Şimdi Ara

Siz de Rakı Sofrası’na gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz rakı içeriz. Öteki bütün içkilere rağmen. Belki de hepsine inat, "asıl" içkimiz rakıdır. Ama rakının tadını çıkarmak kolay değil. Siz de Rakı Sofrası’na gelin, rakının tadını çıkarın!

boşta gelmeyin amaaaa

bakalım ne oluca konun sonuu benceee ıyı vakıt gecırecegız yaratıcı olucagız gıbı....

• Bi kere olucak beyaz peynir ve kavun sonra açıcan bi 70lik Yeni Rakı bi de deniz kenarı olucak yaz olucak yanında 2 tane de arkadasın olucak ofhh..
  • Buz getir buz

BUZSUZ RAKI HIYARSIZ CACIK GİBİDİR
  • gece 2 den sonra denizden esen o soğuk insanın içini titreten rüzgarla tek başına sek içmek kafayı bulup orda uyumak
    yapamadım bugüne kadar ama yapıcam
  • olmazsa olmazı degil mi

• quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

olmazsa olmazı degil mi

ewett boyle ıstıyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: temo

gece 2 den sonra denizden esen o soğuk insanın içini titreten rüzgarla tek başına sek içmek kafayı bulup orda uyumak
    yapamadım bugüne kadar ama yapıcam

Güzel tasvir ettin sanki okurken bi rüzgarla içim titredi ve sek içip kafayı buldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsun'da kebap nerede yenir?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Siz de Rakı Sofrası’na gelin
  • Boş gelirmiyim hiç Bi tane sana bi tane kendime kaptım geldim

• @oktayd ve @LsR

eeee bız 3 kısımı devam edıcegız......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnr980 -- 9 Haziran 2008; 22:55:12 >
  • evde kendi çektiğim bi kaç meze fotoğrafı var ancak dosya büyük dio
  • Alkol tedavisi görmeden önce Ankara'da balkonumda yatmadan her gün bir çay bardağı içerdim(yaş 17 bu arada) sonra içmeden uyuyamamaya başladım tedavi gibi bir büyüğümle olaya el attık artık haftada bir iki kadeh belki içiyorum çok özledim adam gibi içmedim 2 aydır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartallar_yalnız_uçar

Alkol tedavisi görmeden önce Ankara'da balkonumda yatmadan her gün bir çay bardağı içerdim(yaş 17 bu arada) sonra içmeden uyuyamamaya başladım tedavi gibi bir büyüğümle olaya el attık artık haftada bir iki kadeh belki içiyorum çok özledim adam gibi içmedim 2 aydır...

limonu sıktın iştee harbimisin sen...!
  • forumda bir sürü çocuk var...

onlarında senin abilerinden özendiğin gibi senden özenmelerini istemiyorsan yazma buraya git sessiz sedasız içiyorsan iç (içme)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRajikomik

forumda bir sürü çocuk var...

onlarında senin abilerinden özendiğin gibi senden özenmelerini istemiyorsan yazma buraya git sessiz sedasız içiyorsan iç (içme)

bu laf banamı banaysa benım yasım 27
  • Özendirmesek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mnr980

quote:

Orjinalden alıntı: kartallar_yalnız_uçar

Alkol tedavisi görmeden önce Ankara'da balkonumda yatmadan her gün bir çay bardağı içerdim(yaş 17 bu arada) sonra içmeden uyuyamamaya başladım tedavi gibi bir büyüğümle olaya el attık artık haftada bir iki kadeh belki içiyorum çok özledim adam gibi içmedim 2 aydır...

limonu sıktın iştee harbimisin sen...!

Evet aynen öyle rakı anlatılmaz yaa...Bayaa muhabbet ederim, burayı tuttum...

Abuk subuk yazı yazanları kaale almayalım...

Kimsenin kimseyi özendirdiği yok, herkes kendi işine baksın...

• quote:

Orjinalden alıntı: ferpar1988

Özendirmesek.

bunu demek istemiştim

çocuk var derken forumdan bahsetmiştim yani sizden değil

ama 27 yaşında olup da bunu bile düşünemiyorsan (özendirdiğini) yada alkol aldığında ve sohbetini ettiğinde bunun seni diğerlerinin gözünde daha yüksek seviyeye çıkardığını düşünüyorsan yapacak bişey yok
  • bende varım içilmezmi yaa
    ufaklarda ileride nası olsa içecekler yaa sizde hayret bişey..

• quote:

Orjinalden alıntı: TRajikomik

quote:

Orjinalden alıntı: ferpar1988

Özendirmesek.

bunu demek istemiştim

çocuk var derken forumdan bahsetmiştim yani sizden değil

ama 27 yaşında olup da bunu bile düşünemiyorsan (özendirdiğini) yada alkol aldığında ve sohbetini ettiğinde bunun seni diğerlerinin gözünde daha yüksek seviyeye çıkardığını düşünüyorsan yapacak bişey yok

@Mnr980 kötü niyetle değil sadece muhabbet olsun diye açmış, şov ya da özendirme olduğunu düşünmüyorum kesinlikle...

Rakı sofrası bir kültürdür...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.