Şimdi Ara

Sivilcelerimin 2 ayda yok oluşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13 yaşlarından beri yüzümde görüp görebileceğiniz en büyük sivilceler çıktı. Tiksindirici ama herkesin sorunu. Roucattane kullanmayı düşündüm. Fakat yan etkilerinden dolayı korktum. Yüzüm çok fazla lekeliydi.
    Ve artık dayanamıyordum kendi kendime karar verdim.
    İki ay boyunca lekelerim ve sivilcelerim için elimden gelen her şeyi yapmaya karar verdim.

Burda anahtar kelimeler yağlı yiyeceklerden uzak durmak, meyve tüketmek ve bol bol su icmek. En sevdiğim kaju'yu bıraktım. Sütü bıraktım. Çikolatayı bıraktım. Kola zaten hayatımda yoktu.

Ve 2. Ayın başında güneşin De etkisini kaybetmesiyle birlikte sivilcelerim artık çıkmamaya başladı. Leke sayılabilecek iki izim kaldı. Ta ki dün akşama dek evet yarım ekmek çikolata yedim. Ve şuan cenemde agri hissetmeye başladım. Galiba Mr.Husamettin () geri geliyor.

Özet olarak:
    Düzenli su için (abartmadan)
    Yağlı yiyecekleri bırakın (bırakamayanlar azaltsın, iki ay boyunca hiç kaju yemedim değil ama kararında yedim)
    Yüzünüzü bol bol yıkayın,
    Asla sivilcelerinize ve yüzünüze dokunmayın.
    Ve o kendinize belirlediğiniz süreci iyi değerlendirin. Bana iki ay yetmişti.

Umarım sizde başarılı olursunuz.
    İyi forumlar..

Edit: Başlığı düzenledim.
    Editin editi; Mr. Hüsamettin alarmı yanlış alarm çıktı. Sivilce felan çıkmadı henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-23F0D6619 -- 13 Ekim 2016; 20:06:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıkması çok zevkli oluyor. İnsanlar tarafından anlaşılamayan, benim ise sebebini bulamadığım garip bir zevk.
  • Hoş geldiniz arkadaşlar sivilcenin çok az çıkmasını istiyorsanız cilde hafif masaj yapın ve boynunuzu hareketli olmasını sağlayın.

Günde 3 saat yürüyüş yapın.

Fiziksel sorun varsa pencereyi açıp oturduğunuz yerden hareket edin.

Cinselliği düşünmek yok aşırı stres ve vücut ısısı artmasına yol açıyor organlara zarar veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Hoş geldiniz arkadaşlar sivilcenin çok az çıkmasını istiyorsanız cilde hafif masaj yapın ve boynunuzu hareketli olmasını sağlayın.

Cinselliği düşünmek yok aşırı stres ve vücut ısısı artmasına yol açıyor organlara zarar veriyor

Günde 3 Saat yürüyüş yapın.
    ??
  • herkesin cilt tipi ayrı o kadar kolay değil sivilceleri geçirmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Hell

herkesin cilt tipi ayrı o kadar kolay değil sivilceleri geçirmek

Görüp görebileceğin en hassas cilde sahibim.

• Hergun yuzumu yikiyom
    Acnemix jel kullaniyom
    Yuz havlusu kirlendigi an degistiriyom
    Gozlemlerime gore alnim tertemiz oldu yani gergin durdugunu anliyorum ama yuzumde 4 tane yanak bolgesinde var zamanla gececegine inaniyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SalimAydogdu

quote:

Hoş geldiniz arkadaşlar sivilcenin çok az çıkmasını istiyorsanız cilde hafif masaj yapın ve boynunuzu hareketli olmasını sağlayın.

??

Hoş geldin arkadaşım fiziksel sorun yoksa günde 3 saat yürüyüş iyi geliyor cilt hastalıklarına

• quote:

quote:

quote:

??

Hoş geldin arkadaşım fiziksel sorun yoksa günde 3 saat yürüyüş iyi geliyor cilt hastalıklarına

Hoş bulduk arkadaşım fakat kimsenin yürüyüş için 3 saat kadar boş zamanı olduğunu sanmıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

??

Hoş bulduk arkadaşım fakat kimsenin yürüyüş için 3 saat kadar boş zamanı olduğunu sanmıyorum.

Haklısın arkadaşım oturduğumuz yerde boyun hareketleri yapmakta cilt için çok faydalı sivilceleri yok ediyor.

Tabi dikkatli olmak lazım sert hareketler sakıncalı olabilir

• Benim de sivilce habire çıkıp yok oluyor problem olmuyor da izleri geçmiyor be, bir sürü leke ve iz var suratımda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.