Şimdi Ara

Siyasi dusunce karmasasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar onceden belirteyim yasim 16. Siyasete az biraz ilgim var. Ailem ve akrabalarim CHP'li. Bu zamana kadar onlarla ayni gorusteyken, siyasete olan ilgimin artmasiyla dusuncelerimde biraz degisim oldu. Soyle ki, hala Ataturkcu bir dusunce yapisina sahibim. Fakat simdiye kadar dusundugumun aksine, Turkiyede CHP'nin Ataturkcu bir parti olarak yetersiz kaldigini, bu partinin iktidar olmasi halinde de ulkeyi su anki durumun cok ustune cikaramayacagini dusunuyorum. Diger bir yandan da milliyetcilik fikri bana cok yakin geliyor. Turkun Turkten baska dostu yoktur dusuncesindeyim. Bu nedenle MHP'yi dusundum fakat MHP'nin de bana gore fazlasiyla milliyetci oldugunu dusunuyorum. Son zamanlarda da ulkenin askeri bir gecmisi olan kisi tarafindan yonetilmesinin daha iyi olacagini dusunuyorum. Bu nedenle de HEPAR dusuncem var. Dedigim gibi kararsizim. Zaman gectikce bu dusunceler yerine oturur mu? 2 sene sonra oy kullanabilecek yasta olacagim ama aklim karisik. Fikirleriniz benim icin cok degerli, okuyan herkese tesekkur ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Brad Bellick

Arkadaslar onceden belirteyim yasim 16. Siyasete az biraz ilgim var. Ailem ve akrabalarim CHP'li. Bu zamana kadar onlarla ayni gorusteyken, siyasete olan ilgimin artmasiyla dusuncelerimde biraz degisim oldu. Soyle ki, hala Ataturkcu bir dusunce yapisina sahibim. Fakat simdiye kadar dusundugumun aksine, Turkiyede CHP'nin Ataturkcu bir parti olarak yetersiz kaldigini, bu partinin iktidar olmasi halinde de ulkeyi su anki durumun cok ustune cikaramayacagini dusunuyorum. Diger bir yandan da milliyetcilik fikri bana cok yakin geliyor. Turkun Turkten baska dostu yoktur dusuncesindeyim. Bu nedenle MHP'yi dusundum fakat MHP'nin de bana gore fazlasiyla milliyetci oldugunu dusunuyorum. Son zamanlarda da ulkenin askeri bir gecmisi olan kisi tarafindan yonetilmesinin daha iyi olacagini dusunuyorum. Bu nedenle de HEPAR dusuncem var. Dedigim gibi kararsizim. Zaman gectikce bu dusunceler yerine oturur mu? 2 sene sonra oy kullanabilecek yasta olacagim ama aklim karisik. Fikirleriniz benim icin cok degerli, okuyan herkese tesekkur ediyorum

Bu yaşta bu kadar duyarlı olman çok iyi birşey dostum. Ailenin gölgesi altında kalmayarak farklı düşünebildiğin ve sorgulayabildiğin için de tebrik ederim seni. Ben de önceki seçimlerde chp ye vermiştim ama bu seçimlerde hepar ı destekliyorum. Fark yaratmak gerektiğini düşünüyorum artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

quote:

Arkadaslar onceden belirteyim yasim 16. Siyasete az biraz ilgim var. Ailem ve akrabalarim CHP'li. Bu zamana kadar onlarla ayni gorusteyken, siyasete olan ilgimin artmasiyla dusuncelerimde biraz degisim oldu. Soyle ki, hala Ataturkcu bir dusunce yapisina sahibim. Fakat simdiye kadar dusundugumun aksine, Turkiyede CHP'nin Ataturkcu bir parti olarak yetersiz kaldigini, bu partinin iktidar olmasi halinde de ulkeyi su anki durumun cok ustune cikaramayacagini dusunuyorum. Diger bir yandan da milliyetcilik fikri bana cok yakin geliyor. Turkun Turkten baska dostu yoktur dusuncesindeyim. Bu nedenle MHP'yi dusundum fakat MHP'nin de bana gore fazlasiyla milliyetci oldugunu dusunuyorum. Son zamanlarda da ulkenin askeri bir gecmisi olan kisi tarafindan yonetilmesinin daha iyi olacagini dusunuyorum. Bu nedenle de HEPAR dusuncem var. Dedigim gibi kararsizim. Zaman gectikce bu dusunceler yerine oturur mu? 2 sene sonra oy kullanabilecek yasta olacagim ama aklim karisik. Fikirleriniz benim icin cok degerli, okuyan herkese tesekkur ediyorum

Bu yaşta bu kadar duyarlı olman çok iyi birşey dostum. Ailenin gölgesi altında kalmayarak farklı düşünebildiğin ve sorgulayabildiğin için de tebrik ederim seni. Ben de önceki seçimlerde chp ye vermiştim ama bu seçimlerde hepar ı destekliyorum. Fark yaratmak gerektiğini düşünüyorum artık.

Tesekkur ederim yorumun icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Baska fikri olan yok mu?

• Heparın bağımsız adaylarına oy verilse bu durumda meclisteki millet vekili dağılımı ne olacak? bu adamlara kimler oy verecek? kimin oyu artıp kimin oyu azalacak? bunları bir araştır derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

Heparın bağımsız adaylarına oy verilse bu durumda meclisteki millet vekili dağılımı ne olacak? bu adamlara kimler oy verecek? kimin oyu artıp kimin oyu azalacak? bunları bir araştır derim ben

Şuana kadar chp ve millet vekilleri göbeklerini büyütmekten başka ne yaptı? Kritik oylamalara katılmıyorlar. Meclis tv hiç mi izlemiyorsun? Bomboş bir meclis görüyorum ben her izleyişimde. Çünkü akp li vekiller nasıl olsa fazla her türlü sağlayacaklar çoğunluğu diye düşünüyorlar. HEPAR'a kesinlikle bir şans verilmesi gerekiyor bu anlamda.
  • quote:

Heparın bağımsız adaylarına oy verilse bu durumda meclisteki millet vekili dağılımı ne olacak? bu adamlara kimler oy verecek? kimin oyu artıp kimin oyu azalacak? bunları bir araştır derim ben

Geldi milliyetçi değilim diyip alperencileri savunan hepar düşmanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 30 Mart 2015; 22:09:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cogumuzun bilmedigi kucuk bir sey
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir gun chplı de bır gun akplı sımdı buyuk bırlık olduk yarın ne olacak bakalım
  • quote:

Meclise giremiyeceklere verdiğin her oy akp'ye milletvekili olarak yansır.

• quote:

Orijinalden alıntı: spdyy

quote:

Meclise giremiyeceklere verdiğin her oy akp'ye milletvekili olarak yansır.

Herkes boyle dusunurse meclise hic giremeyecek baska partiler

• Benimde ailem MHPli, akrabalarımın çoğunluğu AKPlidir. Önceki seçimlerde MHPye oy verdim. CHPde "Muharrem Ince" kazansaydı, oyumu CHPye verirdim büyük ihtimal. Şu aralar HEPARdan yanayım. Sana diyeceğim; parti taraftarı olma, ülken için iyi olacağını düşündüğün tarafa oy ver.

• quote:

bir gun chplı de bır gun akplı sımdı buyuk bırlık olduk yarın ne olacak bakalım

Ne olduğun belli değilki 2 hafta önce akpyi savunuyordun şimdi akp karşıtı mesajlar atmaya başlamışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

bir gun chplı de bır gun akplı sımdı buyuk bırlık olduk yarın ne olacak bakalım

Ne olduğun belli değilki 2 hafta önce akpyi savunuyordun şimdi akp karşıtı mesajlar atmaya başlamışsın.

doğru yapılan bir şey varsa bunu savunmak, yanlış yapılan bir şey varsa bunu eleştirmek gerekir. örneğin;

özelleştirmelerin yapılması bence iyi bir şeydir. her tarafta maaşını alıp yatan memurlar olacağına, özel sektörün rekabet faktörünün devlet kontrolünde harekete geçirilmesi iyi bir şeydir. bu savunulmalıdır.

öbür yandan internette yapılan yasaklamalar bence yanlıştır. yapacak insan zaten yapacağı için, sadece kutuplaşmayı arttırır. bu yüzden bu konu eleştirilmelidir.

futbol takımı tutar gibi parti tutmayın. eleştirilmeyecek veya eleştirilemez bir parti yoktur. iyi yaptığı bir şeye iyi kötü yaptığı bir şeye de kötü demekten çekinmeyin.

• gerçek atatürkçüler chpye oy falan vermez

chp artık malumcuların ve liboşların yuvası olmuş durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harahetta -- 9 Nisan 2015; 10:07:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.