Şimdi Ara

sivilcelerden nasil kurtulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yuzumu sabunla yikayorum ama pek faydasi olmuyor.
    Uzun zamandir yuzumde sivilce var gececek gibi deiller :(
    Doktora gitmeden evde kendi yontemlerimle nasil yok edebilirim bu sivilceleri
    Nefret ediyorum yaa

• Yağlı,şekerli ve çikolata yememelisin.Düzenli olarakta temiz tutmanı öneririm.özellikle yatmadan önce muhakkak yıka.Ve çıkan sivilceleride sıkma.Ayrıca bir cildiye uzmanına görünüp tavsiye almalısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

Yağlı,şekerli ve çikolata yememelisin.Düzenli olarakta temiz tutmanı öneririm.özellikle yatmadan önce muhakkak yıka.Ve çıkan sivilceleride sıkma.Ayrıca bir cildiye uzmanına görünüp tavsiye almalısın.

Cildiye uzmanının televizyonda bir programda söyledikleri aynen şöyleydi.

- yediklerimizin sivilcelerle ilgisi yoktur.

Banada pek inandırıcı gelmedi ama en nihayetinde bunu söyleyen doktor.

Arkadaşım bu konuda durum ciddiyse kısa zamanda bir cildiye uzmanına görünmende fayda var eğer yok ciidi değil se "fucidin" isimli krem kullanabilirsin.sadece sivilcenin ucuna sürmen yeterli.Ve yüzünü temiz tut bol su herşeye iyi geldiği gibi cilde de iyi gelir bunu eksik etme.

Geçmiş olsun sağlıcakla.

• Tamamiyle yediklerimizle alakalı değil tabiki. Ama ilgisi var.
  • sivilcelere kalıcı çözüm bulmalısın yani bir cildiye uzmanına görün bir yakınım roaccutane yi kullandı tedavi süresi uzun ama işe yarıyor
  • stres sıkıntı yapma diyeceğim ama imkansız gibi hele bu ülkedeaktarlarda ve eczanelerde satılıyor ilaçlar,sabunlar
    al faydasını görürsün
  • daha kolay yolu yokmudur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivilce izleri nasıl gecer
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SheHiT

daha kolay yolu yokmudur ?

başparmağını orta parmağınla birleştir kaydırt sağa sola şıklat.gif
    şimdi sivilce cini gelcek
    daha nasıl olcak kolay yolu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SheHiT

daha kolay yolu yokmudur ?

en iisi doktra git
  • Asla kurtulamayacaksın asla ömrünün sonuna kadar onlarla yaşayacaksın (kötüadam gülüşü.gif)
  • Az alkol içeren tonik
    Cilt toniginin az alkol içermesine özen gösterin ve antiseptik ve agri dindirici maddelerle zenginlestirilmis olanlari tercih edin.

Vitaminli olanlari tercih edin
    Kullanacaginiz temizlik malzemelerinin, cildi rahatlatip yag üretimini azaltan A, E, F vitaminleri, lavanta, biberiye, mercankösk, adaçayi gibi bitki özlerini içeren malzemeler olmasina özen gösterin.

Uzmana görünün
    Cildiniz kötü durumdaysa, bir uzmana derin temizlik yaptirin.

Makyaja dikkat
    Makyaj yapmayi seviyorsaniz, cildiniz için özel hazirlanmis ürünler kullanmaya özen göstermelisiniz. Yagsiz bir toz fondoteni bir sünger yardimiyla uygulayabilirsiniz.

Koruyucu krem mat görünüm vermeli
    Koruyucu krem kullanacaksaniz, cilde mat bir görünüm verenleri tercih edin. Çünkü
    bunlarin içindeki yagli kisim, deriyle direkt olarak temas etmez.

Sivilce genellikle ergenlik çaginda ve cildi çok yagli olan insanlarda görülür. Sivilceden kurtulma zordur ama asagidakileri uygularsaniz sivilceniz olmayacak.

Sivilceli yeri her gün sabah-aksam kolanyali pamukla siliniz (Yapmazsaniz toz toprak cildinizdeki gözenekleri kapatir ve sivilce olusur)

Sivilceleri kirli ellerle sikmayin ( Sonra sivilceler çogalabilir).

Her aksam kaynamis maydonozlari suratiniza sürün. Ve maydonoz sularini için.

Ve en önemlisi yagli yiyecekleri, abur-cuburlari kesinlikle yemeyin...

http://www.sivilce.us/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feat -- 10 Nisan 2007; 15:03:52 >

• Temiz tut yüzünü..bakteri barındırmasını engelleyici sabun filan sür

Yağlı yeme yeter zaten
  • Herkese selam.

Yüzde oluşan sivilceler için bugün BENZAMYCIN adında bi krem verildi doktor tarafından. Akşam yatarken kullanılması gerekiyormuş. Daha önce kullanan veya hakkında bilgisi olan varmı acaba? Sivilceler ve Daha önceden çıkmış sivilcelerin bıraktığı izleri yok etmesi için aldım. Fakar ekşisözlükte fln sürüldüğü yeri beyazlattığı söylenmiş. Yanlızca sivilce olan yerlere sürmem yüzde değişik bi görünüme yol açarmı? Yoksa bişey olmazmı?

Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike MercuriaL

Herkese selam.

Yüzde oluşan sivilceler için bugün BENZAMYCIN adında bi krem verildi doktor tarafından. Akşam yatarken kullanılması gerekiyormuş. Daha önce kullanan veya hakkında bilgisi olan varmı acaba? Sivilceler ve Daha önceden çıkmış sivilcelerin bıraktığı izleri yok etmesi için aldım. Fakar ekşisözlükte fln sürüldüğü yeri beyazlattığı söylenmiş. Yanlızca sivilce olan yerlere sürmem yüzde değişik bi görünüme yol açarmı? Yoksa bişey olmazmı?

Teşekkürler...

o ilaci kullandim ben sonuc domates gibi kirmizi, korkunc bi yüz ama herkes ayni deil tabi belki ise yarar

• Ayrıca her konuda ekşisözlük'e kanma derim. Güzel bir kaynak ama dediğim gibi .
  • arkadasım kesinlikle uzmana görünmen lazım

benimde yüzümde sivilclerim vardi

stres bunalım depresyon
    her ne varsa bende vardi
    sokağa adım atamıodum
    gittim ve
    bana ilaçlar verdi
    hap verdi
    önerilerde bulund
    yiyecekelr etki etmez diolar ama
    bazı kişilerde etki edio

öncesinde normal bi özel hastanede doktora gitim
    uyguladığı tedavi hiçbi işe yaramadı
    adamın yönteminden olsa gerek

sonra bir tane doç.dr a gittim bakırköydeydi
    bayan

kadın bana reçete falan yazdi
    hazırda ilaç değil

verdiği karısımları eczane hazırlıyo
    2 tane iğne verdi önce
    bir tane hap verdi
    sonra bir tane krem ve solüsyon verdi
    hapları akşamları yemekten sonra kullandım
    solüsyonu sabah akşam sürüp
    sonra akşamları kremi sürüyordum solüsyonun üzerine
    sabahları içinde fiyatı 80 ytl olan bi krem vermişti

ve ben faydasını gördüm

benim hayatımda stres uykusuzluk stres sorunlar aile sorunları olmasa şimdi cildimde bir tane iz olmazdi
    ama allaha şükür sivilcelerden kurtuldum
    arada tek tük çıkıyo ama
    her normal insan gibi
    STRESTEN
    kendi kendine halledilecek bir sorun değil arkadasım
    benim gittiğim doktorun bir muayene si 100 ytl idi

yaz baslamadan gitmeni öneririm
    çünki bir tedavi var peeling mi ne onu yazın yapamıyor
    sadece kışın
    ben yazın gitmiştim ondan peeling olmadı için uzun sürdü tedavi biraz
    birde solaryuma veya denize gitmeni öneririm
    güneş ve deniz suyu çok faydalı
    ama yüzüne sakın güneş yağı falan sürme
    normal nemlendirici kremlerde sürme

istersen pm at sana dokturun adını soyadını adresini ve telefonunu veriyim

istanbul bakırköyde ofisi
    yaşlı çok şeker bi bayan

• stresten uzaklaşşşşş kola içme kızartma yeme temiz ol
  • Öncelikle tabi ki yemek düzenine dikkat etmelisin ergenlik çağındaysan normal.. Ama geçtiysen problem var demektir.. Kuzenim de bu problemleri yaşıyordu ama geceleri ve sabahları kalktığında dove sabunla yüzünü yıkayıp bepantene diye bir krem var (eczanelerde 2 ytl civarı) onu sürerdi ve düzeldi ayrıca bu krem gerçekten çok iyi....
  • ben patlatıyorum arkadaşlar ama içinde hiçbirşey kalmiyo kan boşaliyor öle bırakıyorum..
  • haftada bir defa yoğurt ve toz içme sodasını karıştır yüzüne maske yap 15 dk. bekle yıka işe yarıyo bu soda mikropları öldürüp sivilce oluşmasını engelliyomuş yoğurt ta nemlendiriyo.. ama canın yanacak biraz katlanman gerek 15 dk. gülüp konuşamayacaksın botoks yapmış gibi oluo yüz geriliyor ve deli gibi yanıyor walla bu arada acısı 1 gün geçmiyor.. (denenmiştir ve tavsiye edilir)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.