Bu konuda Arkadasimin bi şikayeti var nasil yapariz geciririz diye soruyor kendine bende dur bakalım bi arastiralim bu gece dedim Foruma taşiyalim dedik sizce bu siyah noktalara nasil gecer söyle tarif edeyim hafiften uzaktan baktin mi delik delik gibi görünüyor Ve yüzdeki delik gibi yerler nasil kapatilir ne yapmali bu konuda
böyylee 2 tırnağının arasında sıkıyosunnn çok zevkli oluyo...bol bol sıkıcan...ama dikkat tırnaklar uzun olmasın ve steril olsun...özellikle sıcak banyodan sonra daha rahat ve iz kalmadan oluyo....Yağlı yiyeceklerden uzak durmak lazım.
Peeling urunlerini falan deneyin
daha önce birisi yazmişti bende denedim ve işe yaradi
tencreye su koy suyu kaynat ocakta başına havluyu koy be yüzüne buhari yedir iyice yüzün terliyecek terler akana kadar tut buhara sonra yüzündeki yada burnundaki siyah noktaları sık bende hepsi çikti çıktıkcada hep yapiyorum süper oluyor peeling hikaye işe yaramiyo onlar bende tek yöntemi bu
günlük,yüz temizleme jeli ile yıkamak,haftalık peeling,haftalık maske işe yarar.
Siyah Noktalara Son Limon suyu + yoğurt Bir kase yoğurda bir limonun suyunu karıştırın. Bu karışımı, gözlerinize gelmemesine dikkat ederek yüzünüze yayın ve 15 dakika bekleyin. Yüzünüzde kuruyan maskeyi ılık suyla yıkayarak çıkarın.(Limon suyu cildi dezenfekte ederek sivilceleri kurutur ve siyah noktaların kaybolmasına yardımcı olur. Yoğurt ise cildi besleyerek, nemlendirir ve yağ miktarını dengeler. Haftada bir kez uygulanabilir)
Sivilceler İçin Karnabahar Karnabahar + Zeytinyağı Sekiz adet karnabahar yaprağını iki kaşık zeytinyağı ile beraber mikserden geçirin. Karışımı, problemli bölgeler üzerinde daha yoğun olacak şekilde yüze sürülür, on dakika bekleyip ve cilt ılık su ile temizlenir.(Karnabahar yapraklarının temizleyici fonksiyonu vardır. Haftada bir yada iki kez uygulanabilir.)
siyah nokta yüzün olmazsa olmazıdır... yani herkeste vardır kiminde görünmicek kadar az kiminde kişiyi zenci göstericek kadar çok
yüzü temiz tut ve haftada bi buharla yumuşatıp sık ve piyasada olan yüz temizleme jelleri pek işe yaramasada insan kendini daha iyi hissedio psikoljik olarak
Siyah Noktalara Son Limon suyu + yoğurt Bir kase yoğurda bir limonun suyunu karıştırın. Bu karışımı, gözlerinize gelmemesine dikkat ederek yüzünüze yayın ve 15 dakika bekleyin. Yüzünüzde kuruyan maskeyi ılık suyla yıkayarak çıkarın.(Limon suyu cildi dezenfekte ederek sivilceleri kurutur ve siyah noktaların kaybolmasına yardımcı olur. Yoğurt ise cildi besleyerek, nemlendirir ve yağ miktarını dengeler. Haftada bir kez uygulanabilir)
Sivilceler İçin Karnabahar Karnabahar + Zeytinyağı Sekiz adet karnabahar yaprağını iki kaşık zeytinyağı ile beraber mikserden geçirin. Karışımı, problemli bölgeler üzerinde daha yoğun olacak şekilde yüze sürülür, on dakika bekleyip ve cilt ılık su ile temizlenir.(Karnabahar yapraklarının temizleyici fonksiyonu vardır. Haftada bir yada iki kez uygulanabilir.)
bu verdiklerini sen uyguliyomusun,işe yariyo mu??? sonra bi problem çıkmasın aman ha
bide siyah noktalara son demişsin tamamen bitirir mi siyah noktacıkları bu verdiğin mucizevi karışım :P
denedimmm
temizleme jeli siyah noktayı gidermez,yenilerin oluşumunu engelleyebilir,her hafta sıkmak gözeneklerin büyümesine yol açar,en fazla ayda 1 defa sıkılmalı(ki bence o bile fazla),peeling cilt bakımının vazgeçilmezidir. maskelerin günlük etkisi olduğunu düşünüyorum.
ben proactiv kullanıyorum gayet memnunum
once yedıklerıne dıkkat edeceksın sonra cıldını temızleme jellerıyle temızle ardından sıkılastırıcı kullan nemlendırıcıyı asla unutma
tırtılcık şimdi msn'den bu yazilanlari ilettim adam forumlardan anlamioo tek tek yazio biz Bu gözenek olayini nasil kapatiriz dio yani hem siyah nokta hem gözenek nasil kapatilir bunun için doktor kontrolune gitmiş bi şişe vermiş her gun sabah akşam sür demiş ama bisey olmamiş bi kaç çukurluk oluşmus yuzde önceden buda gunesde çukurluk çok belirgin edio bu nasil kapanir dio adamın yazdiklarini tek tek kopyalayacamda bisey yazio entere basio uzun görünüo en iyisi böyle bu sorular benimde kafamı kariştirdi
quote:
Orjinalden alıntı: AlessandroNesta
tırtılcık şimdi msn'den bu yazilanlari ilettim adam forumlardan anlamioo tek tek yazio biz Bu gözenek olayini nasil kapatiriz dio yani hem siyah nokta hem gözenek nasil kapatilir bunun için doktor kontrolune gitmiş bi şişe vermiş her gun sabah akşam sür demiş ama bisey olmamiş bi kaç çukurluk oluşmus yuzde önceden buda gunesde çukurluk çok belirgin edio bu nasil kapanir dio adamın yazdiklarini tek tek kopyalayacamda bisey yazio entere basio uzun görünüo en iyisi böyle bu sorular benimde kafamı kariştirdi
açılan gözeneği kapatmak zor biraz,özellikle iz,çukurluk falan varsa bunlar özel eğitim almış cildiye uzmanları tarafından düzeltilebilir. klasik siyah nokta delikleri de sıkılaştırıcılarla sıkılaşabilir,ama heyecan verici sonuçlar beklemesin. bizim bir cildiye profu hoca var,karısının cildi seda sayanınki gibi(delik deşik),yani bazı şeyler engellenemez,önlenebilir. sıkılaştırmak için :
duştan sonra yüzündeki siyah nokta ve sivilceleri sıksın sonra yumurta akı sürsün yarım saat beklesin ve yıkasın
bu arada evde çoluk çocuk olmasın korkar alimAllah :)
ve 3 ayda 1 sıkarsa yeterli olur. ya da 3 ayda geniş cilt bakımı yaptırsın.
ilettim artık bu kadar benden dedim oda yarin bi doktora görüneyim en iyisi dedi tsk etti buarada bende tsk ederim saol'un yardimlar için
quote:
Orjinalden alıntı: nil_fb
ben dayanamam yerim bunnarı...bu ne ayol böyle yemek tarifi gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme