Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
96
Favori
299.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba Monkey D. Dragon ,

Mail adresinizi bize özel mesaj olarak iletebilirmisiniz.
  • Merhaba kemal199832,

Bizlere bahsettiğiniz konu hakkında bizlere böyle bir bilgi gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Tp-link vr600 modemnizin v2 modeli türkiye de satıştamıdır?

V2 ile V1 arasındaki fark ne ki ?

Bende geçen acil modem ihtiyacım olduğu için VR600 almak zorunda kaldım.(Daha doğrusu marka biraz olsun kendini düzeltmiştir diye düşündüm)

Airties 5760 kullanıyordum, canavar gibi çalışıyor.3 aydır tık demedi, ama bu VR600

kablosuz 10 dakikada bir kesiliyor.

Kablosuza bağlıyken arayüze çoğunlukla giremiyoruz.

Konsoldan multiplayer açıyorsun, nedense ping değerleri çok yükseliyor.oyun oynayamıyoruz

VR600 de ben tek güzel bir taraf gördüm oda kapsama alanı 5 Ghz sinyali 2.4 Ghz ten daha iyiydi.Hayret birşey

Şimdi yine 5760 modemi taktım.Sorun yok VR600 de bir ayar falanda kurcalamıyoruz arkadaş nolcak bilmiyorum

Tekrar deneyecem bir sorun olursa iade edecem

• Merhaba,

Aralarında yaklaşık 200 metre olan iki binamız var. Bu binamızın 6. katında internet bağlantımız var. Biz 2. binamızın 4. ve 9. katında bulunan ofislerde karşı binadaki 6. kattan aldığımız interneti kullanabilmek istiyoruz. Bağlantı hem duvarları geçecek hemde ofis içinde dağılım sağlanacak. Bunu yapabilmek için nasıl bir sistem önerirsiniz? Hangi cihazları almamız gerekir?

Teşekkür ederim.
  • Archer VR 200 için ipv4 de olduğu gibi ipv6 da dhcp ve radvd kapatma olabilirmi.
    Ufak bir fw güncellemesi yayımlarsanız memnun olurum
  • Merhaba bu ürünü almayı düşünüyorum

İnterneti verirken 2.4 ghz olarak ayarlayabiliyormuyuz

Birde bende var yeni çıkan dan dbi özelliği neden yüksek acaba aynı yeni çıkan ürünün dBi si düşük arasından ne gibi fark var başka

• tasarimturkey.com kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bu konu hakkında project.tr@tp-link.com adresine detaylı bir topoloji ile birlikte mail atmanızı rica ederiz. Proje ekiplerimiz detaylı incelemede bulunup size geri dönüş sağlayacaktır.
  • bedrim kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bu durumda 2 adet CPE210 veya CPE220 model numaralı cihazlardan birini 4. kata diğerini ise 9. kata bakacak şekilde konumlandırınız. Eğer ofislerin içinde sinyal zayıflığı yaşanıyorsa TL-WA901ND model numaralı cihazlardan kullanabilirsiniz.
  • Merhaba,

CPE510 model numaralı cihazımız sadece 5GHz bandında çalışmaktadır. TL-WA7210N 1x12dBi dual polarize anten kullanmaktadır. CPE210 2x2 9dBi dual polarize anten kullanmaktadır.
  • Merhaba. Ogame.tr ödeme sayfasında(karanlık madde alırken) sorun yaşıyorum. "epi.expercash.net ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü." bazen de "epi.expercash.net geçersiz bir yanıt gönderdi." uyarısı veriyor. Antivirüs programını ve tarayıcıdaki tüm eklentileri devre dışı bırakıyorum. Farklı tarayıcılardan, hatta farklı bilgisayardan denedim ama sonuç aynı. Modemden kaynaklanıyor olabilir mi sizce?
  • Türk Telekomda sıkıntımı var pinglerim TR serverlerinde 300den aşağıya inmiyor saat 11 den beri
  • thales_ kullanıcısına yanıt
    thales_ merhaba,

Daha önce bahsettiğiniz tarzda bir problem ile karşılaşmadık. Bu tip bir sorun modem tarafından kaynaklanacağını düşünmüyor. Sitenin kendisinde eya tarayıcı kaynaklı bir problem olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

Merhaba,

CPE510 model numaralı cihazımız sadece 5GHz bandında çalışmaktadır. TL-WA7210N 1x12dBi dual polarize anten kullanmaktadır. CPE210 2x2 9dBi dual polarize anten kullanmaktadır.

7210 dan iyi mi yani ben pek anlamıyorum
  • EFENDIM KOLAY GELSIN IYI GUNLER DILERIM ;

BEN 5-6 AY ONCE TTNET 'DE FIBER INTERNETE GECTIM 24MBİT HIZ ALABILIRSINIZ EN FAZLA DEDILER BENDE KABUL ETTIM YANINDA FATURAYA YANSAYACAK TTNET TPLINK MARKA MODEMIDE ALDIM
    EVE GELDIM MODEMI KURDUM HEMEN BI HIZ TESTI SITESINE GIRDIM ( NORMAL TTNETIN KENDI HIZ TESTI SITESINEDE GIRDIM ANONIM SITEYEDE ) 24MBİT 'İN 23MBİT HIZ ALIYORDUM FAKAT SOYLE BI SORUN VAR
    BEN NERDEN NE INDIRIRSEM INDIREYIM MAX HIZ 2.8MBit 'e ÇIKIYOR NEDEN ACABA ??
  • Merhaba TP-Link Türkiye

cpe210 kodlu üründen satın alıcam ancak range extender modu var mı anlayamadım mesela hiçbir internet kablosu bağlamadan kullanıcı web arayüzünden başka bir modemi seçerek onun sinyalini güçlendirmekten bahsediyorum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba wa7210n ap kullanıyorum ?u an rage extender olarak repeater modunda kullanıyorum. Fakat ben aldıgım sinyali farkli ssid ve ?ifre ile yine kablosuz olarak yayınlamak istiyorum client modunda ne yaptiysamda sınırlı eri?im veya ip alamama sorunu ile kar?ıla?ıyorum ssid ve ?ifre olusturabiliyorum fakat geken sinyali dagitamiyorum bunun icin hangi modu kullanmam gerekiyor ve sabit ip mi atamam gerekiyor adim adim anlatabilirmisiniz rica etsem tesekkurler.. Ayrica son firmware guncellemeside yapmama ragmen cihaza uzun sure baglanmadigim zaman cogunlukla ip alamama sorunu yasiyorum ve cihazı kapa aç yapmak zorunda kalıyorum yayın kanalını otomatik olarak degil manuel atama yaparsam belki sirun ortadan kalkacak fakat onuda setup ayarlarında göremedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

CPE210 model numaralı ürün TL-WA7210'dan sonra çıkan daha güçlü modelimizdir.
  • burak.ay kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bahsettiğiniz sorun hakkında TTNET'in müşteri hizmetlerine danışmanızı önerebiliriz.
  • Merhaba,

Yapmak istemiş olduğunuz işlemin bu üründe ki ismi Repeater olarak geçmektedir. Kablosuz olarak sinyali alıp tekrar kablosu olarak aktarmaktadır.
  • Merhaba,

Cihazı Client veya Repeater olarak kurduğunuzda kanal ayarlarını veya ssid ve şifresini değiştiremezsiniz.

AP Client Router modunda cihazı kurabilirsiniz fakat bu da bağlanacağınız ana cihaz ile arasında ki veri paylaşımını kesecektir farklı bir ağ oluşturacaktır. Ana cihaza bağlı olan bilgisayar gibi istemciler ile TL-WA7210N' bağlanan istemciler arasında bir dosya paylaşımı işlemi yapılıyor ise bu mod size uygun olmayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.