Şimdi Ara

Siyasete Warcraft Karıştı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerika’da yaklaşan seçimlerde Maine eyaleti demokrat adayı Colleen Lachowicz, oyun tutkusu yüzünden sıkıntılı günler geçiriyor.
    Amerika’da yaklaşan seçimlerin çekişmesi, hayatın her alanına yayılmış durumda. öyle ki ülkenin kuzey doğu eyaleti Meine'de, Cumhuriyetçiler ve Demokratlar arasındaki en sert çekişme dünyaca ünlü bir online oyun olan World of Warcraft üzerinden devam ediyor.

Demokratların kadın adayı Colleen Lachowicz, tam bir World of Warcraft tutkunu olduğu için, Cumhuriyetçiler tarafından 'böyle bir aday senatoda bizi temsil edemez' diyerek sert eleştirilere maruz kalıyor.

Cumhuriyetçiler ayrıca, açtıkları web sayfasında demokrat adayın, Santiaga adındaki karakterini yayınlayarak aleyhte propagandalarına devam ediyorlar.

Colleen Lachowicz ise yapılan eleştirilere "Bu saldırılar Cumhuriyetçilerin bilgisizliğini gösteriyor" diyerek karşılık verdi.

•  Siyasete Warcraft Karıştı!
  • vay be adamlar bu zeka ile dünyanın bir numarası olmayı başarabilmiş.helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

vay be adamlar bu zeka ile dünyanın bir numarası olmayı başarabilmiş.helal olsun

Oyun oynamanın zeka ile ne ilgisi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Orijinalden alıntı: celades

vay be adamlar bu zeka ile dünyanın bir numarası olmayı başarabilmiş.helal olsun

Oyun oynamanın zeka ile ne ilgisi var ?

tebrikler bu cevaptan bunu anlayabildiğin için
  • ben de wow oynayan birine oyumu vermek istemem acikcasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

ben de wow oynayan birine oyumu vermek istemem acikcasi

ben loglarını inceledikten sonra karar verirdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ESKİ Bİ SAVAŞ OYUNU
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olayın wow ile alakası yok. Yani bu wow oynayan kadın cumhuriyetçilerin adayı olsaydı ne kadar modern olduklarını öne sürerlerdi. Tamamen demokrat olması sebebiyle
  • Endgame görüp geçirmişse bir nebze olabilir.
  • olaya bak ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 68 level noob
  • hep humanları orc femalelere tercih etmişimdir taki kadının fotografını görene kadar
  • kadının rogue oynamasıyla milleti stablemeyi sevdiğini söylüyor karşı taraf bu nasıl bir mantıktır ya hepimiz katiliz o zaman
  • bir insan niye blood elf hariç horde tarafında dişi karakter açar anlayabilmiş değilim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.