Şimdi Ara

Sivri Sineklerden kurtulmanın yolları!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başı neredeyse tamamen kendi etrafında dönen ve gözü 4 bin lensten oluşan bu müthiş yaratıkların aslında bir çok zayıf yönü de var. Örneğin sinekler havalanma anında bir süre sadece tek yöne doğru gidebilirler. Bu da kendilerini kolay av yapar. Bir başka avantajınız ise sineklerin aynı anda tek tehdide karşı kendilerini savunabilmeleri. Her iki elinize de birer gazete alın ve saldırın!
    2- Sıcak veya soğuk baskı
    Sinekler çok sıcak ve çok soğukta uçamazlar. 38 derecenin üstünde veya 9 derecenin altında yaşamaları mümkün değil. Evinizin sıcaklığını ayarlayın ve onları etkisiz hale getirin.
    3- Elektrik süpürgesi
    Sineklerin arkasında tehlike algılayıcısı yoktur. Duvardaki sineğe arkadan yaklaşın ve elektrik süpürgenizi çalıştırın. İşlem tamamdır.
    4- Sinek yiyen çiçek
    Bu yöntemi mutlaka duymuşsunuzdur. İki yaprağı arasına sinek konan çiçek aniden kapanıyor ve sineği güzelce sindiriyor.
    5- Elastik bantlar
    Sineklerin konunca ayaklarının yapıştığı bu bantlar, aynı zamanda sonları da oluyor.
    6- Alternatif spreyler
    Pahalı sinek spreyleri yerine evde kendiniz bir şeyler yapın. Örneğin bulaşık deterjanı sineğin solunumunu keser. Sirke veya cam siliciler de iyi iş görür.Saç spreyi
    Saçlarınızı donduran bu spreyler aynı şeyi sineğe de yapar ve sinek donup kalır.
    7- Klasik sinek yok edici
    Sinekleri klasik vurma yöntemiyle yok eden bu alet, çok sayıdaki hava boşluğuyla sineğe tehlike sinyalini hissettirmez.
    8- Tipik elle öldürme
    En eski ve en tatmin edici yöntemdir. Burada anahtar ellerinizi sineğin olacağını tamin ettiğiniz yerden biraz daha yüksekte şaplatmanızdır.
    9- Yapışkanlı sinek kağıtları
    Ticari olanları yerine bir kağıdı yapışkanla kaplayın üzerine de muz dilimleri koyun. Sinekler buna hayır diyemez. Sadece sıvı ile beslenen bu hayvanlar önce yiyeceğe kendilerine has bir sıvı salgılar sonra çözünen yiyeceği içlerine çekerler. Tabi bu sırada yapışkanımız görevini görecektir.
    10-Kibrit kutusu tarzında büyük kutu
    Sineği takip edin. İçine girince kapağı kapatın. Daha sonra dışarı çıkıp hayvanı serbest bırakın.
    11- Alacakaranlıkta kapı pencere açın
    Gecenin kör vaktinde kapınızı pencerenizi açın. Dışarıda göreceği herhangi bir ışık bile sineği çok cezbeder. Evinizden uçup gidecektir.

• işe yaramaz bunlar 38 numara anne terliği yoksa o iş yaş
  • saol kanki bugun cok bilgilendiricisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

saol kanki bugun cok bilgilendiricisin

eyvallah müdür oluyor arada böyle araştırıyorum böyle şeyleri
  •  Sivri Sineklerden kurtulmanın yolları!
  • kardeşim oarada simage var konunun düzenini bozma lütfen
  • alacakaranlık ile zifiri karanlığı karıştırmışsın alaca karanlık güneş tam battığında oluşan kızılımsı karanlık evresidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KOLONYA SÜRÜN KOLONYA
  • Bugün bi amca şu duvara takılan sıvı ilaçların şişesine limon yağı koy 1 tane bile sinek gelmez dedi denemek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

KOLONYA SÜRÜN KOLONYA

Bu yoruma neden güldüm anlamadım
  • La olm doğru düzgün yöntem yok mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arada bir vücudunun açık yerlerine kolonya sürersen gelmezler koku konusunda çok hassaslar ayrıca diğer bir yöntemde kuru tezek yakmaktır dumanından dolayı 1 tane bile sinek kalmaz etrafta yalnız açık alanda tavsiye edlilir
  • Kafanız mı güzel ya sineklik taktırın kökünden kurtulun.
  • Eve bir sineklik taktırıp kurtulmak en iyisi. Benim bir sopam var ucunda bişeyler bağlı sinek gördümü direk gebertiyorum sopayla.
  • Konuyu açalı bayağı bir zaman olmuş ama ben yinede çözüm yöntemimi yazayım belki birinin işine yarar

Ben sinekleri öldürmekle uğraşmak yerine bir sprey şişesinin içine dezenfektan koyup sineğin üzerine birkaçkez sıkıyorum zaten yere düşüyor ve o sırada yapıştırıyorsunuz bence deneyin

• Elektrikli sinek raketi diye bişey var.

Bence klima çamaşır makinesi bulaşık makinesinden sonra en faydalı icattır.

Sivri Sineklerden kurtulmanın yolları!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.