Şimdi Ara

Siz insanları etnik kökenden dolayı dışlıyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben Diyarbakırlıyım Türkçeyi de sonradan öğrendiğim için ısınma da sorun yaşadım galiba ne lisede ne de üniversitede sadece doğulularla arkadaş oldum.Kızı erkeği benden uzak durmaya çalıştı bu yaşıma kadar ben de ömrünün geri kalanını memletimde geçirmek istiyorum artık.Neden böyle yapıyorlar ya da yapıyorsunuz ?

• Fasistler boyledir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet. benim için iki etnik köken vardır beyazlar ve beyaz olmayanlar. Türkü kurdu almanı ten rengi aynıysa hepsi aynıdır.

• Vatan perver her müslüman bizdendir. İnsanlara ırkı yada rengi yüzünden bir önyargı beslemek basitliktir.

• Dışlamıyoruz tabi ki.

• Etnik köken değil ama cahil ve beyinsizleri dışlıyorum maalesef

• Csb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bizim Toplumu Anlamıyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaçak ceyran kullandıkları için

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Vatan perver her müslüman bizdendir. İnsanlara ırkı yada rengi yüzünden bir önyargı beslemek basitliktir.

Evet burdaki anahtar kelime VATANPERVER.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini yalnız TÜRKİYE için feda edebilecek, aklından bir an bile ihaneti düşünmeyecek İNSANLARI neden ayıralım? Napalım kürtsen bana mı kürtsün?

• Evet dışlarım bunuda gurur duyarak söylerim, fakat hangi ırka mensub olduğuna göre.
  • ırk, milliyet falan bunlar boş iş
  • quote:

Vatan perver her müslüman bizdendir. İnsanlara ırkı yada rengi yüzünden bir önyargı beslemek basitliktir.

Ama dini yüzünden önyargı beslemekte sıkıntı yok, müslüman olmayan kişiyi dışlayabilirsiniz onların ülkeye hiçbir faydası olmaz değil mi?

• Fazlasıyla.beni ve milletimi kürt ve araplarlarla kardeş yapmaya çalışanlarada kin besliyorum ayrıca.Türkün turkten başka ne kardeşi vardır ne dostu.

• quote:

Orijinalden alıntı: olasılıksız238

quote:

Ama dini yüzünden önyargı beslemekte sıkıntı yok, müslüman olmayan kişiyi dışlayabilirsiniz onların ülkeye hiçbir faydası olmaz değil mi?

Öyle bir düşüncem yok. Sunizanlarını kendine sakla. Üsküdarda bakkal var demek kadıköyde bakkal yok anlamına gelmez. Saçmalamayı bırakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: YukarıBakanKaraAyYüzü

ırk, milliyet falan bunlar boş iş

+1

• hayır asla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fluid D.

Fazlasıyla.beni ve milletimi kürt ve araplarlarla kardeş yapmaya çalışanlarada kin besliyorum ayrıca.Türkün turkten başka ne kardeşi vardır ne dostu.

+100000 sıfırlar daha uzar gider

Yüzde yüz katılıyorum sana

• quote:

Orijinalden alıntı: olasılıksız238

quote:

Ne alaka

• quote:

Orijinalden alıntı: sakirt1000

Arkadaşlar ben Diyarbakırlıyım Türkçeyi de sonradan öğrendiğim için ısınma da sorun yaşadım galiba ne lisede ne de üniversitede sadece doğulularla arkadaş oldum.Kızı erkeği benden uzak durmaya çalıştı bu yaşıma kadar ben de ömrünün geri kalanını memletimde geçirmek istiyorum artık.Neden böyle yapıyorlar ya da yapıyorsunuz ?

Şu ülke için çalıştığın sürece sıkıntı yok, orada sıkıntı sende değil seninle arkadaşlık yapmayanlarda. Sen yolundan şaşma yeter

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.