Şimdi Ara

sivilcelere karşı diş macunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
17.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Diş macunu: Yüzünüzün ortasında kocaman duran sivilcenizden şikayetçiyseniz, sivilcenin üzerine jel ve beyazlatıcı olmayan diş macunu sürün. Sabaha kadar sivilceniz kurumuş olacak. Diş macunu sivilcenin suyunu alır ve yağı içine çeker. Bu yöntem çok işe yarar. Ancak, hassas ciltler için tahriş edici olabilir.

bu yazıyı okudum ve suratımda büyük bi sivilce vardı dün gece onun üstüne sürdüm sabah bi kalktım sivilceden eser yok cildimde tahriş falanda oladı

• Sivilceler genelde tıkalı oluyor eğer patlatıp üstüne sürersen etki edebilir ama tıkalı sivilceye birşey yapmaz sivilcenin iyileşmesi için olgunlaştığında bi kere sıkmanız iltihabı dışarı atmanız gerekir yoksa aylarca durur o sivilce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abacuklu67

arkadaşlar internette
    Diş macunu: Yüzünüzün ortasında kocaman duran sivilcenizden şikayetçiyseniz, sivilcenin üzerine jel ve beyazlatıcı olmayan diş macunu sürün. Sabaha kadar sivilceniz kurumuş olacak. Diş macunu sivilcenin suyunu alır ve yağı içine çeker. Bu yöntem çok işe yarar. Ancak, hassas ciltler için tahriş edici olabilir.

bu yazıyı okudum ve suratımda büyük bi sivilce vardı dün gece onun üstüne sürdüm sabah bi kalktım sivilceden eser yok cildimde tahriş falanda oladı

Ciddi misin 1 günde geçtiği konusunda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nöbetci öğrenci

quote:

arkadaşlar internette

1 günde geçiyor mu cidden??

• quote:

Orijinalden alıntı: nöbetci öğrenci

quote:

arkadaşlar internette

evet hocam sivilceden eser yok
    http://www.hayatimdegisti.com/forum/sivilceler/11128-bundan-sonra-sivilce-sikmaya-son.html
    burayada bakabilirsin ama cildden cilde farklılık gösteriyor sanırım

• bu yöntemi en az 5-6 kere denedim hiçbir etkisi olmadı.

differin veya clindoxyl alırsanız 1 günde geçirir ama.
  • bi işe yaramamıştı denediğimde yüzümü birsürü sabunla 20 dakkada bi yıkıyordum yağ çıkmasına gıcık olduğum için diş macunuda denedim durularken filan çok yandı yüzüm kıpkırmızı oldu yıkamaktan düş macunu içine etti bi işede yaramadı
    cildiyeci Tetradox 100 mg hap ile benzamycin merhem verdi bitirdim sivilceler biraz azaldı tekrar gittim Azitro,imex,acnelyse verdi şimdi içim rahat suratımda çok az kaldığı halde kremsiz gezmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Misvak VS Diş Macunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sivilcelere katşı eniyi ilaç

1.yüzü cildin ph uygun bir sabunla günde 2 kere sabah akşam yıkamak
    2.bol bol güneş gormek

bu ikisi ile 2 ay bile surmeden tertemiz bir yuzunuz olur şansınız varken guneş ışınlarının tadını çıkarın
  • diş macununu son zamanlarda bende denedim gideri olabilecek kadar yararı var diye düşünüyorum
  • Benzamycin
    +
    Protex

Harika yöntemdir. Zamam vermeye gerek yok hızlı geçiriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.