Şimdi Ara

siz olsamdız ne yaparsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay önce araba marş yapmıyo diye ustaya götürdük şarj dinamosu arızalı dedi akşam gel al arabayı gel al dedi arabayı aldık bu sefer sorunlar başladı farları yakıyorum hararet göstergesi yukarda göstermeye başlıyo durup dururken akü bitiyo adam akünü değiştir diyo değiştiriyoz aynı sorun bu seferde kutup başlarını sökün diyo geçenlerde ben yolda kaldım dün akşamda ailecek köyden gelirken yolda kaldık sabah arabayı bıraktık aynı adama bu seferde dinoma ürettiği akım farlara yetmiyo farları değiştir neyse öğleden sonra babamla gittik adam yok yanındaki çalışana aküyü takarken dedim böyle böyle oda bi kömürlerine bakıyım dedi baktı kömürler bitmiş dinomayı sökerken baktı kayış gergisi kırılmış neyse yaptırdım dinomayı sökerken baktı bu hiç sökülmemiş dedi olurmu dedim 2 ay önce geldi araba dedim Allah razı olsun o çalışandan bu saate kadar arabayı yapmaya çalıştı adam bizi kekliyomuş 2 aydır yaptım diye adamı tanıyoruz tanıdık diye babamda başka ustayada gitmedi bundan sonra ustaların başında durcam yoksa adam gibi iş yapmıyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adam tam dayaklık. giderim tanımadığım adama yaptırırım ama tanıdığa asla. tanıdık diye başlıyor kazıklamaya.
  • Bozuk olmayan immobilizier'i bozuk dediler hem anahtara hem immobiliziere yeniden format attılar keyfiyen çip takıp 400 liramızı aldılar bunun farkına sonradan vardık ana avrat sövdüm meğersem adam sanayide bmw mercedes corvet vs elektriğinden anlıyan tek kişi imiş kitledi resmen :D Allah eline düşürmesin bu herifin yerinide söyliyim..

KAYSERİ YENİ SANAYİ STAR OTO DSİ TARAFINDA REMZİ USTAMIDIR NEDİR KAZIKLANMAYIN AMAN HAA
  • Sonra sanayi esnafı neden iş yapamıyor ...
  • Başlığa cevap veriyorum;Ustayı çoğaltırdım.
  • Tanidiga is yaptirmak kaziklanmayi bastan goze almak demektirgidip ustayida makineyle yedekleyip 400 lirasini alinki akillansin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı tamirciler insanı bu şekilde sağıyorlar..

Zamanında siyah-beyaz televizyonumuzu tamir eden ş....sizi hatırladım şimdi.. Adam kapıdan çıktıktan bir saat sonra televizyon yine bozulurdu.. Gelir yapar, sonra yine bozulurdu.. Gittik yeni renkli televizyon aldık, tornavida değmeden 20 yıl kullandık..

Sonradan elektronik teknisyeni olunca öğrendim.. Transistörleri soğutucuya tutturan vidaları gevşetiyormuş adiler.. Isınınca ÇAT diye gidiyor doğal olarak.. Sizinki de o misal..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.