Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
98
Favori
292.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TP-Link daha önce de yazdım size fakat cevap yazmadınız. w9970 v1 modeli modeminizi kullanıyorum.Bu modemle yeni tivibu receiver'ına bağlanamadım.Bir yolu var mıdır? Yoksa ttnet'ten artık vdsl modem isteyeceğim.10.xx tivibu ip'si alıyorum fakat internet kesiliyor bu sefer.Teknik servisiniz 'Enable iptv' yönlendirmesinden başka birşey söylemiyor zaten telefonda.Onu bizde biliyoruz.Kısaca söyleyin imkansız mı artık tivibuyu kullanmak?
  • Merhaba.

    Şu an Tp-Link W8151N kullanıyoruz ve sürekli bağlantı kopuyor, hız yavaşlıyor, ip vermiyor vs. sorunlar ortaya çıkıyor. Bu konuda sorunlar genel bir durum mu yoksa cihaza özel bir durum mu? Güncelleme, resetleme vb. yöntemlerle çözüm alınabilir mi?
  • TP-LINK TL-WA7510N WİRELESS ACCESS POİNT Oda içersinde Wifi Ağını genişletmek için kullanmak istiyorum,Ancak Sürekli kopmalar yaşıyorum.Fireware versiyonu en son 2013 yılında çıkmış Yeni versiyon imkanı varmı?
  • Merhaba TD-W9970 v3 TürkTelekom vdls modem bridge moda almayı destekliyormu?
    kablolu ağdan bağlı bilgisayarları internete çıkışları nasıl engelleyebiliriz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasadık -- 30 Kasım 2016; 16:14:18 >
  • poloko kullanıcısına yanıt
    poloko merhaba,

    Bizlere özel mesaj olarak mail adresinizi iletebilir misiniz ? Bu konu hakkında sizlere bir doküman göndereceğiz. Dokümanda ki talimatları uygulayarak kontrol etmenizi rica edeceğiz.
  • mustafasadık kullanıcısına yanıt
    Merhaba mustafasadık,

    TD-854W, TD-864W, TD-W8901G, TD-W8101G, TD-W9970v3 model numaralı modem router’lar kampanya dahilinde taahhütlü olarak verilmekte olup bu cihaz ile ilgili her türlü yazılımsal ve donanımsal sorunlarınız veya talepleriniz ile ilgili 0850 209 40 40 numaralı Sentim Bilişim destek hattını arayabilir veya modemdestek@sentim.com.tr, modem_destek@sentim.com.tr e-mail adreslerinden teknik destek ile iletişime geçebilirsiniz.
  • seven1979 S kullanıcısına yanıt
    seven1979 merhaba,

    Bilgisayarınızın işletim sistemi nedir ?
  • _MedicuS_ kullanıcısına yanıt
    _Medicus_ merhaba,

    Maalesef koruma amaçlı ürün kendini kapatmaktadır. Tekrar açma kapama düğmesine basarak açmanız gerekmektedir.
  • scil kullanıcısına yanıt
    Merhaba scil,

    Ürününüzün donanım versiyonunu iletebilir misiniz ? Ürün versiyonu genellikle ürünün alt kısımında seri numarasının yazılı olduğu etikette yazmaktadır.
  • cacican C kullanıcısına yanıt
    cacican merhaba,

    Öncelikle bu ürünlerde ne yazık ki şifreyi değiştirmeniz mümkün olmuyor. Sadece Wireless İsmini değiştirebilirsiniz.

    Diğer sorunuz için bizlere özel mesaj üzerinden mail adresinizi iletebilir misiniz ? Sizlere bu konu hakkında bir doküman göndereceğiz. Dokümanda ki talimatları uygulayarak kontrol edebilirsiniz.
  • buminimben kullanıcısına yanıt
    Merhaba buminimben,

    Bu sorunlara genel bir problem diyemeyiz. Bizlere özel mesaj olarak mail adresiniz iletebilir misiniz ? Sizlere konu hakkında detaylı bir doküman göndereceğiz. Dokümanda ki talimatları uygulayarak geri dönüş yapmanızı rica ederiz.
  • yahyaslan Y kullanıcısına yanıt
    yahyaslan merhaba,

    Bu durumlarda tavsiyemiz bütçenize uygun alabileceğiniz en iyi modelleri tercih etmeniz olacaktır. Bahsetmiş olduğunuz durum için önerimiz band genişliği yüksek ürünler tercih etmeniz olacaktır. Öncelikle Archer Serisi ürünlerimizi incelemenizi tavsiye ederiz. Archer C5, Archer C50, Archer C7 ve daha üst modellerimiz mevcuttur. Bu ürünlerin dışında TL-WR940N model numaralı ürünümüzde ihtiyacınızı karşılayacak modeller arasındadır.
  • poison111 kullanıcısına yanıt
    poison111 merhaba,

    Şuan ki aldığımız bilgilere göre TiviBU yeni bir yapılanma ya gitti ve sadece kampanyalı olan hatta tanımlı modeller ile kullanılabilmektedir. Ne yazık ki IPTV destekli olan diğer modellerimiz dahil şuan TiviBU ile kullanımı mümkün olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

    Merhaba scil,

    Ürününüzün donanım versiyonunu iletebilir misiniz ? Ürün versiyonu genellikle ürünün alt kısımında seri numarasının yazılı olduğu etikette yazmaktadır.

    WA7510N v1 00000000
    Firmware Version: 3.12.6 Build 130427 Rel.69746n
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    win 10 işletim sistemim belirtmekte fayda var arada sırada 1 ağ görüyor ve tekrar ağ bulunamadı diyor format attım her türlü güncellemem yüklü
  • Merhaba

    TD-W9970v3 modem var. Yeni internet bağlandı. WiFi adını değiştirdim, şifresini değiştirdim. Fakat bu işlemden sonra notebook ile bağlanamıyorum. Değişmiş ismi görüyor, bağlan diyorum, yeni şifreyi giriyorum, hatalı şifre diyor. Eski şifreyi giriyorum yine "Güvenlik anahtarı doğrulanamadı" diyor. Başka ağlara sorunsuz bağlanıyor. Kabloyla ayarlara baktım, hepsi benim girdiğim değerler, yani yeni şifre geçerli. Çözüm bulamadım buna. Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba;
    evimde superonline fiber internet mevcut. kablo kirliliği olmasın diye modemi hemen girişe koyduk ve evde sadece wireless yayın var. benim problemim şu: oturma odasındaki tivibu kutusu için bu evdeki kablosuz yayını kabloya çevirmem lazım hem de bu oturma odasına yerleştireceğim aletin wireless menzilimi de arttırması gerekiyor çünkü arka odalarda wireless sinyali çok düşük. kısaca wireless sinyali alıp hem kablolu verecek hem de range extender olarak işlev görecek cihaz lazım. hangi cihazı almalıyım ve hangi modda kullanmalıyım. şimdiden teşekkür ederim.
  • Merhaba. Mevcut kullandığımız TP-LİNK 300Mbps Wireless N Gigabit VDSL2 Modem Router Model No. TD-W9970
    modem var. Bu modem farklı bir odada. Biz farklı bir odada elimizde bulunan kablosuz modemi mevcut olan modem ile köprüleme yapıp kablosuz olarak kullanmak istiyoruz ki bulunduğumuz odada çekim gücünü artıralım ve interneti rahat kullanalım.
    Elimizde bulunan modem uydu net net master CBW-383Z4 model çift antenli modem.
    Nasıl bir yol izlenmeli. Yardımcı olurmusunuz?
  • Merhabalar, oturduğum sitede ücretsiz Superonline Fiber hizmeti var. Birkaç ay önce evde kardeşlerim varken sitenin bilgi işleminde çalışan 2 kişi gelip binanın internet kutusundan eve kablo çekip bir de piyasa fiyatı 60 lira civarı olan "TP-LINK TL-WR840N 300 Mbps N Kablosuz 4 Portlu 2x5 Dbi Harici Antenli 4 Port Router"ı 150 liraya bağlayıp gitmişler. Ben de bu fiyat farkını farkettikten sonra bilgi işlemle kavga edip kutuyu birkaç gün içinde iade ettim ve o günden beri eve çekilen kabloyu direkt masaüstü bilgisayarımın ethernet girişine bağlayarak kullanıyorum. Yani şu an evde herhangi bir modem tipi cihaz yok.

    Telefonlar için evde kablosuz bağlantı da istiyorum. Dolayısıyla bir modem almam gerek. Hem masaüstü bilgisayarıma kablolu bağlantı yapabileceğim hem de wifi yayın yapacak ve fiber hızını destekleyecek. Ancak nasıl bir modem/router almam gerektiğini bilmiyorum.

    Not: Yukarda belirttiğim kutu wireless n router dolayısıyla kablolu bağlantı yapamıyormuşum. TP-Link teknik destekle görüştüm.

    Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var?




  • scil kullanıcısına yanıt
    scil merhaba,

    Ne yazık ki yeni bir versiyon bulunmamaktadır.
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.