Şimdi Ara

Sivir nasıl oynanmalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce mf ezreal jinx ve gravesle oynadım. Bu aralar sivir deniyorum. sivir oynarken taktiklerimiz ne olmalıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düzgün kullanılan ultiler aşırı derecede efektif oluyor,W kullanarak atak reset yapabilirsin,Q da baya damage var ama dodgelamak kolay ve mana costu fazla gibi o yüzden sürekli atma,E'nin cooldownu çok uzun o yüzden gereksiz skiller için E kullanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Düz vuruş = Autoattack = AA

AA, W AA, Youmuu şeklinde komboya başlıyorum.

Karşı takımı eksik ya da ayrı gördüğümde takımımızın pozisyonu da uygunsa yapıştırıyorum ultiyi, support ya da jungler da zaten görkemli zaferi basıyor. Sonra yardırıyoruz. E skillini bana vurabilecek pozisyonda olanların en önemli skilline bekletiyorum (ahri e, morgana q, thresh q, pantheon W...)

laningde karşıma leona graves tarzı burst gelmezse uzun kılıç başlıyorum 3 pot çok işime yarıyor.

karşıda blitz ya da thresh gibi supportlar olduğunda bilmiyomuş, dalgınlığıma gelmişcesine minyonların yanından çok hafif uzaklaşıyorum ve onlara Q atma fırsatı veriyorum bu sayeder mana dolduruyorum.

her base atışta bir tane mana pot alıyorum çünkü minion wave'e 3x W ve Q atıyorum ve pushluyorum. Genellikle düşünmeden bu hamleyi yaptığım için aptalım. Pushlamak her zaman iyi olmayabilir...

&#128150; SFF Mini Kasa &#128150;

AMD 7600x / RTX 3070 / ASRock B650E ITX / Kingston 2x16G 6000MHz / ZS A4 V2 Kasa / Lian-Li SP750

Samsung C24RG54FQU / Sennheiser Game Zero / Razer Deathadder X Hyperspeed / Logitech G910 Orion

Steam / Discord ID: crashbone / Instagram

• quote:

Orijinalden alıntı: Too Greedy

Düzgün kullanılan ultiler aşırı derecede efektif oluyor,W kullanarak atak reset yapabilirsin,Q da baya damage var ama dodgelamak kolay ve mana costu fazla gibi o yüzden sürekli atma,E'nin cooldownu çok uzun o yüzden gereksiz skiller için E kullanma

katılıyorum.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.