Şimdi Ara

Siyah tamponu siyah spreyle boyamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
11.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arac 2005 dacia logan tamponun ortası siyah normal herhangi biyerden siyah sprey boya alsam daha onceden en ince su zimparasiyla zimparalamistim 1 ay önce şuan püruzsuz havanın ruzgarsiz oldugu bir gün tekrar zimparalayip bant ve gazeteyle kapladıkdan sonra boyasam nasıl olur daha önce boyle uygulama yapan oldumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel durmaz. Parlak parlak durur. Benim 206da da aynı sıkıntı var. Boyatmak istedim fakat usta boyanmaz dedi. Komple tampon değişecek dedi. İnternette de ısı tabancası ile birtakım işlem yapan arkadaşlar var. Sonuçlar iyi gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarı arıza lambası

Güzel durmaz. Parlak parlak durur. Benim 206da da aynı sıkıntı var. Boyatmak istedim fakat usta boyanmaz dedi. Komple tampon değişecek dedi. İnternette de ısı tabancası ile birtakım işlem yapan arkadaşlar var. Sonuçlar iyi gibi duruyor.

Parlak dursun sorun değil ama iyi yada kötü bi sekilde dursun suanki beyazlamaya yüz tutmuş şekilde solmuş tampon degistirmeklede bitmez onun daha boyası var

• quote:

Orijinalden alıntı: DJYALNIZLIK

quote:

Orijinalden alıntı: sarı arıza lambası

Güzel durmaz. Parlak parlak durur. Benim 206da da aynı sıkıntı var. Boyatmak istedim fakat usta boyanmaz dedi. Komple tampon değişecek dedi. İnternette de ısı tabancası ile birtakım işlem yapan arkadaşlar var. Sonuçlar iyi gibi duruyor.

Parlak dursun sorun değil ama iyi yada kötü bi sekilde dursun suanki beyazlamaya yüz tutmuş şekilde solmuş tampon degistirmeklede bitmez onun daha boyası var

Emin ol küçük çocukların sprey boya ile boyadığı bisikletler gibi durur.

• Ufak rötuşlar için beyaz sprey boya kullanıyorum ben sıkıntı olmuyor. Fakat komple boyanacaksa bir kat astar atılması saha sağlıklı olur kanısındayım.

• Siyah tampon boyası alın hb dan.

• Ne için boyamak istiyorsunuz tamponu, eğerki boyamak istiyorsanız, mat boya alın boyayım üstünede vermik atın, tabi boyamadan önce güzelce tinerle temilemek gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Ne için boyamak istiyorsunuz tamponu, eğerki boyamak istiyorsanız, mat boya alın boyayım üstünede vermik atın, tabi boyamadan önce güzelce tinerle temilemek gerekir.

Beyazlamaya başladığı için
    Bu mesaja eklenen görseller:

• mat siyahla boyanabilir bence ama hiç denemedim böle bişey
  • Plastik parlatıcılar kullanılabilir sürekli olarak biraz etkili olur görünüş olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: KADANS

mat siyahla boyanabilir bence ama hiç denemedim böle bişey

Deniycem ama şimdide hava durumuna baktım rüzgarsız gün yok kapalı alanda bulamam ruzgarli havada boya uçar

• Ben ısı tabancası ile karartma yaptım. Etkisi geçici, günes, nem vs. 3-4 ayda eski haline geliyor.
    Bauhausdan aeresons marka siyah tampon boyası aldım, daha etkili diyebilirim.
    Aracı yıkkattıktan sonra süngerle sürmeni tavsiye ederim, temiz ve kuru olsun.
    Tabi sadece solan bölgeye değil tamponun her tarafına süreceksin ki ton farkı olmasın.
  • Ayakkabi boyasi bir kat sur bir iki gun sonra birdaha sur tamam

• Ayakkabı boyası 3 4 ay sonra gider, kışın da akma yapabilir, tampon boyası ile boyayın eğer astarsız boyarsan en fazla 1 yıl sonra o da dökülmeye başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pdr tecnics

Ayakkabi boyasi bir kat sur bir iki gun sonra birdaha sur tamam

Bu oneriyi baska bir yerde daha gordum, oneren siz olabilirsiniz hatta. Akma falan yapmiyor mu? Benim astranin tavan citasi soyuldu oraya yapicam (cita sokuluyor, araba uzerinden uygulamicam) ancak yagista, yikamada o boyanin kaportaya kaymasini istemiyorum.

• Hic birsey olmaz sizde yapin defalarca yaptim hatta son 12 senedir felan arabalari tamponlari veya herhangi siyah olmasi gereken yerleri hep boyle yaptim..
    Hem ucu hem pratik ayda bir takviye gecin.. Akma falan yapmaz

• Mat siyah boya ile fiat tipo tamponu boyamistik gayet guzel olmustu. 3 kat atmistik simsiyah olmustu tamponlar. Ancak arkadas 3 ay sonra falan satti arabasini, yani uzun omurlu oldu mu bilmiyorum. 3 ay icerisinde bir sikinti yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: pdr tecnics

Hic birsey olmaz sizde yapin defalarca yaptim hatta son 12 senedir felan arabalari tamponlari veya herhangi siyah olmasi gereken yerleri hep boyle yaptim..
    Hem ucu hem pratik ayda bir takviye gecin.. Akma falan yapmaz

bildiğimiz ayakkabı kremli boyalı cilamı hani üzerinde süngeri hazır olan örnek resim varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

Mat siyah boya ile fiat tipo tamponu boyamistik gayet guzel olmustu. 3 kat atmistik simsiyah olmustu tamponlar. Ancak arkadas 3 ay sonra falan satti arabasini, yani uzun omurlu oldu mu bilmiyorum. 3 ay icerisinde bir sikinti yoktu.

sprey markalımıydı ? yoksa herhangi bi spreymiydi
  • DJYALNIZLIK D kullanıcısına yanıt
    Markasini hatirlamiyorum hocam nalburdan sprey mat boya istedik aldik ciktik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.