3-4 sorunun türkçesi kötüydü anlaşılmıyordu 1 puan verdim onlara. Liberalizm önerdi ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() |
-Live Your Dream,Widen Your World- Galaxy S10,Galaxy Watch Active 2,Galaxy Buds,Dex Station Kullanıcısı <3 Samsung <3
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paarthurnaax -- 21 Temmuz 2020; 2:19:41 > |
sosyal liberalizm. ama maalesef öyle bir dünya yok. |
![]() Gey ve Lezbiyenlerin evliliğine eskiden karşıydım. Daha sonra, Bir film izledim. Filmde; Yakışıklı Gay adam, Güzel Lezbiyen kadına, spermini bağışlıyor ve dünyaya çocuk getiriyor. Lezbiyen kadın yapıyor zaten bu teklifi. Bana spermini bağışla diyor. Böylelikle 2 side iğrendikleri karşı cinsleri ile temas kurmadan çocuk sahibi olabiliyor. Ben zaten Gay ve Lezbiyenlerin oldum olası diğer insanlardan daha geniş görüşlü ve zeki olduklarını düşünürüm. Bunlardan ortaya çıkan çocuk elbette daha zeki ve geniş görüşlü olacaktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moneyTalks_ -- 21 Temmuz 2020; 2:24:34 > |
Bi konu hakkında bişey bilmezsen, o konu hakkında hayret edersin. Bi konu hakkında bilgin olursa; “İşte bu kadar basit!” dersin. Bu yüzden ne kadar cahilsen, o kadar çok iman(hayret) edersin. Kesin bilgiye dayalı sonuçlar veren bir yalan makinesi icad edilene kadar hiç kimseye inanmayın. Gözlemlemek aklın işi, İnanmak aptalın işidir.
|
![]() MERKEZCİLİK çıktı. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
So, you listen to me and you listen well. Are you behind, on your credit card bills? Good. Pick up the phone and start dialing. Is your landlord ready to evict you? Good. Pick up the phone and start dialing. Does your girlfriend think you’re a fucking loser? Good. Pick up the phone and start dialing! I want you to deal with your problems, by becoming rich!
|