Şimdi Ara

Sivrihisar-Afyon Yolu Civarında Ufo Gözlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sivas'tan İzmir'e doğru otobüsle gelen annem gece saat 00:00 civarında üç adet gökyüzünde ezberinden faklı konumda yıldız görüyor. Kendi kendine allah allah daha önce fark etmemişim bu yıldızları diyor. Daha sonra ışıklar hareket etmeye başlıyorlar. "Çok parlak ışıklar değildi bulut gibiydi ne sarı ne beyaz grimsi bir ışık" diye anlattı bana. Otobüs cismin altına geldiğinde cismin şeklinin seçilebilir olduğunu ve tabak biçiminde olduğunu fark ediyor. Bir süre sonra arkasında soğan kabuğu veya bakır rengine benzer bir iz bırakarak yüksek hızda gözden kaybolmuş. Fotoğraflamak aklına gelmemiş. "Şok oldum zaten" dedi. 3-4dk lık bir gözlem olduğunu anlattı kendisi.

bu bir kaç gün içinde başka gören varsa paylaşın arkadaşlar.

• Kutahya porselen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her ne kadar bizim gibi canlıların olması gerektiğini düşünen birisi olsamda, bu tür ufo gözlemlerinin, çoğunluğunun beşeri yapılar olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyenİnsancık -- 11 Nisan 2015; 14:29:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyenİnsancık

her ne kadar bizim gibi canlıların olması gerektiğini düşünen birisi olsamda, bu tür ufo gözlemlerinin, çoğunluğunun beşeri yapılar olduğunu düşünüyorum.

ihtimaller dahilinde tabiki..
  • Annen yildizlari ezbere mi biliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimolaki kullanıcısına yanıt
    büyük ayı küçük ayı orion kuşağı gibi yıldız gruplarını bilmek zor bir şey değil.. Şekilleri her zaman aynıdır. Sadece mevsimlere göre konumları değişiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Serik Boğazkent nasıl bir yer
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.