Şimdi Ara

Sivrisineklere lanet olsun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan arkadas sabaha kadar kulagimda viz viz, off siktim o kadar yine geldi isirdi on bes yerimden, utanmadan bir de kalkmis burnumun ucundan isirmis tam icim gececek gibiyken, pinokyo gibi geziyorum su anda, delirmemek elde degil. Sabaha kadar uyutmadilar... Hayir gozlerim ilerlemis, miyop astigmat, isigi aciyorum goruyorum konmus bi yere tam koyucam tokadi ucuyor ucmasi ile de bana sihirbazlik yapiyor kayboluyor havada. Sirf bu yuzden genetik okuyup bu hayvanlarin sonunu getirecek bi icat yapilmali. Kimse cikip bana su konuda iyiler bu konuda iyiler yok denge cart curt otmesin, koklerini kurutsan bi bok degismez dunyanin dengesinde, anca benim gibi bu konudan muzdarip adamlar rahat bi uyku ceker......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Odana fesleğen koyabilirsin. Çiğ sarmısak yiyebilirsin. Yattığın odada vantilatör açabilirsin. Odana mor ışık koyabilir ya da sivrisinek kovucu cihazlardan alabilirsin.
  • kastamonuda 0 valla soguk memleket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaraya tasiniyorum zaten bugun geciyorum kurtuluyorum izmitin sineklerinden. Yahu izmit belediyesi calisinca oluyor diyor bi bok oldugu yok, siksana bi sivrisinek ilaci arkasindan kostursun cocuklar

• Raidin prize takmalı olanları cok iş görür 5-6 tl bişeydi en son.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Raidin prize takmalı olanları cok iş görür 5-6 tl bişeydi en son.

Raid de takili, off ta siktim, bu sicakta battaniye de ortundum, kodumun ac sinekleri yine isirdi yine isirdi

• Play Storedan sivrisinek savarı indir başlat cızlamasından uyuyamazsın zaten böylece sivrisineklere de yem olmamış olursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lanet olsun böyle işe
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Raidin prize takmalı olanları cok iş görür 5-6 tl bişeydi en son.

Raid de takili, off ta siktim, bu sicakta battaniye de ortundum, kodumun ac sinekleri yine isirdi yine isirdi

DH de bir şey vardı esmer küp şekerlerinden bir karışım yapıyolardı baya işe yarıyordu onu bir araştır istersen ev yapımı birşeydi.
  • quote:

Ulan arkadas sabaha kadar kulagimda viz viz, off siktim o kadar yine geldi isirdi on bes yerimden, utanmadan bir de kalkmis burnumun ucundan isirmis tam icim gececek gibiyken, pinokyo gibi geziyorum su anda, delirmemek elde degil. Sabaha kadar uyutmadilar... Hayir gozlerim ilerlemis, miyop astigmat, isigi aciyorum goruyorum konmus bi yere tam koyucam tokadi ucuyor ucmasi ile de bana sihirbazlik yapiyor kayboluyor havada. Sirf bu yuzden genetik okuyup bu hayvanlarin sonunu getirecek bi icat yapilmali. Kimse cikip bana su konuda iyiler bu konuda iyiler yok denge cart curt otmesin, koklerini kurutsan bi bok degismez dunyanin dengesinde, anca benim gibi bu konudan muzdarip adamlar rahat bi uyku ceker......

google görsellere sinek film yaz ve haline şükret
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

quote:

Ulan arkadas sabaha kadar kulagimda viz viz, off siktim o kadar yine geldi isirdi on bes yerimden, utanmadan bir de kalkmis burnumun ucundan isirmis tam icim gececek gibiyken, pinokyo gibi geziyorum su anda, delirmemek elde degil. Sabaha kadar uyutmadilar... Hayir gozlerim ilerlemis, miyop astigmat, isigi aciyorum goruyorum konmus bi yere tam koyucam tokadi ucuyor ucmasi ile de bana sihirbazlik yapiyor kayboluyor havada. Sirf bu yuzden genetik okuyup bu hayvanlarin sonunu getirecek bi icat yapilmali. Kimse cikip bana su konuda iyiler bu konuda iyiler yok denge cart curt otmesin, koklerini kurutsan bi bok degismez dunyanin dengesinde, anca benim gibi bu konudan muzdarip adamlar rahat bi uyku ceker......

google görsellere sinek film yaz ve haline şükret

Orda adam sinek oluyor burda sinekler bana musallat oluyor. Kucuklugumun favori filmlerinden birisiydi ziyaretciler dizisinden sonra.

Bugun kurtuluyorum sinek bokundan allaha sukur... Ankarada sinek yok ama kara fatma var. Bi de sumuklu bocek girmis klozetin kenarinda gordum cok sevimli bir sey, en azindan ankaradaki evimin canlilari daha mutevazi

• benimde kardeşimi ısırmışlar sağ gözünün kenarında 2 tane sol elinde 3 tane var çok fena şişti inmeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Medeniyetsiz

benimde kardeşimi ısırmışlar sağ gözünün kenarında 2 tane sol elinde 3 tane var çok fena şişti inmeye başladı

Sivrisineqk isiriklarinda ilk yapman gereken sey daha dogrusu yapmaman, sakin kasima. Bu salgiladiklari maddenin iyice yayilmasini ve dokuya islemesini sagliyor. Ondan sonra haftalarca kasinir yara olur bitmez onun cilesi. İsirigin oldugu yeri ne kadar sogutursan o kadar iyi. Buz koyabilirsin ya da kolonya surebilirsin en basitinden, ben direk cakmak gazi tupunden gaz puskurtuyordum direk dondurmak icin orayi

• napalım kanlarınızı emmesek biz aç kalıcaz evde çoluk çocuk var sana da lanet olsun seni insan
  • Dunyada hiç bişey boşa yaratılmamıştır. :s lanet okuyacagına onlem al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

napalım kanlarınızı emmesek biz aç kalıcaz evde çoluk çocuk var sana da lanet olsun seni insan

Abi seni kara sinek sanmistim ben onlarla sorunum yok benim, pardon bilemedim affeyle

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

Dunyada hiç bişey boşa yaratılmamıştır. :s lanet okuyacagına onlem al.

Ustte yazdiklarimi tekrar oku, onlemin kralini aldim, artik prensesler gibi tul cibinlik icinde uyusam yine vizildar gelir o hainler.

• quote:

quote:

napalım kanlarınızı emmesek biz aç kalıcaz evde çoluk çocuk var sana da lanet olsun seni insan

Abi seni kara sinek sanmistim ben onlarla sorunum yok benim, pardon bilemedim affeyle

tamam o zaman arkadaşlara iletiyim evine gelmeyiz rahatsız oluyorsan sorun yok

• quote:

quote:

quote:

Cok makbule gecer valla. Beni isirmayacaginizi bilsem size kan demlerim ozel pihtili borek acarim da

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Medeniyetsiz

benimde kardeşimi ısırmışlar sağ gözünün kenarında 2 tane sol elinde 3 tane var çok fena şişti inmeye başladı

Sivrisineqk isiriklarinda ilk yapman gereken sey daha dogrusu yapmaman, sakin kasima. Bu salgiladiklari maddenin iyice yayilmasini ve dokuya islemesini sagliyor. Ondan sonra haftalarca kasinir yara olur bitmez onun cilesi. İsirigin oldugu yeri ne kadar sogutursan o kadar iyi. Buz koyabilirsin ya da kolonya surebilirsin en basitinden, ben direk cakmak gazi tupunden gaz puskurtuyordum direk dondurmak icin orayi

bende yakın mesafeden deodorant sıkıyorum soğuktan kolum ağrıyo ama hiç kaşınmıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cok makbule gecer valla. Beni isirmayacaginizi bilsem size kan demlerim ozel pihtili borek acarim da

bizim arkadaşlara söyledim gelmeyecekler ama başka grup gelirse bilmem oturup konuş derim bazılarımız Türkçe biliyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.