Şimdi Ara

Siyah nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    nasil yapariz geciririz diye soruyor kendine bende dur bakalım bi arastiralim bu gece dedim
    Foruma taşiyalim dedik
    sizce bu siyah noktalara nasil gecer söyle tarif edeyim hafiften uzaktan baktin mi delik delik gibi görünüyor
    Ve yüzdeki delik gibi yerler nasil kapatilir
    ne yapmali bu konuda

• böyylee 2 tırnağının arasında sıkıyosunnn çok zevkli oluyo...bol bol sıkıcan...ama dikkat tırnaklar uzun olmasın ve steril olsun...özellikle sıcak banyodan sonra daha rahat ve iz kalmadan oluyo....Yağlı yiyeceklerden uzak durmak lazım.
  • Peeling urunlerini falan deneyin
  • daha önce birisi yazmişti bende denedim ve işe yaradi

tencreye su koy suyu kaynat ocakta başına havluyu koy be yüzüne buhari yedir iyice yüzün terliyecek terler akana kadar tut buhara sonra yüzündeki yada burnundaki siyah noktaları sık bende hepsi çikti çıktıkcada hep yapiyorum süper oluyor peeling hikaye işe yaramiyo onlar bende tek yöntemi bu
  • günlük,yüz temizleme jeli ile yıkamak,haftalık peeling,haftalık maske işe yarar.
  • Siyah Noktalara Son
    Limon suyu + yoğurt
    Bir kase yoğurda bir limonun suyunu karıştırın. Bu karışımı, gözlerinize gelmemesine dikkat ederek yüzünüze yayın ve 15 dakika bekleyin. Yüzünüzde kuruyan maskeyi ılık suyla yıkayarak çıkarın.(Limon suyu cildi dezenfekte ederek sivilceleri kurutur ve siyah noktaların kaybolmasına yardımcı olur. Yoğurt ise cildi besleyerek, nemlendirir ve yağ miktarını dengeler. Haftada bir kez uygulanabilir)

Sivilceler İçin Karnabahar
    Karnabahar + Zeytinyağı
    Sekiz adet karnabahar yaprağını iki kaşık zeytinyağı ile beraber mikserden geçirin. Karışımı, problemli bölgeler üzerinde daha yoğun olacak şekilde yüze sürülür, on dakika bekleyip ve cilt ılık su ile temizlenir.(Karnabahar yapraklarının temizleyici fonksiyonu vardır. Haftada bir yada iki kez uygulanabilir.)
  • siyah nokta yüzün olmazsa olmazıdır... yani herkeste vardır kiminde görünmicek kadar az kiminde kişiyi zenci göstericek kadar çok

yüzü temiz tut ve haftada bi buharla yumuşatıp sık ve piyasada olan yüz temizleme jelleri pek işe yaramasada insan kendini daha iyi hissedio psikoljik olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nil_fb

Siyah Noktalara Son
    Limon suyu + yoğurt
    Bir kase yoğurda bir limonun suyunu karıştırın. Bu karışımı, gözlerinize gelmemesine dikkat ederek yüzünüze yayın ve 15 dakika bekleyin. Yüzünüzde kuruyan maskeyi ılık suyla yıkayarak çıkarın.(Limon suyu cildi dezenfekte ederek sivilceleri kurutur ve siyah noktaların kaybolmasına yardımcı olur. Yoğurt ise cildi besleyerek, nemlendirir ve yağ miktarını dengeler. Haftada bir kez uygulanabilir)

Karnabahar + Zeytinyağı
    Sekiz adet karnabahar yaprağını iki kaşık zeytinyağı ile beraber mikserden geçirin. Karışımı, problemli bölgeler üzerinde daha yoğun olacak şekilde yüze sürülür, on dakika bekleyip ve cilt ılık su ile temizlenir.(Karnabahar yapraklarının temizleyici fonksiyonu vardır. Haftada bir yada iki kez uygulanabilir.)

bu verdiklerini sen uyguliyomusun,işe yariyo mu??? sonra bi problem çıkmasın aman ha

bide siyah noktalara son demişsin tamamen bitirir mi siyah noktacıkları bu verdiğin mucizevi karışım :P

• denedimmm
  • temizleme jeli siyah noktayı gidermez,yenilerin oluşumunu engelleyebilir,her hafta sıkmak gözeneklerin büyümesine yol açar,en fazla ayda 1 defa sıkılmalı(ki bence o bile fazla),peeling cilt bakımının vazgeçilmezidir. maskelerin günlük etkisi olduğunu düşünüyorum.
  • ben proactiv kullanıyorum gayet memnunum
  • once yedıklerıne dıkkat edeceksın sonra cıldını temızleme jellerıyle temızle ardından sıkılastırıcı kullan nemlendırıcıyı asla unutma
  • tırtılcık şimdi msn'den bu yazilanlari ilettim
    adam forumlardan anlamioo
    tek tek yazio biz
    Bu gözenek olayini nasil kapatiriz dio yani hem siyah nokta hem gözenek nasil kapatilir bunun için doktor kontrolune gitmiş bi şişe vermiş her gun sabah akşam sür demiş ama bisey olmamiş bi kaç çukurluk oluşmus yuzde önceden buda gunesde çukurluk çok belirgin edio bu nasil kapanir dio
    adamın yazdiklarini tek tek kopyalayacamda bisey yazio entere basio
    uzun görünüo en iyisi böyle bu sorular benimde kafamı kariştirdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlessandroNesta

tırtılcık şimdi msn'den bu yazilanlari ilettim
    adam forumlardan anlamioo
    tek tek yazio biz
    Bu gözenek olayini nasil kapatiriz dio yani hem siyah nokta hem gözenek nasil kapatilir bunun için doktor kontrolune gitmiş bi şişe vermiş her gun sabah akşam sür demiş ama bisey olmamiş bi kaç çukurluk oluşmus yuzde önceden buda gunesde çukurluk çok belirgin edio bu nasil kapanir dio
    adamın yazdiklarini tek tek kopyalayacamda bisey yazio entere basio
    uzun görünüo en iyisi böyle bu sorular benimde kafamı kariştirdi

açılan gözeneği kapatmak zor biraz,özellikle iz,çukurluk falan varsa bunlar özel eğitim almış cildiye uzmanları tarafından düzeltilebilir. klasik siyah nokta delikleri de sıkılaştırıcılarla sıkılaşabilir,ama heyecan verici sonuçlar beklemesin. bizim bir cildiye profu hoca var,karısının cildi seda sayanınki gibi(delik deşik),yani bazı şeyler engellenemez,önlenebilir. sıkılaştırmak için :

duştan sonra yüzündeki siyah nokta ve sivilceleri sıksın
    sonra yumurta akı sürsün
    yarım saat beklesin ve yıkasın

bu arada evde çoluk çocuk olmasın korkar alimAllah :)

ve 3 ayda 1 sıkarsa yeterli olur. ya da 3 ayda geniş cilt bakımı yaptırsın.

• ilettim artık bu kadar benden dedim oda yarin bi doktora görüneyim en iyisi dedi
    tsk etti buarada
    bende tsk ederim saol'un yardimlar için
  • quote:

Orjinalden alıntı: nil_fb

Siyah Noktalara Son
    Limon suyu + yoğurt
    Bir kase yoğurda bir limonun suyunu karıştırın
    . Bu karışımı, gözlerinize gelmemesine dikkat ederek yüzünüze yayın ve 15 dakika bekleyin. Yüzünüzde kuruyan maskeyi ılık suyla yıkayarak çıkarın.(Limon suyu cildi dezenfekte ederek sivilceleri kurutur ve siyah noktaların kaybolmasına yardımcı olur. Yoğurt ise cildi besleyerek, nemlendirir ve yağ miktarını dengeler. Haftada bir kez uygulanabilir)

Karnabahar + Zeytinyağı
    Sekiz adet karnabahar yaprağını iki kaşık zeytinyağı ile beraber mikserden geçirin.
    Karışımı, problemli bölgeler üzerinde daha yoğun olacak şekilde yüze sürülür, on dakika bekleyip ve cilt ılık su ile temizlenir.(Karnabahar yapraklarının temizleyici fonksiyonu vardır. Haftada bir yada iki kez uygulanabilir.)

ben dayanamam yerim bunnarı...bu ne ayol böyle yemek tarifi gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.