Şimdi Ara

Siz siz olun İhlas'tan bir şey almayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 3 ay önce kendilerinden halı yıkayan süpürge ve su arıtma sistemi aldık. Süpürgenin nakit fiyatını 1660 TL olarak söylediler. 12 taksitle zar zor pazarlıkla 1800 TL'ye getirdik. Satıcı çok ilgiliydi. Yaklaşık 1 hafta önce önerdiğimiz akrabalarımızdan birisi aynı süpürgeyi 1300 TL'ye 12 taksit ile satın almış. Bu süpürgeyi 1300 TL'ye 12 taksitle satıyorsa, kesinlikle bir kârı vardır. Çünkü boşuna o kadar büyük süpürgeyi getir götür kesinlikle karşılığını alır. Siz düşünün 1800 TL'ye sattığında ne kadar kâr ettiğini. Yani arkadaşlar sözüm şu ki bu süpürgenin asıl fiyatı 900-1000 TL arasıdır. Belki daha da azdır, bunu bilemeyiz. Ama sakın 1300 TL'den fazla vermeyin. vermeyin. Çünkü satıcılar o akrabamıza 1300 TL'ye satabilmek için bile birbirleriyle yarıştılar. İade etmek istedik makineyi, ya da farkını almayı ve bize 1 haftadan sonra iade almadıklarını söylediler. Gelip duygu sömürüsü yapıp o kadar laf edip sonra bu vurdumduymaz tavırları ile gözümde çok kötü bir konuma sahip artık "İhlas" markası. Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum.

Teşekkürler.

Değiştirme : Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungle Boogie -- 30 Ekim 2009; 16:34:56 >

• Sizin için gerçekten kötü olmuş. Bana göre halı yıkama makinelerinin hiçbiri beklenen sonuçları vermez. Biz normal elektrikli süpürge kullanıyoruz. 6 ayda yada 1 yılda bir evin halılarını yıkatıyoruz. Şuan bu iş profesyonelliğe dökülmüş durumda. Eve gelip halıları toparlıyorlar yıkayıp getiriyorlar. Halılara sökülmez, bozulmaz garantisi veriyorlar. Eğer yıkama makinesi almak isteyen varsa dediklerime bir göz atsın derim.
  • Yukarı, daha çok kişi bilgilensin.
  • batmadı mı orası hala..
  • eeee?ne var bunda?kendin diyosun zar zor 1800 TL.ye getirdik diye.adamlar size zorla mı sattı?üstüne üstlük siz zorlamışsınız 1.800 TL. olması için?

tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir demiş üstadın biri.açmazsan gözünü açarlar gözünü.

bir daha yapmazsınız sizde aynı şeyi
  • ilk önce hata sizde niye derseniz bunun örnekleri çok çok var çevremizde sadece ihlastan degıl bir sürü marka var böyle bır supurge alacaksam ve modele markaya karar vermıssen 50 yere sorarım kimi istersem ordan alırım bilmem anlatabıldım mı

@nevarbe
    tecrübe hayatta yediğin kazıklara eşittir diye biliyorum bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93911FC7B -- 30 Ekim 2009; 17:31:32 >
  • telefona da bi dadandılar mı bidaha peşini bırakmıyolar bi kaç ay sonra telefon gelir.. o süpürgenin bakımıydı şuydu bahanesiyle başka mallar tanıtmaya + tabiri caizse kakalamaya çalışırlar bi yandan..
    konu komşu dost telefon numaralarını mümkün olduğunca vermemeye çalışın, bunların yüzünden komşularınızla papaz olmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar,arnica hydra plus+turbo fırça modelini aldım ben.tüm bahsedilen ihlas ve bi tane daha var adını unuttum 7 000 tl demişti satıcı size bi şeyler yaparız dediydi 6 000 falan.hepsi saçma ,arnica denen markayı aldım 160 tl ye,turbo fırçası hava sürkilasyonu ile dönüyor,bizi tam olarak memnun etti,alın deneyin beğenmezseniz atın.biz bir senedir kullanıyoruz halen canavar gibi biz ihlas ve pahalı olanın emiş gücünden daha fazla olduğuna şahit olduk arnicanın...

saygılarımla
  • bu olayı ihlasa has bir durum olarak anlatmaya çalışmışsın
    silah zoruyla ürünü satmadılar galiba
    hala kapı pazarlamadan ürün alınmayacağını öğrenememişsiniz. eğer lazım olan birşey varsa ara araştır en uygununu al
    not: ihlas holding çalışanıyım, ben bile almıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenex

Sizin için gerçekten kötü olmuş. Bana göre halı yıkama makinelerinin hiçbiri beklenen sonuçları vermez. Biz normal elektrikli süpürge kullanıyoruz. 6 ayda yada 1 yılda bir evin halılarını yıkatıyoruz. Şuan bu iş profesyonelliğe dökülmüş durumda. Eve gelip halıları toparlıyorlar yıkayıp getiriyorlar. Halılara sökülmez, bozulmaz garantisi veriyorlar. Eğer yıkama makinesi almak isteyen varsa dediklerime bir göz atsın derim.

bencede 6 ayda bir yada daha kısa sürede evinizden alıp yıkayıp ambalajlanmış şekilde gene evinize bırakıyorlar en güzeli bu

quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

batmadı mı orası hala..

batmadı kolejleri-hastanesi-haber ajansı-gazetesi-haber kanalı-tatil köyü-maden planları- yeni konut planları var

• ihlas la ne bir bağım ne de onlara yakınlığım vardır baştan söyleyeyim ve ben de şöyle bir durum anlatayım.

3-4 sene önce; şu meşhur ani su ısıtıcısından alacaktık eve. babam gitti bayisinden aldı 3-5 taksitle; 2-3 gün sonra bi kampanya yaptılar ısıtıcının fiyatını düşürdüler. babam da gazete ilanını görünce hemen bayiiye gitti, durumu anlattı ve daha önce kampanya fiyatının üzerinde aldığımız ısıtıcının fiyatını kampanya fiyatına indirdiler. başka da bişey almadık oradan zaten.
  • Bizde seneler önce övgüler üzerine taksitle aldık 1500 liraya b.ktan bir halı yıkama makinesi. Seperatör Allah seperatör kafamızın etini yedi satıcı. Yok tozu emio geri vermiyor suyun içine hapsediyor falan. 1500 e gazladı bize bunu. 3 ay sonra da halı yıkama fonsiyonunu gösterecez sakın kullanmayın diyorlar ama 3ay sonra iade hakkın bitiyor tabi.

Kuru temizlemesi güzel ozamanlar sulu makineler yoktu ama halı yıkaması berbat ötesi. Geri iade de edemiyorsun elinde patlıyor makine. Annem bu hilasın makinesi ile 2 kere denedi yok olmuyor. Bide dijital yapmışlar su verme fonksiyonunu tamamen berbat olmuş. Eski farkir marka makinemizi kullanıyoruz binlerce kat daha iyi.

Size tavsiyem bu halı yıkama makinesini kesinlikle almayın. Okadar paraya hayatta değmez yemin ediyorum değmez. Başka marka sulu bir makine alın daha iyi. Hemde paranız cebinizde kalır. 1500 - 2000 milyar ona vereceğinze eve daha yararlı şeyler alırsınız.

İhlas markasına bişey demiyorum ama bu halı yıkama makinesi 5 para etmez bir alet. Temiz kullanmamamızı rağmen ilk günlerdeki çekişide yok artık.

• Rezalet hiç memnun değiliz. Süpürgenin aynısını biz de aldık. Zaten Rainbow markasını taklit etmeye çalışmışlar ve başarılı olamamışlar. Hiç güzel süpürmüyor ve sorunlu bir makine. Yaklaşık 3-4 saat önce servis elemanı geldi ancak bir şey yapamadı ve gitti. Piyasadaki 200-300 TL lik süpürgüler kat kat daha iyi ve daha iyi süpürüyor. Tam anlamıyla bir rezalet. Kimse almasın.
  • zamanında bize'de gelmişlerdi bunlar 700 lira civarındaydı o zaman çok ısrarcılar eğer en ufak bir falso verirseniz yandınız. geçen senede libelle'mi nedir o makine için geldiler 2 saat uğraştılar ama gene satamadılar 1500 lira civarındaydı galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sero77

zamanında bize'de gelmişlerdi bunlar 700 lira civarındaydı o zaman çok ısrarcılar eğer en ufak bir falso verirseniz yandınız. geçen senede libelle'mi nedir o makine için geldiler 2 saat uğraştılar ama gene satamadılar 1500 lira civarındaydı galiba

o zaman pazarlama olacak ihlasınki değil
  • İhlasın sahibini bi iş dolayısıyla tanıdım allaha yakın bana uzak oldun size sattığı 1500 liralık süpürgelerle aşşayı yukarı 4 milyon$lık ev yaptırdı ve oturmuyor oradan hesaplayın içeridede paramız kaldı öbür tarafta alacağımız olsun
  •  Siz siz olun İhlas'tan bir şey almayın!

bundan mı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

ilk önce hata sizde niye derseniz bunun örnekleri çok çok var çevremizde sadece ihlastan degıl bir sürü marka var böyle bır supurge alacaksam ve modele markaya karar vermıssen 50 yere sorarım kimi istersem ordan alırım bilmem anlatabıldım mı

@nevarbe
    tecrübe hayatta yediğin kazıklara eşittir diye biliyorum bende

sende yanlış biliyosun ama

tecrübe; hayatta yediğin kazıkların toplamıdır
  • bu makinaların satılması için kurulan bir sürü ofis var o ofislerin sürekli iş ilanları var
    sabit bir maaş vermeyip insanları sömürerek şoför ilanı verip gittiğinizde şoför pozisyonu doldu pazarlama var deyip kandırıp işe alıyolar.akrabalarınıza ve çevrenizden başlayacağınızı söyleyip sonra açılmanızı istiyolar ve bu şekilde kendilerine pazar yapıyolar bunlardan bi sürü var.sattıkları makinalardan ne kadar çok kar ettiklerini tahmin bile edemezsiniz.
    bir defasında işe başvurdum ve gittim bir gün benide bir eve gittiler almak zornda değilsiniz çay içmeye gelicez diyolar
    emekli bi öğretmen ile esenyurtta bir eve gittim,evsahibi adam tek katlı bir gecekondura oturuyordu adamın maaşı 500 civarıydı 3 çocuğu ve yatalak bir annesi vardi adam karnını doyurmaktan aciz ve bu emekli öğretmen 2 milyara yakın olan bu süpürgeyi adama satmak için elinden geleni yaptı adam utancından almıycam alamıycam diye diye utana sıkıla yerin dibine girdi ve içimden dua ettim almaması için,sonunda almadı
    adam bu süpürgeyi alsa zaten ocağı sönmüş karnını doyuramıyo iyce batıcak dandik bi süpürge için , adamlarda acıma duygusu bile yok . adam satmak için ter içinde kaldı bu süpürgeyi.önce kendi süpürgeni getirmeni istiyolar onu gözünde öldürüyolar sonda bi şov yapıp bu şöyle böyle iyi die ballandıra ballandıra anlatıyolar.yazıklar olsun başka bişey demiyorum.
    adamın yatalak annesinin inilti sesleri salona geliyodu bunlar salonda oturmuş makine satmaya calısıyolardı annesine felç olduğu için bez almaktan aciz olan 500 tl maaşla sigortasız çalışan bir adama !!!

• Kullanmayı bilmiyorsanız İhlas neylesin. Kesin emin misin aynı makina olduğundan. Kolay kolay o kadar fiyata satmazlar. Olmadı size bıraktıkları sözleşmedeki telefon numarasını arayın ve esas fiyatını öğrenin. Bence bir karışıklık vardır.
    Halı yıkama olayına gelince kurması biraz karmaşık ama yıkaması iyidir. Çoğu ev hanımı aldıktan sonra hevesleri geçiyor veya yıkamaya üşeniyorlar. Makina o kadar eder mi dersiniz? Bence pahalı ama işini iyi yapıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.