Şimdi Ara

Siz olsanız ne yapardınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben lise 1. sınıfa giden bir öğrenciyim. Benim gittiğim okulda eski okuldan tanıdığım bir sürü arkadaş var. Bugün o arkadaşlarımdan birinie(çocuk pısırık)bir tane çocuk(en nefret etiğim çocuk)sataştı. Benimde kan beynime fırladı.Çocuğa sataştım ve olaylar çıktı. Çocuk çıkışta 1 vs 1 yapalım dedi bende tamam dedim. Gelin görün ki 20 kişiler. Bende tırstım ve oradaki bir çocuk sayesinde kurtuldum(kaçtım). Ama okulda adım tırsağa çıkacak. Siz olsanız ne yapardınız?(bu arada o çocuğu okulda döveyim mi?)

Not:Adminler lütfen kapatmayın konyu çok dertliyim
  • döv parçala şişle kuşbası yap
  • hocam gidip saldırcaktın. diğerleri karıştığı zaman lafı koycaktın teke tek yemedimi? arkadaşların saldırıyo diye..
  • Yiyosa 20 kişi toplama de

bi daha toplarsa dayak ye korkma ne de olsa 20 kişi dalıcaklar sende o arada en nefret ettiğin çocuğu sağlamına döv sadece ona vur yüzüne vur ve dayak yediği belli olsun

o 20 kişininde hepsi dalmaz korkma dayak yersende çok kalabalıktılar dersin sonra hepsini tek tek tut döv

tek tek dövemiyosan üst sınıflardan tanıdığın vardır çağır 5 tanesini onlar yardımcı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can ! -- 26 Kasım 2007; 14:04:10 >
  • Eğer karsındaki kız gibi emanet falan sallamıcaksa sıkıstırdığın her yerde döw.. !! Bıçak vb. olmadığı sürece kavga etmek eğlencelidir = )
  • Saldırırdım da dövülünce iz kalıyorBoşwerin kaşınırsa okulda döverim ama çıkışta neyapacam bilmem(aa benim tanııdklar vardı:D)
  • Hangi okuldasın bakim En azından semt söle eski arkadaslardan topliyim gelsinler yardıma,, Gerçi yarısı askerde yarısı evlendi çoluk çocuğa karıstı Ama zamanında sağlam arkadaslardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerek yok sağol(Ahmet Sani Gezici Kadıköy).Ben çağırsam varya çocuklar okuldan çıkmazdı ama işte şerefsizler.
  • okul ortasında levyeyle dal cocuğa
  • Sikkafasinamemati.gif
  • Boşver ağırbaşlı ol, itle çakalla uğraşma...

Ağırbaşlılık her zaman iyidir, değmez üç beş çapulcu için kafana dert ettiğine.

Arkadaşların gerçek arkadaşsa zaten, senin bu efendi tavırlarından dolayı, söylediklerinden dolayı pişman olacaklardır.
  • Neyse sağolun arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Sikkafasinamemati.gif

Eğer dünyada NAMEMATİ diye isim olsaydı ömür boyu banlanacaktın. Yırtmışın hafiften.

Siz hiç lisede hazırlıktayken 2. sınıflardan birini sırf sınıfındaki çöpü kullandırmadı diye ve tipinin çalışkan çocuklara benzemesinden gelen cesaretle dövmeye çalıştınız mı? Ben çalıştım. Ve çocuk güçlü biri de çıktı. 3 kişi daha daldılar bana, ben sadece ona çalıştım gözlüğünü kırmıştım gözünü morartmıştım. Dudağım patlamıştı ama fight club saolsun, ağzım kan içindeyken sırıtıyordum psikolojik olarak yıkmıştım karşıyı. Yaklaşık 10 gün gelmedi o arkadaş okula, zira ben liseye adım atalı 2 hafta olmuştu henüz. 2 hafta önce gelmiş birinden 3 yıllık biri dayak yiyince pek yediremiyor olsa gerek...

Sonra lise1'de maç yaparken aynı kişi ve 5 arkadaşı birden dövmüştü beni, ben yine sadece ona dalmıştım Bu sefer surata çalışamadığımdan pek bir hasar veremedik ama ondan sonra daha takılmadılar, geçerlerken de heheheeee diye pis pis gülüyordum.

Dayak yemekten korkmuyorsan dal 20 kişi de olsa. Zaten muhtemelen hepsi sana dalamayacaktır. Bir de cesaret gösterip o kadar arkadaşının yanında ilk hamleyi korkusuzca sen yaparsan sayı birden yarıdan da aza düşecektir. Dayak yemek de var atmak ta.

Ama durup dururken gereksiz yere tartışma da çıkartmanı doğru bulmuyorum. Burada sana yapılmış bir yanlış yok. Konuşarak halletmeye çalışın, ama sonuca gidemeyeceğiniz zaman kavgadan kaçmayacağını da belli et. Delici kesici alet olmadıktan sonra pek birşey olmuyor, hatta zevkli bile oluyor...
  • 20 kişi ama hepsi benden büyük nasıl dalacam 5 kişi döverdim sonra vııınnn(Çünkü onlar yanında neler taşıyor[SİLAH DA DAHİL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andzone -- 26 Kasım 2007; 15:38:03 >
  • Herşey şiddet...Şimdiki gençleri anlamak gerçekten zor.

Ufak tefek şeylerden dolayı, vur öldür parçala yok et...

Nereye kadar arkadaşlar nereye kadar ?

Bazı şeyleri anlamak için, manyağın birinin çıkıp omuriliğinize sustalıyı saplaması mı gerekiyor illa ?

Kavganın iyisi olmaz, bu yönde yazı yazan arkadaşlarada sitemlerimi gönderiyorum.

Yarın öbür gün, baba olduğunuzda evladınız okul önünde kavga ederken, kafasını kaldırıma çarpıp hayatını yitirse, acaba yine aynıları yazar mıydınız ?
  • Bırak Kendi Haline Uğraşma
  • quote:

Orjinalden alıntı: ENFARKLISI

Herşey şiddet...Şimdiki gençleri anlamak gerçekten zor.

Bazı şeyleri anlamak için, manyağın birinin çıkıp omuriliğinize sustalıyı saplaması mı gerekiyor illa ?

Kavganın iyisi olmaz, bu yönde yazı yazan arkadaşlarada sitemlerimi gönderiyorum.

Yarın öbür gün, baba olduğunuzda evladınız okul önünde kavga ederken, kafasını kaldırıma çarpıp hayatını yitirse, acaba yine aynıları yazar mıydınız ?

En mantıklısı budur tebrik ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ENFARKLISI

Herşey şiddet...Şimdiki gençleri anlamak gerçekten zor.

Haklısınız. Ben olayı git kavga ile çöz demek istememiştim kusura bakmayın. Bazen kısa vadede konuşmak en medenice olan yol gibi gözükse de eğer uzun vadede huzurunuzu güven altına alamayacaksanız abartmamak ve bunu kine dökmemek kaidesi ile dişinizi göstermelisiniz. Özellikle gençler arasında mevcut olan bir hiyerarşi vardır, hepiniz bilirsiniz, büyük balık küçük balığı yer. Herkes kendinden bir alttakini rahatça ezmek ve kişisel ego tazelemek ister bu yaşlarda. Eğer ki kendi halinizde olduğunuzu, ancak bulaşana da zarar verip birşeyler götüreceğinizi art niyetli tarafa hissettirebilirseniz kelimelerin başaramadığını başarmış olursunuz.
  • varsa tanıdıkların Cevren git döv milletin içinde En fazla uyarı alırsın okuldan bişey olmaz ama eleman ın gözünü iyi korkut bide kavga cıkar dövcegin gün ters ters bak Suratına
  • elalemin derdi beni mi gerdi der takmazdım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.