Şimdi Ara

Sivire Ağır Darbe /test edildi/ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kolikantos

Oynayan yoktu artık dahada oynanmaz
    Gg riot
    birde..
    no kaynak no güven

Ben oynuyodum halada oynarim sivir cook iyi hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lissandras

Çok optu? Ulan yüzüne bakmıyodunuz karakterin. Nerf gelince ağlar oldunuz op op op diye

Right right right.
  • Base damage gitmiş hayvan gibi ad ratio gelmiş.Diğer yarısınıda okusaydın anlardın
  • Turnuvalarda cok alındı hemen nerflediler diyecektim ratiolarda oynama var.bence dengeleme bu nerf degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: JollyJok3r

Base damage gitmiş hayvan gibi ad ratio gelmiş.Diğer yarısınıda okusaydın anlardın

tekrar belirtiyorum surr@20 sayfasındaki o konu güncellendi ve o screenshotlar daha sonradan eklendi. İYİ FORUMLAR
  • Hala öküz gibi vuruyor hatta diğer hedeflere verdiği hasarda arttırılmış
  • beyler bu nerfin geleceği 100de 100 değil herhangi bir değişiklik yapabilirler bu dengelemek değil öldürmek olmuş bildiğin.
  • quote:

Gg riot
    birde..
    no kaynak no güven

Ciddi mi yoksa ironi mi? Son değişiklik ardından en çok oynanan ADC'lerden birisi oldu, hele stream izlerken her maç görüyorum neredeyse; bu da yüksek elo'larda çok popüler olduğu anlamına geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lissandras

Çok optu? Ulan yüzüne bakmıyodunuz karakterin. Nerf gelince ağlar oldunuz op op op diye

reworkten sonra biraz deneme firsati buldum early deki gucunu biraz dusururlerse gayet dengeli olucakti bu cok agir bir nerf olmus.Son hali siviri yeniden lige dahil etmis bence

• quote:

Gg riot
    birde..
    no kaynak no güven

Here is your kaynakhttp://www.surrenderat20.net/2013/11/118-pbe-post.html#more

• hep şu sivir mid oynayanlar yüzünden
  • daha yeni oynanmaya başlamıştı nie böyle bi saçmalık yaptı sivir nerfliceklerine, aşırı dengesiz bi renekton var onu nerflesinler
  • oynansın diye rework yapıp onumuze koyuyolar sonra nerf atıyolar

WTF RIOT
  • 15 ne abi atmaya değmez basic attackla saldırırız daha iyi.
  • Ben hala güzel bi hasar yeteneği yok diye sızlanirken kızın tek saldırı yeteneğini köreltmişler , ayağını denk al riot

• Son haliyle kalmamaliydi da ağir ouş be ölümüne buff ölümüne nerf winrate tavandi taban olucak eski sivir gibi

• Bu resmen silmek bu akdar ağır yapmazlar.
  • aa yaparım daha
  • 45/60/80/110/150 falan olsaymış hadi neyse de böyle olacaksa hiç vurmasın daha iyi.
  • Bonus ad yerine toplam ad üzerinden damage vuruyor artık. Q'yu 2. mi fullememiz lazım bu durumda merak ettim. Mana costunu düşürmeleri lazım bir de bu değişiklik geliyorsa.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.