Şimdi Ara

Siyah Paketlerin Saman Gibi Olması ile Sigarayı Bırakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • siyah paketlerin saman gibi olduğunu içenlerden duyuyorum bir iki haftadır ama bende 2 karton eski tip sigara olunca önemsememiştim.dün bir arkadaş kırmızı winston verdi dedim ne güzelmiş normalde çok ağır diye biliyorum ben.ben touch blue içiyorum.bugün siyah pakette aldım saman olmuş.10mg 8mg diye ağırlığını gösteren tabloyu kaldırmışlar.bütün sigaralar hafiflemiş.bu durumda keriz gibi 17 lira verip touch almanın bir anlamı kalmamış ama ucuz dediğin de zaten 14 15'tir.bu durumda saman sigaralara para vermektense en iyisi bırakmak çünkü kaçak tütün dedikleriniz de içilmiyor.elektronik ve nargile kalıyor onlar sigaradan beter.
    duran sigaramızla oynamalarının cezasını çeksinler bence.zam yapmadılar çünkü bu samanlara bir de zam yapsalar herkes bırakacaktı.ben çok bıraktım bırakamıyorum diyen kilo almak istemiyor boğazına sahip olamıyor ama ben bıraktığımda bakkalarda düzgün sigara vardı şimdi bıraksam bakkaldan düzgün sigara alamayacağımı bileceğim.bu siyah paket olayı bir fırsat bu aralar bırakmayı düşünenler için.

• Psikolojik knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bi git ağzında hücre mi kalmış ne anlayacaksın sigaranın tadını

• quote:

Orijinalden alıntı: fairtune

Psikolojik knk
    ilk duyduğumda ben de öyle dedim ve keş sigarası içiyorsan çok da anlaşılmayabilir ama benim gibi touch ile edge arasındaki farkı anlıyorsan hafifletmişler sigaraları hani saman diyince hafif manasında demiştim yoksa yine sigara yani saman sar iç gibi değil.ilk simpsonlar söylemişti diyip duruyorlar ya ben söylüyorum ilerde başkaları da diyecek aynı tad değil diye.beğenen de olabilir daha hafifi iyiymiş diye ya da bir kaç paket sonra alışan da olabilir ama ben aradığınız tadı bir türlü bulamıyorsanız bırakmak için fırsat diyorum bir fikir.bir üç kağıt iddiası değil ve madem değişmedi o sertlik tablosunu neden kaldırdılar?

AlliedSL

arkadaşım hayatında ağzına sigara sürmediğin belli şu dediğinden.parliament rezerve verdim üstüne parliament aqua verdim ikisi aynı mı ne hücresi içen bilir bir sigara sert mi hafif mi diye.

• Yılların içicisiyim be kral hiç fark yok bende

• AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    evil planımı açıklıyorum dermişim. alalım bende fark yok diyenlerin marka modelini yani ben bu samana günde 17 lira vermem.elektronik de var bende kaliteli ama su toplatıyor ciğerde dediler aldığım gibi kaldı.
  • Touch gri içiyorum şeker gibiydi hala öyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de aynı şeyi düşünüyordum. Parliament night blue nun tadı bozulmuş. Sigarayı yakında bırakmayı düşünüyordum. Geçen champixe başladım hala 1-2 paket eski parliamentten var onları içiyorum. Tekrar içecek olsam yenilerinin tadının kötü olması da sigaraya geri dönmemek için motivasyon olur diye düşünüyorum.
    Birde arkadaş marlboro touch içiyoryor. Geçen yeni paketli sigaranın tadının bozulduğunu söyledim gidip alıp denemiş marlboro touch da bozmuş diyor. Psikolojik değil bence gerçekten bozmuş. Bırakmak için iyi bir fırsat olabilir.

Edit: 3 ay oldu bırakalı. Zaman çabuk geçti. İlaçtan memnun kaldım. Yukarıdaki sebepler de iyi motivasyon oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corleone_ -- 19 Nisan 2020; 20:17:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

Touch gri içiyorum şeker gibiydi hala öyle
    zaten hafifmiş şimdi daha bile güzel gelmiştir sana.red alayım bakalım yarın zehir gibi mi yoksa o da şeker gibi mi gelecek ama kesin oynamışlar içeriğini çünkü şeker konusunda haklısın bir şeyler eksik ben eski tiple yeniyi yakın sürede arka arkaya içtim eski tipte bir acılık sert bir şey var artık ne maddesi bilemiyorum.

Marlboro Touch Mavi
    Zifir : 7 mg
    Nikotin : 0.6 mg
    Karbonmonoksit : 8 mg

Marlboro Touch Gri:
    Zifir : 4 mg
    Nikotin : 0.4 mg
    Karbonmonoksit : 4 mg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corleone_

Ben de aynı şeyi düşünüyordum. Parliament night blue nun tadı bozulmuş. Sigarayı yakında bırakmayı düşünüyordum. Geçen champixe başladım hala 1-2 paket eski parliamentten var onları içiyorum. Tekrar içecek olsam yenilerinin tadının kötü olması da sigaraya geri dönmemek için motivasyon olur diye düşünüyorum.
    Birde arkadaş marlboro touch içiyoryor. Geçen yeni paketli sigaranın tadının bozulduğunu söyledim gidip alıp denemiş marlboro touch da bozmuş diyor. Psikolojik değil bence gerçekten bozmuş. Bırakmak için iyi bir fırsat olabilir.

Edit: 3 ay oldu bırakalı. Zaman çabuk geçti. İlaçtan memnun kaldım. Yukarıdaki sebepler de iyi motivasyon oldu.
    yani budur hocam bir fikir bizimki herkes işine geleni yapar sonuçta ama yok böyle bir şey yapmamak lazım kime sorsam var derken.iyi yapmışlar ellerine sağlık ya da duran sigaramızı bozdular şeklinde bir tepki gösterilmeli yokmuş gibi davranırsak iki gün sonra fiyatını 30 lira içeriğini iyice bozarlarsa kimse çıkıp da gak guk etmesin.bu fıkrayı donanım bölümünde anlatmıştım buraya da uyuyor abes durmazsa.

padişahın biri halkın isyan seviyesini merak etmiş demiş şu köprüye bir adam koyun girenden bir akçe alsın.koymuşlar şikayet yok padişah demiş bir de çıkışa adam koyun bir akçe de o alsın.hala şikayet yok kafası atmış demiş köprünün ortasına bir adam koyun geleni geçeni ....

aradan zaman geçmiş sarayda bir toplantı olmuş halkın ileri gelenleri de var padişah şikayet bekliyor.soruyor şikayetiniz nedir ses yok.diyor taş üstünde taş bırakmam şikayetiniz nedir?arkadan cılız bir ses yükseliyor padişahım köprünün ortasındaki adam var ya.padişah diyor ne olmuş o adama?adam diyor ki akşamları sıra oluyor evimize geç kalıyoruz bir adam daha koyun.

• 5 tl ye makına alıp sarma yapcaksınız
  • katılıyorum sigara tadları aşırı değişmiş.
  • touch blue artık ıctıkten sonra leş kokusu siniyo ,eskiden kokmuyodu,psikolojık mı acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • marketcı arkadas dedıkı karma sıgara koyuyorlarmıs yanı cesıt ve ucuz markalardan derleme oluyormus
  • bace3434 kullanıcısına yanıt
    az önce bakkala gittim bana da dediler ki tütünün 1.5 2 ay dinlenme süresi olurmuş fakat devlet taze tütünle piyasaya sürmüş 2 ay sonra düzelirmiş! 2 aya alışacak tabi millet.bakkal dertliydi her müşterisi benim gibi oynamışlar bunu diye geliyormuş.herkes bir masal anlatıyor demek ki.yalancının mumu yatsıya kadar yanar 2 ay sonra görecez ne sallayacaklar?

madem hepsi saman niye 17 lira veriyorum diye 14 liraya yine slender küçük yani chester mode navy aldım bu da aynı.ben bunu sert acı diye bırakmıştım bu da şeker gibi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 12 Ocak 2020; 13:34:14 >
  • bakkalların palavrası bıtmez hepsıne guvenmemek lazım durust olan konusmaz bılmez zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.