Bildirim
siyah beyaz resmin renklendirilmesi hakkında

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Photo colorizer ile çok basit ve güzel şekilde yapabilirsin.
http://www.topshareware.com/download.aspx?id=9632&p=11087-164570&url=http%3a%2f%2fwww.cadkas.de%2fphcolor!.exe -
arkadaşım sağolasın programı indirdim ama henüz kullanmadım nasıl kullanılır inceleyecem egem1194@mynet.com.tr -
programı kullandım ama çözemedim sanırım renkleri kendim boyayacağım ama renk arşivi çok az örneğin insan teninin rengini tutturamıyorum
yardımcı olurmusun -
biraz daha kurcala bulursun...sanırım üst kısmda kendi ayarladığı renkler vardı..bunlardan skin 1 ve skin 2 yi ten rengi olarak kullanabilirsin...ayrıca sağ taraftan istediğin rengi seçebilirsin...bir ipucu daha program trial olduğundan resmi kaydetmeye izin vermiyor...printscreen ile resmi kaydedebilirsin.. -
fotoğrafçılar bu işi bu programlamı yapıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: egem1194
fotoğrafçılar bu işi bu programlamı yapıyor
zannetmem photoshop ile yapıyolardır... -
ama duyduğuma göre mausun bir tıklaması ile renkleniyormuş burda bir fotoğrafçı söylüyor ama devlet sırrı gibi saklıyorlar sinir oluyooooooooooom.photosop u iyi bir şekilde kullanıyom.kendin her katmanı tek tek boyarsan olabiliyor ama çok uğraştırıyoryani ten rengini başka bir resimden kopyalayarak (damga yolu ile kopya ) tutturabiliyon fakat fotoğrafçının dediği öyle değilmiş. anlamadım gitti -
quote:
ama duyduğuma göre mausun bir tıklaması ile renkleniyormuş burda bir fotoğrafçı söylüyor ama devlet sırrı gibi saklıyorlar sinir oluyooooooooooom.photosop u iyi bir şekilde kullanıyom.kendin her katmanı tek tek boyarsan olabiliyor ama çok uğraştırıyoryani ten rengini başka bir resimden kopyalayarak (damga yolu ile kopya ) tutturabiliyon fakat fotoğrafçının dediği öyle değilmiş. anlamadım gitti
arkadaşım tek tıklama ile yapılabiliceğini hiç sanmam...program nerden anlayacak neyi ne renge boyayacağını..
-
valla bende sanmıyom ama mutlaka birkaç ayar yaptıktan sonradır.nasılmonitörde ekran kartı ayarlarında kırmızı,yeşil,maviyi tek tek manuel ayarlayabiliyorsun öyle birşey olabilirmi -
quote:
valla bende sanmıyom ama mutlaka birkaç ayar yaptıktan sonradır.nasılmonitörde ekran kartı ayarlarında kırmızı,yeşil,maviyi tek tek manuel ayarlayabiliyorsun öyle birşey olabilirmi
photoshop ile o kadar bile basit yapılabileceğini zannetmiyorum...bende onunla alakalı video ders vardı bi hayli çok işlem vardı... -
çok sağolasın kardeş fikir alışverişi bile çok iyi oluyor.programı kullanmaya başladım.renklendirmeyi ortanın üzerinde yapıyor yani gerçeğe yakın oluyor. birde save yapabilsem -
quote:
çok sağolasın kardeş fikir alışverişi bile çok iyi oluyor.programı kullanmaya başladım.renklendirmeyi ortanın üzerinde yapıyor yani gerçeğe yakın oluyor. birde save yapabilsem
reca edrim,ne demeksave olayını printscreen ile bi derece halledebilrsin...
-
SELAM ARKADASLAR SIRF SIZIN ICIN BU FORUMA UYE OLDUM
PHOTOSHOPU KENDI CAPIMDA IYI BILIYORUM AMA FORUMA YABANCIYIM NASIL RESIM EKLEYECEGIMI VE NASIL BIR ANLATIM YAPACAGIMI BILMIYORUM COZUM BASIT AMA AZDA OLSA PHOTOSHOP KULLANIYORSANIZ SITEYE ALISMAM LAZIM ANLASILAN
ASAMA
1: RENKLENDIRME YAPACAGINIZ KISMI CEVIRIYORSUNUZ (CIZIM MODU L tusudur. )
2: CEVIRDIKTEN SONRA (CTRL +ALT D ye )BASIYORUZ BURKI SAYISAL DEGERI 5 YAPIYORUZ BU KISIM KESKINLIGI YUMUSATMA BOLUMUDUR SAYIYI NE KADAR YUKSEK GIRERSENIZ CEVIRDIGINIZ ALAN O KADAR YUMASAK OLUR 5 BANA GORE IYI BIR DEGER
3: CTRL J YAPARAK YENI BIR LAYER ACIYORUZ
4: RENKLENDIRME ISLEMINE GECIYORUZ CTRL B ILE RENK VEREBILIRSINIZ
BURDA YELLOVU VE MACENDAYI ARTILAYIN TEN RENGI CIKANA KADAR RENGI BULMAYA CALISIN
5: DAHA SONRA DETAYI ALMAK ICIN ACMIS OLDUGUMUZ LAYERIN GOZLERINI SILIN ALT TABAKADAKI GOZLER DAHA ORJINAL OLUR.
6: YAPTIGINIZ RESMI CTRL+SHIFT E ILE BIRLESTIRIYORUZ VE SONRA CTRL +ALT S YAPARAK RESMIMIZI JPEG FORMATINDA KAYDEDIYORUZ.
BU ISLEMI 15 SANIYEDE BITIRIYORUM VE GERCEK BIR TEN OLUSTURUYORUM BU ISLEMI BELKI 1000 MUSTERIME YAPMISIMDIR.
BUNA BENZER KONULARDA YARDIMCI OLMAYA HAZIRIM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktasel66 -- 6 Aralık 2005, 9:55:55 >
-
@noktasel66 verdiğin bilgiler için teşekürler
resim eklemek için cevaplaya tıkladığında açılan sayfanın altındaki
Buraya resim koymak için tıklayın ! kısmını veya imageshack.us adresini kullanabilirsin...oraya upload edersin linkini buraya koyarsın... -
1.asama renklenecek alanı cevırıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktasel66 -- 4 Aralık 2005, 23:00:28 > -
oktasel66 teşekkürler ben başka resimlerden renk kopyalıyordum.
ışık olayları tam tutmuyordu daha detaylı anlatımlarını bekliyorum.
biz nede olsa fotoğrafçı değiliz evimizde amatörce uğraşıyoz -
halılcıms sayfaya ıkı tane resım ekleyemıyorum kısım kısım anlatıcam ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktasel66 -- 4 Aralık 2005, 23:02:39 > -
arkadaslar devam edıcem ama yardıma ıhtıyacım var yadımcı olun lutfen resımler alt alta ekleyemıyorum -
noktasel66 üstad bende yeniyim isimlerinin yanında binbaşı falan yazanlar ustalar onlara sorarsan daha iyi
Benzer içerikler
- fotoğraf dpi ayarlama
- keysmart kimin
- instax mini 11 turuncu ışık yanıp sönüyor
- cmos nedir
- fotoğrafın hangi telefonla çekildiğini bulmak
- hdr ne işe yarar
- yapay zeka fotoğraf düzenleme
- çocuk fotoğraf makinesi tavsiye
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X