Şimdi Ara

Sivilceye Kesinlikle İşe Yarayan Yöntemlerinizi Bizle Paylaşın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar baya şey denedim çözüme ulaşamadım ben

• Roaccutane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Roaccutane

Kesin çözüm.Mucizeyi koca karı ilaçlarında armayın.

Kistik akne vardı yüzümde 5.ayın başındayım neredeyse hepsi geçti sadece kızarıklıkları kaldı.Muhteşem bir ilaç.
  • Cildiye ben gittim Zoretanin verdi 6 ayda temizledi yüzü sadece lekeler var
  • rohacutane.sivilce değil leke iz sivilce kalıntıları hepsine 3 ayda kesin çözüm.ama karaciğeri pert ediyo
  • Ben bir dergide okumuştum ve ardından bir kişinin önersi ile Gülsuyu ile temizlemeye başlamıştım bir hayli etkili olmuştu yalnız bu aralar yine sapıttılar bakalım ucuz bir formül bulursak bizde deneriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

quote:

Roaccutane

Kistik akne vardı yüzümde 5.ayın başındayım neredeyse hepsi geçti sadece kızarıklıkları kaldı.Muhteşem bir ilaç.

dudaklar ne alemde hocam? ben 1.5 aydır kullanıyorum ilk 3-4 hafta baya artmıştı sivilceler şimdi yavaştan çıkmamaya basladılar ama dudak pert oldu resmen yarıldı 2 yerinden doktorun verdiği krem bir işe yaramıyordu , hametan sanırım adı bir etkisi olmadı pek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biri diş macunu demişti ama hiç denemedim.Deneyen varsa yazın bari..
  • Aynen rocuttanenin ço-k yan etkisi var hatta kalıcı depresyon yapıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demonz

Biri diş macunu demişti ama hiç denemedim.Deneyen varsa yazın bari..

Malesef
    Denendi onaylandı.
  • Normal yöntem:
    Patlat
  • cleocin mi neydi unuttum simdi adını.. kullandım bir süre epey yararı olmustu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midbroke

quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

quote:

Roaccutane

dudaklar ne alemde hocam? ben 1.5 aydır kullanıyorum ilk 3-4 hafta baya artmıştı sivilceler şimdi yavaştan çıkmamaya basladılar ama dudak pert oldu resmen yarıldı 2 yerinden doktorun verdiği krem bir işe yaramıyordu , hametan sanırım adı bir etkisi olmadı pek.

Çok kuruyor,bepanten merhem sürdüğüm zaman 3-4 saat idare ediyor.Bu arada dudak kurumasından başka yan etki görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

quote:

Orijinalden alıntı: Demonz

Biri diş macunu demişti ama hiç denemedim.Deneyen varsa yazın bari..

Malesef
    Denendi onaylandı.

Diş macununun son kullanma tarihi geliyordu bitsin diye yüzüme sürmüştüm bir ferahlık olduki anlatamam.. biraz azalsada etkili bir çözüm değil herhangibir sabunla yıklamakla aynı sonucu veriyor sadece yüzü biraz daha iyi koruyor ve yıpratmıyor o kadar ferahlıyorsun yıkayınca

•  Sivilceye Kesinlikle İşe Yarayan Yöntemlerinizi Bizle Paylaşın.
  • Ayva çekirdeği ile kusursuz bir cilt için 7-8 tane ayva çekirdeğini çıkartıp 1/2 çay bardağı ılık sudaAyva maskesi ile sivilcelerden kurtulmak ağzı açık şekilde 1 gün bekletin. Jölemsi kıvama gelince ayva maskesi ile sivilcelerden kurtulmak boyun bölgesine sürün ve 20 dakika cildinizde bekletin. Cildinizdeki lekelerin yok olduğunu ve cildinizin sıkılaştığını göreceksiniz. Ayrıca . Eğer hassas bir cilde sahipseniz ve cilt bakım ürünlerine döktüğünüz paralarının cildinize herhangi bir geri dönüşümü olmadıysaAyva maskesi ile sivilcelerden kurtulmak doğallıktan yanaysanız bu maskeyi kullanmalısınız. Ayva çekirdeği maskesi ile aknelerinizdeki belirgin düşüşe şahit olcaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zanzizar -- 8 Nisan 2010; 20:41:17 >
  • diş macunu sadece birazcık kurumayı hızlandırıyor
  • benzamycin
  • Sanki başka derdiniz yok da sivilceyle uğraşıyorsunuz bir de. O kadar fazla asılmasaydınız sivilceleriniz böyle olmazdı. Şimdi bekleyin geçene kadar, hiç uğraşmayın.
  • Kükürt sabunu kullanımına başladım. 2 hafta oldu. Henüz hiçbir değişiklik yok. Sanmıyorum bir işe yarayacağını...
    Roccatune kesin çözüm heryerde duyuyorum bunu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.