta kullanılabiliyor degil mi? Yani arayuzden modemimin sifresini girerek ?

Evet bu sekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Cihazın web arayüzüne giriş sağladıktan sonra Wireless Bölümünden - Channel seçeneklerinde farklı numaraları deneyerek .

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

2-3 farklı kanal denedim sonuç alamadım..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djcetin

Merhaba kolay gelsin.Repeater özellikli cihaz ariyorum komsudan aldigim kablosuz interneti hem kablosuz olarak hemde smart tv ye kablolu olarak bağlamak istiyorum. Wa901nd almayi dusunuyordum fakat bütçe yi aşıyor. Siz ne önerirsiniz? 901nd mi almaliyim yoksa tavsiye edeceğiniz bir cihaz varmi?

801 veya 701 nd

801 ile 901 arasinda bir fark varmi?

• quote:

quote:

quote:

Merhaba kolay gelsin.Repeater özellikli cihaz ariyorum komsudan aldigim kablosuz interneti hem kablosuz olarak hemde smart tv ye kablolu olarak bağlamak istiyorum. Wa901nd almayi dusunuyordum fakat bütçe yi aşıyor. Siz ne önerirsiniz? 901nd mi almaliyim yoksa tavsiye edeceğiniz bir cihaz varmi?

801 veya 701 nd

genel olarak özellikler aynı
    çıkış gücü çipset vs
    901 nd nin 3 anten olması haricinde pek birşey yok sitesiden baktığım kadarıyla

• Elimde standart ozelikde bir mademiniz var ,brovser tabanli oyunlarda surekli olarak ping sorunu yasiyorum ,Browser oyunlarda faydali olacak bir seri de modeminiz varmi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

801 veya 701 nd

genel olarak özellikler aynı
    çıkış gücü çipset vs
    901 nd nin 3 anten olması haricinde pek birşey yok sitesiden baktığım kadarıyla

Çok teşekkür ederim hocam 1 anten için 20-30 lira fark vermeye gerek yok sanırım

• LGN123 L kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Cihazınızı resetleyip tekrar kurmanız gerekmektedir. Bu aşamada yapılması gereken ADSL kullanıcı adınızı ve şifrenizi öğrenip cihazı resetlemenizdir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • Değerli Kullanıcımız;

Konu ile ilgili olarak yardımcı olunabilmesi için size ulaşabileceğimiz bir irtibat numarasını mesaj yoluyla iletirseniz. Tarafınıza dönüş sağlanıp yardımcı olunacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • Merhaba.

Evdeki modemimin arka odalara sinyalinin ulaşmaması sebebiyle TP link Wireless pocket router aldım. Modeli TL-WR710N. İlk kurulumunu yaptığımda (universal repeater modunda) internetin hızını ciddi ölçüde azaltsa da arka odadaki bilgisayarımı internete bağlamayı başardım. Fakat daha sonra internete hiç girememeye başladım. ( Sürekli olarak ya proxy ayarları okunamadı ya da DNS bulunamadı gibi garip hatalar veriyor ve internete erişim yapmıyor). Bu haldeyken resetledim ve bir daha kurulum yaptım fakat yine ilk günden sonra çalışmamaya başladı. Bu arada internet bağlantımda hiçbir sorun bulunmamakta. Bir de router la modemin ikisinin de çektiği yerlerde internetim bir ona bir öbürüne geçiyor ve saçmalıyor. Acaba yardımcı olabilir misiniz?
  • Merhaba,

Yaklaşık 5-6 ay önce TP Link TD864W modem edindim. Önceleri pek upload yapmadığım için sorun olmadı o yüzden şimdi yazma gereği duydum. TP-Link modemden önce kullandığım modemde upload konusunda sorun yaşamazken, TP Link'in modeminde upload sorunu yaşamaya başladım. En ufak dosya uploadında internetim yavaşlıyor ve internet bağlantım kesiliyor. Youtube ve çeşitli dosya,resim upload sitelerine bir şey yükleyemiyorum bu yüzden. Kesintiden 1-2 dakika sonra bağlantım geri geliyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  • Değerli Kullanıcımız;

Problem başka bir sorundan kaynaklanıyor olabilir. Sizlere daha detaylı bilgilendirme sağlanalabilmesi için bir irtibat numarasını mesaj olarak iletirseniz. Tarafınıza dönüş sağlanıp yardımcı olunacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • Değerli Müşterimiz;

Kablosuz ADSL Modem Router kampanya dahilinde taahhütlü olarak verilmekte olup bu cihaz ile ilgili her türlü yazılımsal ve donanımsal sorunlarınız ile ilgili 444 80 20 numaralı telefonu arayınız veya modemdestek@sentim.com.tr, modem_destek@sentim.com.tr e-mail adreslerinden teknik destek ile iletişime geçiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    TP-LINK Türkiye
  • seir S kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

İki cihaz arasında sinyal paylaşımında zayıflık sebebi ile sorun yaşanıyor olabilir. İnternete bağlanacağınız nokta ile modem arasında cihazı konumlandırıp bağlantı sağlamanız tavsiye edilmektedir. Yani Standart modeminizin 3 çubuk çektiği bir noktada TL-WR710N Router cihazımızı konumlandırıp daha sonrasında sinyal almak istediğiniz noktaya geçip o şekilde bir test yapınız. Yine herhangi bir çözüme ulaşamazsanız. Sizlere kurulum dökümanı iletilecektir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • quote:

Değerli Kullanıcımız;

İki cihaz arasında sinyal paylaşımında zayıflık sebebi ile sorun yaşanıyor olabilir. İnternete bağlanacağınız nokta ile modem arasında cihazı konumlandırıp bağlantı sağlamanız tavsiye edilmektedir. Yani Standart modeminizin 3 çubuk çektiği bir noktada TL-WR710N Router cihazımızı konumlandırıp daha sonrasında sinyal almak istediğiniz noktaya geçip o şekilde bir test yapınız. Yine herhangi bir çözüme ulaşamazsanız. Sizlere kurulum dökümanı iletilecektir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

Benimde Tp-Link'e bir sorum var..

Ürettiğiniz ürünlerin çoğunu kullandım yada yakınlarım vasıtasıtasıyla inceleme fırsatı buldum.
    Modem yada routerların arkasına koydugunuz usb hiçbir zaman stabil çalışmıyor,adsl modemlerin neredeyse tamamında kopma problemi var,teknik destek hattını aradığımızda yaklaşık 20-25dakika arası bekliyoruz,ulaştığımızdada sordugumuz soruya cevap bulamıyoruz..
    TTnet'e sentim aracılığıyla verdiğiniz modemler varki akıllara zarar,bundanda ürün bizim ama desteği biz vermiyoruz diye sıyrılıyorsunuz..

Ürünlerinizin ucuz olmasının nedeni donanım ve emek girdi miktarının düşük olmasındanmı kaynaklanıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: kissmorning

quote:

Değerli Kullanıcımız;

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

Benimde Tp-Link'e bir sorum var..

Ürettiğiniz ürünlerin çoğunu kullandım yada yakınlarım vasıtasıtasıyla inceleme fırsatı buldum.
    Modem yada routerların arkasına koydugunuz usb hiçbir zaman stabil çalışmıyor,adsl modemlerin neredeyse tamamında kopma problemi var,teknik destek hattını aradığımızda yaklaşık 20-25dakika arası bekliyoruz,ulaştığımızdada sordugumuz soruya cevap bulamıyoruz..
    TTnet'e sentim aracılığıyla verdiğiniz modemler varki akıllara zarar,bundanda ürün bizim ama desteği biz vermiyoruz diye sıyrılıyorsunuz..

Ürünlerinizin ucuz olmasının nedeni donanım ve emek girdi miktarının düşük olmasındanmı kaynaklanıyor?

Yazilim

• Değerli Kullanıcımız;

Meydana getirilen ürünlerin maliyeti ve performansı tamamen üst seviyede tutulmaya çalışılmıştır. Siz Değerli Kullanıcıların yorumları ve ürün hakkında ki ekstra isteklerini değerlendirip cihazın hem performanslı hemde uygun olması sağlanmaya çalışılmıştır. Cihazların USB portları ile ilgili olarak gözlemlediğiniz bu durum ARGE departmanımıza iletilecektir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • Tüm dilek ve Şikayerlerinizi PM yolula bizlere de iletebilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • İşletmemde 30 Adet pc, 1 adet server, 126 adet dokuma tezgahı ve 20 adet ip kamera var. download yapılmıyor ve alt yapı cat 5 üzerine kurulu.

Bağlantı yapısını anlatmak gerekirse; ekte resimde mevcut. Burada ağ yoğunluğumu ölçemediğimden dolayı ne durumdayım bilemiyorum. Sormak istediğim sisteme bir kaç adet router sokarak ağı alt ağlara parçalasam ağ yoğunluğunda azalma olur mu ve sistem rahatlar mı?

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

• quote:

Değerli Kullanıcımız;

Meydana getirilen ürünlerin maliyeti ve performansı tamamen üst seviyede tutulmaya çalışılmıştır. Siz Değerli Kullanıcıların yorumları ve ürün hakkında ki ekstra isteklerini değerlendirip cihazın hem performanslı hemde uygun olması sağlanmaya çalışılmıştır. Cihazların USB portları ile ilgili olarak gözlemlediğiniz bu durum ARGE departmanımıza iletilecektir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

Maliyet en üst seviyede ama fiyatlar düşük,çok enterasan..
    Ben ucuz olmasını yavan olmasına bağlamıştım oysa..
    Adam akıllı bir ürününüzü alıp kullanan varmıdır acaba?
    AR-GE dediğiniz birim önce arayüzü bir türkçeleştirsin,hiçbirimiz ingilterede doğmadık,bütün ayarlar ingilizce.Bu ülkede ürün satıyorsanız herşeyi ülkenin gereklerine göre adapte etmelisiniz..Burda konulara formaliteden cevap veriyor teknik destek sağlıyormuş gibi yapıyorsunuz..
    İyi çalışmalar...

• şaka yapıyor olmalısın..

ben sorularıma hala cevap alamadım. hatta bir tane daha ilave edeyim. farklı modellerdeki tp-link' in 3g routerlarının her biri farklı usb adaptörleri destekliyor. hali hazırda mesela 3020, 3420 var. ikisi de ayrı telden çalıyor. forumda şu ana kadar bir kişide gördüm, yeni vınn aldım router'da çalıştıramadım diye. bir soru daha sorayım aynı rafda iki ürün var. mesela teknosa 3020' i sanırım 84 TL' ye satıyor ki teknosa genelde en pahalı satar. diğer firmalar bu ürünü 110 tl' nin üstünde satıyor. fiyatını tam hatırlayamadım şimdi. bu neden? (serbest piyasa demeyin.. :D )
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.