Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.812
Cevap
98
Favori
292.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

    Merhaba,

    Cihazınıza eş zamanlı olarak bağlanan kişi sayısı nedir?

    Cevap vermediniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi çalışmalar
    1- Elimde 2 adet CPE510 var işyerimden evime internet paylaşıyorum gayet sorunsuz kullanıyorum işyerimdeki CPE510 accespoint modunda evimdeki Cilent modunda şimdi ise tam ters istikamette depo daki ip kameraları izlemek için 1 CPE510 daha aldım ve depoya kurdum evdeki CPE510 cihazı hangi modda çalıştırarak depo ya işyerinden aldığım sinyali aktarabilirim? bunun için nasıl bi kurulum yapmam gerekiyor? 2- CPE510 cihazları ilk aldığımda ev ve işyeri arasında test mode olarak kurulum yapıp transmit power 23dBm de başarılı bi şekilde sinyal zayıflaması olmadan bağlantı sağladık yeni aldığım cihazda test mode aktif değil onu nasıl aktif edebilrim?

    işyeri accespoint ile ev cilent arası 950 mt ev cilent ile depo arası 3,72 km alttaki resimde görüldüğü gibi yükseklik irtifası mevcut cihazlar arasında herhangi bi engel yok
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofxius -- 27 Mart 2017; 1:0:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

    Değerli Müşterimiz ;

    Kullandığınız TP-LINK cihazınızın model numarasını bizlere iletirseniz yardımcı olunacaktır. Genellikle bu problem hattan kaynaklanmaktadır.

    Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

    size zahmet bana dosic 3.0 modem önerebilir misniz kablonetin takoz modemi 10 ip düşürüyor tüm evdeki lokal ağı 2 servise gitti sorun yok dediler sizin ürünleriniz metini çok duydum :)
  • arkadaşlar modemin olduğu oda ile bilgisayarı kullandıgım oda uzak.Sinyal cok güçlü gelmiyor,modemin konumunu değiştirme sansım yok.Ucuz yollu Nasıl bir ürün alarak bu sorunu giderebilirim?Yardım ve yönlendirmenizi rica ederim.
  • Windows 10 64 Bit işletim sistemi kullanıyorum TP-LINK TL-WN8200ND ile 50mbit internetimin hız olarak tamamını kullanamıyorum sorun nedir? Tablet yada telefonda test yaptığımda 50mbit'e yakın sonuç alıyoruma ama WN8200ND kullandığım PC'de bu hıza ulaşamıyorum. :(
  • Merhabalar benim şu an elimde eski bir modem var,Markası ve modeli TP-Link TD-W8901G 54 Mbps Kablosuz Adsl2+ Modem Yönlendirici

    Bu modem ile internet tarayıcısı üzerinden maxonclick,gloxes gibi sitelere yönlendiriliyorum. Sanırım bu bir güvenlik açığı ve eski olan modemimden kaynaklanıyor.

    Bu güvenlik açığı benim kişisel verilerimi tehlikeye atar mı, TP-link müşteri hizmetlerini aradım güncellemeden bahsedildi ancak sorunun giderileceği hususunda net bir bilgi paylaşılamadı, modem başında değilim şu an iş yerindeyim,modemi güncellemeli miyim yoksa yeni bir modem almalı mıyım.

    Eğer modem almam gerekli ise ikinci el alışveriş yapabileceğim sitelerden modem alsam hayrını görür müyüm, modem fiyatları bana biraz yüksek geldi, tekrar böyle bir sorunla karşılaşmamak için ne marka bir modem arayışına girmeliyim,mesela bu aralar TTNET hangi modemi dağıtıyor taahhhüt karşılığında bilgisi olan arkadaşlarımın benim için ayırdıkları vakitten dolayı kendilerine şükranlarımı sunarım. SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    merhaba,

    evdeki wi-fi uyumsuz cihazımı wi-fi'ya bağlamak için client özellikli access point istiyorum. tek kullanım amacı bu olacak. iki model belirledim:

    1) TP-LINK TL-WR702N
    2) TP-LINK TL-WA701ND

    bu cihazı Huawei marka superonline modem ile kulanacağım. hem çekim gücü jem de modem uyumu konusudna bilgi verebilir misiniz?
  • merhaba sevgili TP-LINK Türkiye

    ben superonline fiber internete abone oldum kablosuz wifi modemi (birbirine yapışık 2 modemden oluşuyor) salonuma kurdular. üyelik yanında Turkcell Tv+ hediye ettiler, bunu da oturma odama koymak istedim ancak Turkcell Tv+ kutuya giren bir ethernet kablosu olmadan çalışmıyor. yani internet üzerinden ama kotayı harcamadan yayın yapıyor. ben salonumdan oturma odama kadar ethernet kablosu çekmeden access point benzeri bir aygıtı oturma odama kursam, bu aygıttan ethernet kablosunu çıkartıp TV+ a takabilir miyim. yani ben mevcut wifi ağını kablosuz olarak ileri taşıyıp daha sonra kabloya çevirmek istiyorum.
    böyle bir alet var mıdır?
    access point yada router bu işe mi yaramaktadır.
    işimi görecek aygıtın fiyatı nedir.
    yardımcı olursanız çok sevinirim.

    teşekkürler.
  • Merhabalar

    İlk olarak yaklaşık 2kmlik bir menzilde son kullanıcılar için bir WiFi yayını yapmak istiyorum. Hangi ürününüzü önerirsiniz?

    Bu uygulamadan memnun kalırsam, devamında, yaklaşık 6km uzaklıktaki başka bir lokasyondan (görüş alanı temiz) menzilli genişletmeyi düşünüyorum. Bu durumda ne önerirsiniz?

    Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şazenuş kullanıcısına yanıt
    Merhaba şazenuş,

    Size daha sağlıklı bir hizmet sunabilmemiz için mail adresinizi bizlere özel mesaj olarak iletebilirmisiniz ?
  • yunusbeen kullanıcısına yanıt
    Merhaba yunusbeen,

    İstemiz olduğunuz özelliklere an yakın ürünümüz Archer C7'dirhttp://www.tp-link.com.tr/search/?q=archer+c7 linkte yer alan ürünü inceleyebilirsiniz.
  • nofxius kullanıcısına yanıt
    Merhaba nofxius,

    Aynı zamanda bizlere mail atmış olduğunuzuda görüyoruz gerekli incelemeler sağlanarak tarafınıza dönüş yapılacaktır.
  • monarchisoliders kullanıcısına yanıt
    Merhaba monarchisoliders,

    Şu an DOCSİS 3.0 uyumlu bir modemimiz bulunmamaktadır.
  • mcknife M kullanıcısına yanıt
    Merhaba mcknife,

    TL-WA850RE, TL-WA855RE model numaralı ürünlerimizi önere biliriz.

    TL-WA850RE:http://www.tp-link.com.tr/products/details/cat-10_TL-WA850RE.html
    TL-WA855RE:http://www.tp-link.com.tr/products/details/cat-10_TL-WA855RE.html

    Yukarıda yer alan linkten ürünleri inceleyebilirsiniz.
  • Ekranarkasi E kullanıcısına yanıt
    Merhaba Ekranarkasi,

    TD-W8901G model numaralı ürün artık üretimden kaldırımış ve yazılım desteği bitmiş olan bir üründür. Yeni bir modem almanızı öneririz.http://www.tp-link.com.tr/products/list-15.html?filterby=4883%2C4884&page=1 linkinde yer alan modellerimizi inceleyebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Source

    Windows 10 64 Bit işletim sistemi kullanıyorum TP-LINK TL-WN8200ND ile 50mbit internetimin hız olarak tamamını kullanamıyorum sorun nedir? Tablet yada telefonda test yaptığımda 50mbit'e yakın sonuç alıyoruma ama WN8200ND kullandığım PC'de bu hıza ulaşamıyorum. :(

    Buna ek olarak wifi sinyali full çekmekte ve uzun süre internete bağlı kaldigimda baglati hizim stabil olmuyor bir an 2.5mbit download yaparken bir an 0.5mbit download yapıyorum bu model Windows 10 uyumlu değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FuatDoblo F kullanıcısına yanıt
    Merhaba FuatDoblo ,

    Her iki cihazımızda uyumludur harici anteninden dolayı TL-WA701ND tavsiye edebiliriz.
  • baBAha B kullanıcısına yanıt
    Merhaba baBAha,

    TL-WPA4220KIT model numaralı ürünümüzü önere biliriz.


    TL-WPA4220KIT:http://www.tp-link.com.tr/products/details/cat-18_TL-WPA4220KIT.html


    Yukarıda yer alan linkten ürünü inceleyebilirsiniz.
  • network58 N kullanıcısına yanıt
    Merhaba network58,

    CPE520, CPE510, CPE210 model numaralı ürünlerimizi önerebiliriz karşılıklı olarak iki adet kullanmanız gerekir.

    http://www.tp-link.com.tr/search/?q=TL-WPA4220&t=&s=

    Yukarıda bulunan linkten ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.
  • İyi akşamlar . Ben sekiz katlı 16 daireli bir binaya bir modem ile kablosuz bağlantı sağlamak istiyorum bunu sağlayacak access point öneriniz nedir acaba .
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.