Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.812
Cevap
98
Favori
292.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1200gs kullanıcısına yanıt
    1200sunucu1200 1 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Dediğiniz şekilde tplinki repeater mı yoksa acess point olarak mı kuracağım. Direkt modeme 2 tıkla bağlandığımda bilgisayarda problem yaşamıyorum. Olmadı 850 re yi iade eder, dediğiniz gibi yaparım

    Ancak tplinki modemin yanına extrnder olarak koysam sorunu çözemez miyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modemin yanına olmaz: ben 855 re ile üst kata aktarma yapıyorum daha iç odalar için ve kendi pcme ethernetle bağlanmak için 4530 ve 4220 aldım. bildeydim 2 tane 4220 alırdım dublex evin tüm sorununu çözerdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 16 Mayıs 2017; 14:46:9 >
  • Valla kardeş teşekkür ederim tavsiyen için. İlk önce tavsiyen bana pahalı geldi. İçimden ne alaka dedim. Ama günahını almışım.. Çünkü ben böyle bir teknoloji bilmiyordum ve sayende powerline olayını öğrendim..
    Üçlü prizlerde falan sorun yaratmaz değil mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 999999

    Valla kardeş teşekkür ederim tavsiyen için. İlk önce tavsiyen bana pahalı geldi. İçimden ne alaka dedim. Ama günahını almışım.. Çünkü ben böyle bir teknoloji bilmiyordum ve sayende powerline olayını öğrendim..
    Üçlü prizlerde falan sorun yaratmaz değil mi ?

    Üçlü prizde hız düşüyor görünüyor çok az. powerline ın üzerinde kırmızı ışık yanıyor: benim masaüstüpc yi downloadda kullanıyorum 3lü prizle internet hızım speedtestte 35 44 mbps görünüyor ama idm ile 5.2 mb/sn indirebiliyorum (modem hızım 50mbps)


    ana modemle aramda 2 oda 3 duvar var
    ara odaya 855re (wifi extender)koymuştum (100TL falan) 25 mbps hıza ulaşabiliyordum

    wifi extender alacaksan üzerinde priz girişi olanlardan alma: ben bir tane aldım aktaramadım geri verdim. 855re ile üstkata da aktarma yapabiliyorum (toplamda 2tane var:4420 yi bilseydim almazdım bunları))

    Tahmin ediyorum sizin alacağınız 850re 855re den daha iyidir büyük olduğu için (antenide büyüktür diye sadece tahmin)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 16 Mayıs 2017; 19:22:58 >




  • manilafortuna kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Sizlere daha sağlıklı yardımcı olabilmemiz için ürününüzün model numarasını iletebilir misiniz ?
  • BayV B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    TD-W9970 model numaralı cihazımız bahsettiğiniz VDSL2 standartlarını desteklemektedir. Daha fazla teknik bilgi için http://www.tp-link.com.tr/products/details/cat-15_TD-W9970.html#specifications adresini ziyaret edebilirsiniz.
  • Merhaba,

    Ben evimde kablo net kullanıyorum ve eski modemi mevcut, onun kablosuz performansı gercekten kötü. Gecen gunlerde arkadasımın TD9970 modemini aldım. Bununla internete bağlanmam icin nasıl ayar yapmam gerekiyor?
    Kablonet modemi(netmaster cbv 700) BRIDGE mode a getirdim ve oradan cikan bir kabloyu BU TD9970 in mavi alan olan WAN girişine bağladım. Modem arayuzune girince IP atama vs birkaç sey denedim ama bir türlü beceremedim. Buradan sonraki basamakları basit bir şekilde anlatabilir misiniz?

    Teşekkürler
  • Merhaba TD-8901N model modemimde kilitlenme meydana geliyor. Modemi 7-8 defa resetleyerek tekrar etkin hale getirebiliyorum. Firmware yüklemeyi denedim olmadı. Kilitlemdiğinde soldan ilk üç led yanıyor.
    Ne yapmam gerekiyor.
  • uyeanil U kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Ürününüz Türk Telekom/TTNET logolu olan model midir ?
  • mkucuk15 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Bu durumda cihaz üzerinde yapılabilecek bir seçenek kalmıyor.
  • Tp-link vr600 modemnizin v2 modeli türkiye de satıştamıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

    Merhaba dilara,

    Ürününüzün seri numarasını bizlere özel mesaj olarak iletirseniz sizlere daha sağlıklı yardımcı olabiliriz.

    TP-Link;
    Gerekli bilgileri paylaştım ama herhangi bir dönüşünüz, çözüm öneriniz olmadı.
  • Merhaba

    Ofiste kullandığımız TD-W8970 model router ile 2 gündür Google Drive PC istemcisi bağlantı sağlayamıyor. 2 farklı pc’de aynı problemi yaşıyorum. Router’ı resetledim, firmware update yaptım. 2-3 farklı firmware denedim. Problemi çözemedim. Başka hiçbir program problem yaşamazken (ki buna Google fotoğraflar istemcisi de dahil) bir tek google drive bağlantı problemi yaşıyor. Tüm dosyalarım orada olduğu için de problemi mutlaka çözmem gerekli.
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    Evet

    Model olarakhttps://forum.donanimhaber.com/sentim-bilisim-ttnet-in-verdigi-tp-link-w9970-hakkinda--113996071 linkteki ile aynısıdır
  • Merhaba , Uzun yıllardır uğraşmakta olduğumuz bir WIFI problemi hakkında artık kalıcı bir çözüm aramaktayım.
    Yazlık sitemizde telefon hattı üzerinden gelen internet bağlantısı site içerisine kablosuz olarak dağıtılmakta.
    Sitemiz 2 şer katlı villaların bulunduğu ve bahçelerinde ağaçların yer aldığı düz bir arazi yapısında.
    İnternet bağlantısının sağlandığı modeme uzaklığımız 100-120metre kadar. Bu modemi bazen açık havadan dahi Samsung J7 marka cep telefonumuz görebilmekte. Ayrıca laptopumda kullandığım USB ye takılan harici anten sayesinde bu modemi evde 2. katta ve alt kat balkonunda görebilmekteyim. Ancak zaman zaman Cep telefonlarımız ve tabletimiz bu modemi göremiyor. BU sorunu tamamen ortadan kaldırmak istiyorum . TP link in extender larını inceledim. EXTENDER ı koyabileceğim yer konusunda hiç bir problemim yok. Dersenizki en garanti yer çatınıza koyun ordan 2 katlı evinizin içine ve bahçesine çok rahat yayın yapar hiç problem değil. Yada 2. kat balkonunda merkezde yer alan modemi direk görebilceği bir nokta da ayarlayabilrim. Mesafe dediğim gibi 100-120metre. Ürünlerinizi incelediğimde bütçeme uygun olarak ;
    TL-WA860RE
    TL-WA830RE
    Ürünlerini gördüm. Mevcut internet bağlantımız çok hızlı değil. O yüzden 4k video izlemek gibi bir amacımı yok. ADSL alt yapısı var. Telefon kablosu üzerinden sinyal alıyor site . O nedenle bize hızdan ziyade merkez modemi sorunsuz görmesi ve evde bulunan cep telefonu , tablet, laptop gibi cihazlara bu aldığı WIFI sinyalini sorunsuzca aktarması önemli.
    Tavsiye edeceğiniz ürün için şimdiden teşekkür ederim.




  • Merhaba 10 gün önce Tp-Link TL-wr840n router aldım lakin kurulumu yapamadım.
    Kolaykurulum sitesinde aldıgım routerın arayüz anlatımı yok benimki ver4 olanı.
    Canlı destek ekibi ile de kurulumu gerçekleştiremedim zaten internet bağlantısı yapmak isteyen birinin internetten destek alması cok saçma geldi bana zaten internetim yok kurulum yapmaya calısıyorum neyse onuda çözdüm mobil ag dan baglanarak internet bir gidip bir gelerek kurulum yapmaya çalıştık sagolsun sinan bey çok yardımcı oldu allah var en sonunda modemde arıza oldugu kanısına vardık.
    Kargolamamızı istedi lakin ben mezradayım askeri personelim dagın tepesindeyim bu ürünüde almak için bingöl yayladere mezrasından kalkıp elazıg kovancılara kadar gittim alırken nakit alıp fiş falan almadan acele ile çıktım şimdi bu ürün sanırım benim elimde kaldı daha sıfır cihaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

    Merhaba,

    Bu durumda cihaz üzerinde yapılabilecek bir seçenek kalmıyor.

    sa bende tp link cizahı var tp-link antenli (TP-LINK TL-WA701ND 150 Mbps)

    bundan hem pc ye baglanıyorduk hemde wifi yapıyorduk şimdi yeni yasa cıkarmıs btk sadece pc de kullanılıyormus wifi için anten gerekiyormus 250-300tl lik cıhaz fln dogru mu ?

    tşk
  • EstrEmO kullanıcısına yanıt
    Merhaba EstrEmO,

    Evet Archer VR600 V2 türkiyee bulunmaktadır.
  • Saylam06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Saylam06 ,

    Sizlere daha sağlıklı yardımcı olabilmemiz için mail adresinizi bizlere özel mesaj olarak iletebilirmisiniz.
  • uyeanil U kullanıcısına yanıt
    Merhaba uyaenil ,

    TD854W, TD864W ve TD-W9970v3 model numaralı modem router’lar Türk Telekom’a Sentim Bilişim firması tarafından kampanya dahilinde taahhütlü olarak verilmektedir. Bu nedenle bu cihazlar ile ilgili biz destek hizmeti veremiyoruz. Cihazınız ile ilgili her türlü yazılımsal ve donanımsal sorunlarınız veya talepleriniz ile ilgili olarak Sentim Bilişim’in 0850 209 40 40 numaralı telefonu aramanız veya modemdestek@sentimsim.com e-mail adreslerinden teknik destek ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.