Şimdi Ara

Siz siz olun sinirlenip biryerlere yumruk atmayın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
4
Favori
25.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • andires42 A kullanıcısına yanıt
    Aman hocam mermiye kafa atmayın da
  • geçmiş olsun kardeşim.
    gençlikten sanırım.
    duvara yumruk atmak nedir?
    duvar bu ya..
  • 37 yaşındayım
  • Ben gençliğim de bu hatayı çok fazla yaptım. Her sinirlendiğim de ya duvarı yada benzeri sert demir filan yumruklardim artık o ara en yakın ne var ise. Öyle 1 kere filan da değil bildiğin 5-10 defa var gücümle. Çok şükür 10 yıldır unuttum artık. Aman Allah korusun. Bir keresinde elim sismisti.
  • Aynı problemi kardeşim de yaşadı. Doktor eliyle kemikleri düzeltti ve o şekilde kaynadı. Şuan elinin gücünü kullanma dışında problem yaşamıyor.

    Kısaca bırakın bu ergenlikleri sağa sola yumruk atmayın !

    Sana da çok geçmiş olsun tekrar. Bazı fizik tedavi hareketleri vardı eli güçlendirmek için youtube dan kontrol etmende fayda var.
  • Geçmiş olsun. Hiç huyum değildir ama bundan 3-4 ay önce ben de bir sinir patlaması yaşayıp evdeki vitrine ve çamaşır makinesine vurmuştum anlık sinirle. Kolumdan dirsek kısmına yakın haliyle cam kesiği izi halen duruyor. Ama ayağımın ağrısını 1-2 hafta çektim rahat. Neyse ki kırık vs yoktu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 15 Kasım 2019; 12:54:54 >
  • Geçmiş olsun kardeşim aynısı benim başımada geldi ama ben çatlakla kurtardım aynı kemik hemde
  • Bir de elde bardak kırmak var. Daha kılas
  • Beyler ben yatağı yumrukluyorum tavsiye ederim
  • Hasar serçe parmağında olduğuna göre yumruk atma tekniğin zayıf. Genelde amatör olanların serçe parmağında olur hasarlar.

    Şuraya bir dipnot düşeyim; durumun şu an da iyi olduğu için geyik yapayım dedim sonra linç yemeyelim forumdan =). Geyik yapsam da söylediklerim doğru bu arada.

    Geçmiş olsun. Yumruk attığın yere ve şiddetine göre daha kalıcı hasarlara sebep olabilirdin.
  • igneli kullanıcısına yanıt
    Boksör kırığı diye geçiyor. Genelde boksörlerde olduğu için bu ad verilmiş. Yani boksörlerde yumruk atmayı bilmiyor o zaman. Bu arada 2 yıl kickbox yaptım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Myhunter

    Küfür hakaret edince rahatlıyor insan, diğer seçenekleri akıllı adam yapmaz
    Misal
    Sinirlenince
    Telefon fırlatmak
    Duvar yumruklamak
    Camı yumruklamak
    Araç direksiyonuna vurmak
    ..
    manyak mısınız olm
    5 sene önce trafik magandasının birine sinirlenip sert fren yapmıştım. Arkadan geliyordu duramadı çarptı, suçlu olmuştu
  • Herkes küfür ederek rahatlamaz. Hormonal ve psikolojik yapınıza göre değişir. Duvar değil ama kapıyı yumrukladığım çoktur. Neyse ki bir sefer hastaneye gitmek zorunda kaldım onda da çok şükür kırık, çıkık çıkmadı. Yine de derin nefes alıp sabretmek gerekli, sonradan pişman olmamak için yapılmaması gereken bir şey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HIGHER

    Dizi ve filmlerden özeniliyor bu tür hareketler.
    Adam elini kırmış bu neyin kafası. Demek ki gerçekten kontrol edememiş kendini. Hayatın boyunca hiç sinir krizine girmemişsin belli ki.

    Rtük'e şikayet yaz bari filmlerdeki telefon fırlatmalı, duvar yumruklamalalı sahneleri de sansürlesinler
  • Aigun ben de cama yumruk attım 13 yaşında falamdım o zamanlar, dizi ve filmler etkiliyor ister istemez, kendini kanıtlama ihtiyacı hissediyorsun, ama kendini yani insan psikolojisini ve doğayı araştırdığında, bu yaptığının çok saçma olduğunu anlıyor ve daha sonra bu durumu manipüle ederek dalga geçermiş gibi karşılıyorsun. Bilimin bize bildirmediği hiç bir şey yok der bertnard russel.
  • Yıl 2016. İş münasebetiyle askeri birlik içerisindeyim. 2 gün öncesinde de sağ ayağımın üstüne düşmüştüm. Neyse o günde ayağım iyice ağırmaya başladı. Üstüne bile basamıyordum artık. Askeriyenin içindeki hastane tarzı bir yere gittik bir askerle. Orada röntgen felan çektiler ve askeri doktor ayağının üst kısmında çatlak var, hemen bir acile git dedi. Bindik rabaya acile gittik. Orda da ayrı bir röntgen istedi. Röntgeni çektirdik ve doktor kontrol etti bir şey yok dedi. Doku ezilmesi dedi. Röntgende bildiğin her şey görünüyor ama bir şey yok dedi. Hemen başka hastaneye gittim, adam baktı, çatlamış bu dedi. Bir şeyler yaptı ve yarın gel alçılayalım dedi. 1 hafta yattım dinlendim geçti.

    Resmen şaka gibi olaylar ve bu son 5 yıldır neredeyse herkesin başına geldi. Artarak da devam ediyor.
  • Hocam ben de 3 veya 4 sene önce dolaba yumruk atmıştım benim de aynı şekilde serçe parmağımın bağlı olduğu kemiğin şekli değişti, üç dört senedir kütletemiyorum ve parmağım hafif de olsa içeri bakıyor. Sizde de durum böyle miydi Neyse öyle olsa bile o kadar sene geçmiş tekrar kırdırıp düzgün kaynasın diye beklemem
  • Kardeşim acilde akciğer filmi çektirmişti ve doktor bunda bir şey yok deyip bizi göndermişti. Bizde inandık tabi doktora. Aradan fazla geçmedi nu sefer polikliniğe gitti. Orada tekrar film istemişti doktor. Ve görür görmez sorununu söylemiş. O zaman da bu vardır bunu bir doktor nasıl anlamaz diye kızmıştı. Sonra operasyon geçirdi kardeşim tabi ve sorunu geçti çok şükür.

    O günden beri aildeki doktorlara açıkcası pek güvenmiyorum. Saygım var ama güvenim yok.
  • Gecmis olsun bu da ders olmuş. Yasanan her kotu olay bir tecrubedir sonucta. Tekrar gecmis olsun sinirlenecegin seylerden uzak dur en iyisi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.