Şimdi Ara

Sivilcelerimin geçmesi için ne yapmam gerekir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir hafta önce traş oldum keşke olmaz olaydım 3 bıçaklı mach3'le traş oldum sonra kolonyağı sürdüm ve sabah kalktığımda ise suratım berbat haldeydi hemen en yakın sağlık ocağına gidip doktor Elocon Pomat adına bir krem yazdı bende 1 hafta kullandım pek bi faydası olmadı sonra biraz daha artmaya başladı Cleocin T kullandım daha dün kullanmaya başladım sabah kalktığımda biraz geçmişti sonra tekrar azmaya başladı yani bi türlü çözüm bulamadım ne yapmam gerekir arkadaşlar lütfen bişiler yazın yardım edin, Teşekkürler





  • Traştan sonra balsam sürerseniz çok daha iyi olur.
  • eğer çok fazla ise mutlaka bir doktora gidin. Onun dışındda oynamadan geçmesini bekleyin.
  • eğer paran varsa, Zorah isimli markanın yüz için spreyi var. onu kullanabilirsin. 70-80 tl falandı.
    kaliteli eczanelerde var. ben hergün traş oluyorum ve o spreyi kullanıyorum. tavsiye ederim.
  • Cilt temizleyici olarak Netrugeane Deep Clean kullanmaya başladım bende. Gerçekten sivilcelerde azalma oldu. Yalnız bırakınca yeniden başlıyor eskisi gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caiz2005

    Cilt temizleyici olarak Netrugeane Deep Clean kullanmaya başladım bende. Gerçekten sivilcelerde azalma oldu. Yalnız bırakınca yeniden başlıyor eskisi gibi.

    Hocam bende de var ondan da. Siz nasıl uyguluyorsunuz ben birkaç kez kullandım değişiklik göremedim(Alnımda küçük iltihapsız sivilceler ve onların izleri var) Bu ürün sivilce izlerine de etki ediyor mu? deri falan değiştiriyor mu?
  • Dostum inan bilmiyorum. Yalnız bununla yüzümü yıkadıktan sonra rahatlıyor. Siyah noktaları ve olur olmaz yerlerdeki sivilce çıkışlarını engelliyor. Ara verdiğinde yine azıyor sivilceler. Doktora gittiğimde bi iki hap vermiştide kullanmadım. şişesi bitene kadar hergün devam edeceğim. Değişiklikleri yazarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tıraş makinelerini tercih et aynı sorun bende de vardı.. sürekli tıraş olursanız da sivilceleriniz artabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.