Dün ankara'dan dikilideki yazlığımıza iznimi geçirmek için annemle beraber yola çıktık. Yol mesafesi 640km idi. 550 km'sini gayet sakin şekilde ortalama 100 km/s hızla geçirdim. Ankara-afyon-uşak- salihli-gölmarmara-akhisar derken kırkağaca kadar geldim. Soma'ya yaklaşırken önümde Sütlü kahve renginde plakasını tam olarak almayı akıl edemediğim (35 plakalıydı) 2 kasa önceki bir ford mondeo 70-80 km/s süratle önümde ilerliyordu. Yol virajlı olduğundan sollama yapamıyordum.Normal takip mesafesinden aracın arkasından takip ederken bir kaç km sonra dörtlülerini bir kereliğine yaktı. Ben hemen uzunlarımın açık olup olmadığını kontrol ettim. Sonuçta kısa farlarla ilerliyordum. Kısa farlarımda göz almaz. Sonuçta 550kmdir farlarım açık gidiyorum. Biri selektör ederdi. Sis farımda açık değildi. Anlam veremeden takip mesafemi bozmadan devam ettim. Soma girişine yakın düzlüğe geldiğimizde karşıdan araba gelirken sağa sinyal vererek yavaşladı ve sağa doğru yanaşmaya başladı ben de solundan geçeyim dedim. Bu arada karşıdan da araba geliyor. Tam geçerken hızlanmaya kaktı ve sonuçta karşıdan gelen arabayla beraber 3 araç yanyana geldik. Önüne geçtikten sonra bu şahıs uzun farlarını arkamdan ve tamponumdayken açtı. Ben biraz hızlandım, o da hızlandı. Ben kızmaya başladım. Sonra hızmı 50 km/s te kadar düşürdüm. Geçsin gitsin diye. Yine arkamdan uzunlarını yakmış benimle beraber yavaşlıyor. 1 kmye yakın böyle gittikten sonra sonra somaya girdik. Bölünmüş yol başladı. Ben yine sağ şeride geçip hızımı iyice azalttım. Bu yine arkamda uzunlarıyla beraber. Aşırı derecede kızmaya başlamıştım. Onun aracı sol şeritteyken ani bir frenle onu önüme aldım. Arkasına yapıştım. Önüne geçtim durdurmaya çalıştım. Durmadı. İçindekinin de 45-50 yaşında sarı kafalı hipi bir bayan olduğunun farkına vardım. Işıklara gelince durmak zorunda kaldı. Bende arkasındayım. Bir hışımla indim arabadan. Annemde olayın yeni yeni farkına varıyor. Bağırıyor arkamdan yapma bişey diye. Kadının camına tıkladım. "Senin sorunun ne? Ne yapmaya çlışıyosun" diye bağırdım. Kadın sadece önüne bakıyordu. ÇOK çok kızmıştım. Erkek olsa dayak yiyeceğimi bilsem dalacak düzeye gelmiştim. Işık yeşile dönünce kadın yoluna devam etti.. Bende aracıma binip patiliyerek peşinden devam. Artık zıvanadan çıkmıştım. Annem beni sakinleştirmeye çalışıyordu. Bir sonraki ışıkta yanına yanaştım. Arabanın içinden pencereyi açmış bağırıyorum yine " sen kimsin? Ne yapmaya çalışıyosun? Ne yaptım ben sana?" diye. Kadın önüne bakıyor ve telefonla konuşuyordu. Muhtamelen beni polise şikayet ediyordu. Trafikle hiç işi olmayan annemde kadına döndü ve "allah cezanı versin" diye seslendi. Kadın manyakmıdır nedir? NAsıl tahrik ediyor anlatamam size. Ona bişey yapmaya kalkarsam polisi bana bulaştıracağından eemin şekilde tahrik ediyor. Kadına hiçbirşey yapmadım. Tamponuna sokulmamıştım. Uzunlarla arkasından rahatsız etmiyordum. Agresif şekilde takip etmiyordum. Hatta o şerefsiz kadın, benim ve annemin canını tehlikeye attı. Ya ben böyle bişey görmedim arkadaşlar.. Sonra ne oldu.. bastım gittim. İlerde de polis veya jandarma olması için dua ettim aama yoktu. Ozaman o aracı durdurtup kadının sorunu neymiş öğrenebilirdim. Kadının kişilik özelliğini olayı daha iyi etüd etmeniz için söyleyeyim. Panter emel gibi bişeydi.
Gece yatağa yattığımda hala bu olay gözümü önüne geliyordu. uyuyamadım ya 2 saat. Sinirlerim gerildi. SİZ OLSANIZ NE NAPARDINIZ?
ben olsam o kırmızı ışıkda durduğunda arabasının önüne geçer sağ ayağımı kadının arabasının kabutun üstüne koyar bağcıklarımı bağlardım... yada eğer durum çok çok abardıysa o karıyı kesin döverdim
dostum cok cok gecmıs olsun. Bence cok bulasmaya degmez ama tabı sınırlerın zıplamış plaka alınsadane yapılır ayrı konu .. Herneyse allah kurtarmıs bırkere benıde otobanda bı kadın çarpıştırıyordu karşıdan gelen kamyon sellektor yapıyor kadın hızlandı altında gumus m3 var. vıtesı duze gecırıp devir yukseltıp kadından bır burun farkla gırebıldım onune ecel terı doktum o vitesı duze atmasam zor kurtulurdum ordan arabada babamlaydık daha sonra arabanın onunde durduk herkes bagırıyor falan neyse tam ınerken bındık arabaya kadın bızım sıtelerden bırınde oturuyordu. Evıne kadar arkasından gıttım agresıf kullanmadım cok tırstım cunku elım ayagım bosaldı .. Neyse kocası falan ındı once kadınla tartıstık hatasını kocası kabul ettı kocası geldı ozur dıledı falan .. Tabı bu ozurle gececek gıbı degıldı cay ıcmeye falan davet ettı kabul etmedık pati çekip gittik.
İşte bazen arabanın guclu olması sızı kurtarabılıyor . Gucu illa yarıslarda kullanılmayacagının ufak bır anektodur.
Saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
dostum cok cok gecmıs olsun. Bence cok bulasmaya degmez ama tabı sınırlerın zıplamış plaka alınsadane yapılır ayrı konu .. Herneyse allah kurtarmıs bırkere benıde otobanda bı kadın çarpıştırıyordu karşıdan gelen kamyon sellektor yapıyor kadın hızlandı altında gumus m3 var. vıtesı duze gecırıp devir yukseltıp kadından bır burun farkla gırebıldım onune ecel terı doktum o vitesı duze atmasam zor kurtulurdum ordan arabada babamlaydık daha sonra arabanın onunde durduk herkes bagırıyor falan neyse tam ınerken bındık arabaya kadın bızım sıtelerden bırınde oturuyordu. Evıne kadar arkasından gıttım agresıf kullanmadım cok tırstım cunku elım ayagım bosaldı .. Neyse kocası falan ındı once kadınla tartıstık hatasını kocası kabul ettı kocası geldı ozur dıledı falan .. Tabı bu ozurle gececek gıbı degıldı cay ıcmeye falan davet ettı kabul etmedık pati çekip gittik.
İşte bazen arabanın guclu olması sızı kurtarabılıyor . Gucu illa yarıslarda kullanılmayacagının ufak bır anektodur.
Saygılar
çayın yanında kek varsa gitseydin yaw
Kadın kek gibiydi yetermi
Yok ama ciddi şaka yapılacak bır konu değildi dostum. Oluyordum daha ne ...
ben kısa farla giderken uzunla gittiğimi sanıp uyarmaya çalışanlara uzunları yakıp söndürüyorum. onlarda kısalarla gittiğimi anlayıp devam ediyorlar. keşke sen de ilk başta öyle yapsaydın. ama bu olayda kesinlikle sen haklısın. o kadının kimsenin canını tehlikeye atmaya hakkı yok.
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
Kadın kek gibiydi yetermi
Yok ama ciddi şaka yapılacak bır konu değildi dostum. Oluyordum daha ne ...
haklısın yaw Allah korumuşş..Allah kimsenin başına vermesin
Ayrıca ekleyeyim. Xenonlarımı uzun sanıp kac kere tacız edıldıgımı hatırlıyorum. Ornegın karsılıklı gıdılen otobanda adam uzunları yakıyor herhalde zannedıyorkı bende uzunlar acık. Halbukı ben sadece xenon ları yakmıs gıdıyorum . Ne olcak bılmem
herkese büyük geçmiş olsun diyorum!!! neyseki üzücü bir olay yaşanmamış sonuçta bu trafik olayı şakaya gelmez bir anlık hata nelere mal oluyo herkes biliyor ama yinede insanlar ego tatmini ve bencilce davranışlar sergileyebiliyo.
hele o kadinlara karsi neler yapılmaski O an insanın gözü kararır mazallah
gidip şikayet etsende sonuçta bi gelişme olurmuydu belli değil.
kadında olsa o kişi benden dayak yerdi polisi değil gitsi ..... çağırsın
quote:
Orjinalden alıntı: dgo2133
kadında olsa o kişi benden dayak yerdi polisi değil gitsi ..... çağırsın
ya kadın tekvandocuysa
Aman beyler..! Öfkeyle kalkan zararla oturur.. Böyle ucube tipler yüzünden sinirlenip kontrolünüzü kaybetmeyin.. Çek kenara beş dakika dinlen, defolsun gitsin.. Unutmayın, "okumak cahilliği alır, eşeklik bâki kalır.."
quote:
Orjinalden alıntı: umutlu42
Aman beyler..! Öfkeyle kalkan zararla oturur.. Böyle ucube tipler yüzünden sinirlenip kontrolünüzü kaybetmeyin.. Çek kenara beş dakika dinlen, defolsun gitsin.. Unutmayın, "okumak cahilliği alır, eşeklik bâki kalır.."
+1905 kesinlikle
quote:
Orjinalden alıntı: umutlu42
+1 Trafikte diğer şöförlerle fiziksel temastan sakının Sözlü tartışmalar olabilir Ama kadın hak etmiş, benim başıma gelse ne yapardım bilmiyorum
ben okurken dellendim valla, başıma gelse ne yapardım bilmiyorum ama ilk aklıma gelip camını tıklamamla önüne bakıp beni görmezden kadının camını yumrukla kırmaya çalışırdım büyük ihtimal. Allah herkese sabır versin bu konuda. Dellenmemek alzım ama bazen öyle durumlar oluyor ki bişeyde yapamayınca içine oturuyor böyle. Ben bi keresinde annemin yanındayken o kadar sinirlenmiştim ki direksiyona kaç yumruk attım hatırlamıyorum. Ama annem yanımdayken dalmaya yeltenmem kimseye kadının tansiyonu var mazallahhh...
Benzer bi olayda sakin olmaya çalıştım, önümdeki ilk dinlenme tesisine girip elimi yüzümü yıkayıp çay içip unutmaya çalıştım... Çok faydasını gördüm. Bırakın belasını başka yerden bulsun... Zaten o tipler bir gün mutlaka belasını buluyor merak etmeyin...
Aman arkadaşlar benim başıma bir kaç kez geldi bu tür olaylar... en sinir olduğumu far ayarları ile ilgili konuda anlattım... Bir ikincisi ise çok komik sonuçlandı tabiki benim için.. izmirde torbalı yolundan izmire doğru ilerliyorum... bir araba makasa girdi ön tamponu uçuruyordu... ilerde lambalar var yapıştım gaza lambalarda yakalayım diye... adam kırmızada durdu arabdan hışımla atladı bende kendimi kuruyorum adamı dövecem die abooo adamın elinde levye gitti yandaki arabanın camlarına bir girişti camlar tuzla buz.. meğersem adam öndekini kovalıyormuş... tabi ben tırstım bi an şimdi düşünüyorum adam öndeki yakalamadn önce biz birlikte lambalara takılsaydık ben adama sövseydim o levye kafamı patlatırmıydı
Öncelikle çok geçmiş olsun ailenizle çıktığınız tatilde başınıza böyle bir olayın gelmesi çok üzücü Sıkıştıran saçma hareketler yapan olunca biraz arabmında gücüne güvenip taciz etmeye başlıyorum sonrada basıp uzuyorum ama olay çok uzarsa bi yere çekip bi 15-20 dakka durup bi çay kahve içip sakinleşmek en doğrusu heralde
quote:
Kadının camına tıkladım. "Senin sorunun ne? Ne yapmaya çlışıyosun" diye bağırdım. Kadın sadece önüne bakıyordu
Cama tükürseydin keşke, nasıl olsa cezası yok, fiziksel saldırı falan da değil...
çok teşekkür ederim arkadaşlar... Aslında kabadayılıkla falan hiç işi olmayan biriyim ama bu başıma gelen olayda ağır tahrik var. 10 senedir trafikteyim. Kimi zaman kızarım, kızdırırı ama gelir geçerdi. Yanlış bişey yaptığımda diğer sürücüden el hareketiyle özür dilerim. Veya bana yanlış yapıldığında özür dilenmese bile görmezden gelir geçerim, kızarım ama 2 dk sonra unuturum. Bu kadının yerinde ben olsam veya çoğu insan gibi, neden rahatsız olduysa(rahatsız olacak bir durumda olmamasına rağmen) arkadan bikaç selektör yakar, o araç sürücüsü uyarırdım. Bu kadının yaptığı tamamen taciz! Tamamen kadının stratejisi seni çıldırtmak ve kadın statüsünü kullanıp "bana bişey yapsa karakolda süründürürüm" felsefesiyle deli etmek. Ama bilmediği bişey var. Şansı varmış ki karşısında eğitimli biri vardı. O yöredeki yerli halkın birine böyle bişey yapsa kadınlığının ceremesi okunmaz dayağı yerdi veya aracına zarar verirlerdi. Amacına ulaştı. Beni gerdi, sinirlerimi bozdu ama kendisi hakkında bi dünya beddua aldı. Allah bildiği gibi yapsın.