Şimdi Ara

Sivilcelerden Kurtulmak ? [yardım.gif]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yüzdeki sivilceleri geçirmek için neler yapabiliriz ? Örn:Önerdiğiniz krem falan var mı alnımda çok cıkmaya başladı saçlarım uzundu gözükmüyordu ama dün kestirdim açıldı alnım falan ergenlikten oluyor ama sıktı artık 15 yaşındayım geçmesi için ne gibi önlemler alabilirim ?

• çok aşırıysa doktora git
  • Noldu krem falan bilen yok mu sivilcelerden kurtulmak için ?
  • skinoren var. 2-3 sene önce kullanmıştım aşırı kaşındırıyo ama geçiriyo
  • daha böyle kaç konu açılacak merak ediorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: timeless

çok aşırıysa doktora git

Çok aşırı değil,sadece alnımda var ve çoğalmasını istemiyorum yani önlem olarak krem falan bilen var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kirli Sakal Yapcam Yardım
    12 yıl önce açıldı
    NASIL KURTULUCAM BU İLLETTEN :(
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodwayne

skinoren var. 2-3 sene önce kullanmıştım aşırı kaşındırıyo ama geçiriyo

Önerin için teşekkür ederim.
  • Benzamycin Solüsyon Krem şeklinde öneririm. Bunu gece sürebilirsin Yan etkisi yoktur. ve iyi bir kremdir. koruyucu ve cildi besleyicidir.
    Sabahları cildinizi temiz tutmak için Cleocin-T Topikal Solüsyon öneririm. buda Mikropları ve derideki tabakayı temizler.
    Sivilceler sırtınızda felan da varsa Geceleri Aknefug Losyon Sabahlarıda aynı şekilde sırtınıza Sivex Losyon öneririm.
    Önerdiğim Losyon ve Kremlerim Hiçbir yan Etkisi yoktur. Hap'a oranla daha güzel bi tedavi sunar. Çok aşırı bi sivilcelenme Varsa Rouccatane tedavisi doktor kontrolunde başlanabilir.
    Geçmiş olsun.
  • arkadaslar bi de bu sivilceler mastürbasyondan olur diolar dooru mu?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 9 Nisan 2021; 17:20:58 >
  • arkadaşım masturbasyon'u bırakacaksın oaly bu.
  • sizde adama tam yaşında neyi bırak diyosunuz..... kafana göre takıl biraz büyüdümü ben seni gezdirrim anladın sen onu..aslında büyümüşsün ama olsun .... krem konusunda ise sana elezzayı tavsşye edebilirm...

orbil white da güzel
  • Sivilcenin mastürbasyonla ve diğer olaylarla alakası yoktur. Cildin tamamen nem ve yağ dengesinin bozulmasıyla cildin kirlenip deri dokusunun dolmasıyla olmasıdır. Bu olay tamamen yağ faktörüyle alakalıdır. Cilt ergenlik döneminde fazla yağ üretip yakmasıyla sivilce üretir. bu durum cildin iyi temizlenememesi ve cildin karaciger fonksiyonlarina tam yanıt verememesidir. yağ düzeninizi ve cildinizin yağ dengesini ayarladığınızda hepsinden kurtulabilirsiniz. Sivilce dert değildir.
  • SiVex
  • Aşırı ise, roaccutane ama kafana göre alıp kullanabileceğin bir ilaç değil ancak doktor kontrolünde kullanabilirsin.
  • imex al 20 milyon felan ama etkili
  • Ellersen sivilce çıkan yerlerde çukur ve bozukluk oluşur. elleme krem sürme doktora git doktor bunlar geçici derse alış. ben bir ara fazla elledim yanakları fazla elliyince acı yapıyor az
  • quote:

Orjinalden alıntı: proxTed

Arkadaşlar yüzdeki sivilceleri geçirmek için neler yapabiliriz ? Örn:Önerdiğiniz krem falan var mı alnımda çok cıkmaya başladı saçlarım uzundu gözükmüyordu ama dün kestirdim açıldı alnım falan ergenlikten oluyor ama sıktı artık 15 yaşındayım geçmesi için ne gibi önlemler alabilirim ?

doktora git verdiği ilaçları düzenli kullanılsan kesin geçer ben öyle yaptı geçtiama o ilaçlar yüzünü iğrenç bi şekle sokuyo suratın parlıyo

• bak sana iki ilaç ismi
    biri SivEx bunu yüzüne günde iki kere sürecek sin fiyatı 4-5 ytl hiç bi yan etkiside yok

digeri S.AZİTRO bu haphaftanın 3 günü yutacaksın bunu doktor reçetesi olmadan alamzsın

ben bu güne kadar doktora gitmek istemedigim için ordan burdan bi ton ilaç kullandın bi işe yaramadı

doktora git bu iksini sor. inşallah faydası olur

önemsiz bi olay gibi görünsede insanın öz güvenini mahvediyo onun için sen benim gibi yapma bi an önce doktora git
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.