Şimdi Ara

SİZ OLSANIZ İNTİHAR EDERMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün hastanede bir çocuk gördüm yaklaşık 5 yaşında

Kafası küçücük burunu yok gözleri çıkık ağızı yamuk kulakları yok gibi

Annesi konuşurken duydum beyini sağlıklıymış herhangi bir zihinsel engeli bulunmuyormuş

İçimden dedim ki herhalde bu durumda olsam intihar ederim.

yavrucak keşke zihinsel engelli olsaymış en azından hiçbirşeyin farkında olmazdı doğar yaşar ve ölür giderdi ama böyle yaşamanın her saniyesi ızdırap gibi gelir insana.

Bu durumda intihar çözüm sanırım

Ne düşünüyorsunuz siz olsanız intihar edermiydiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 10 Aralık 2011; 0:01:34 >

• ederdim
  • Ederim
  • Ederdim
  • bu durumda intihar çözüm sanırım
  • Zekaanda bi problemmi var ?
  • insan yaşamadan bilemez bunu belki o çoçuk hayatından memnun ve hayatının geri kalanını öyle geçirmekten zevk almaya bakıcak bunu kimse o çoçuğun yerinde olmadan bilemez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • etmezdim.......sorunu sadece tip mi yani? burada onlarca kişi her gün tip var ama kız yok diye konu açmıyor mu? o zaman topluca intihar edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlahi adalet diye bir şeyin olmadığının kanıtı. Kesinlikle intihar ederdim.

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

etmezdim.......sorunu sadece tip mi yani? burada onlarca kişi her gün tip var ama kız yok diye konu açmıyor mu? o zaman topluca intihar edin.

Senin maymun gibi bir arkadaşın olsun ister miydin? O çocuk insan içine çıkamayacak yahu ne alakası var buradaki konularla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hard Rock -- 10 Aralık 2011; 0:07:10 >
  • ben hergün yarın yaşarmıyım diye korkarken hangi durumda olursam olayım asla intihar etmem abi isterse 2 kolum 2 bacagım olmasın nicelerini gordum bu durumda olup hayata senden benden daha iyi sarılan bu kapasiteye bakar yaşamdan aldıgın zevke bakar illaki gozun kulagın olmasına gerek yok
  • Etmezdim.Hiçbir şey için...
  • quote:

etmezdim.......sorunu sadece tip mi yani? burada onlarca kişi her gün tip var ama kız yok diye konu açmıyor mu? o zaman topluca intihar edin.

hocam tek sorun karı kız değil ki

İş bulması sorun dışarıya çıkınca insanlar suratlarını ekşite ekşite bakacak belkide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etmezdim
  • Allah şifa versin herkese neyi varsa. :( :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Allah şifa versin herkese neyi varsa. :( :)

amin hocam amin
  • Allah kimsenin başına vermesin yazık vallahi
  • O durumda olmadan bi yanıt vermek zor olur ama muhtemelen etmezdim .
  • onun mükafatı diğer tarafta.

şakirt mode :off
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychiatrist

onun mükafatı diğer tarafta.

şakirt mode :off

hocam oda ayrı bir konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hard Rock

İlahi adalet diye bir şeyin olmadığının kanıtı. Kesinlikle intihar ederdim.

quote:

Senin maymun gibi bir arkadaşın olsun ister miydin? O çocuk insan içine çıkamayacak yahu ne alakası var buradaki konularla?

Sen arkadaş seçerken insanları görünüşüne göre mi değerlendiriyorsun kişiliğine mi? Sonra yok arkadaşım bana kazık attı yok böyle yaptı konular açarsınız. Önemli olan o çocuğun kişiliği arkadaşımsa tipi beni alakadar etmez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.