Şimdi Ara

SİVİLCELER İÇİN ÇÖZÜMÜ OLAN VAR MI?##YARDIMCI ANA KONU##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
4.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR KÜKÜRTLÜ SABUN ARDIÇLI SABUN GİBİ YÜZÜ KURUTAN VE GÖZENEKLERİ AÇAN SABUNLAR KULLANDIM ANCAK ÇOK İŞE YARAMADILAR...

İMEX SABUN VE KREM Mİ NE VARMIŞ ONU ÇOK ÖNERDİLER BU ÜRÜN REÇETE İLE Mİ ALINIYOR?
    VE SİZİN ÖNERİLERİNİZ?

YARDIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

DİĞER ARKADAŞLARIMIZADA YARDIMCI OLURUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 22 Ocak 2010; 16:53:39 >

• Elma sirkesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rustincohl

Elma sirkesi
    Protex Ultra

1.25 kuruş fiyatı var, günde 1 kez yıka yüzünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Protex Ultra

1.25 kuruş fiyatı var, günde 1 kez yıka yüzünü.

Alıntıları Göster
    Yaş kaç? Ne kadar süredir bu sorunu yaşıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Yaş kaç? Ne kadar süredir bu sorunu yaşıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    benim yaş 20 sivilce yok ama sivilce lekeleri var kırmızı kırmızı onlar nasıl geçicek çok sinir bozucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rustincohl

Elma sirkesi
    Dostum onlarla oynama unutmaya çalış, 1 hafta içinde etkisini görürsün. Aynı sorun bende de vardı birçok şey önerdiler; kullandım ama 0. 1 ay unutmaya çalıştım ve şimdi eser yok Allah'a şükür. Bu iş onlarla uğraşmamakla geçer. Ayrıca günde 1 kere şu nemlendirici sabunlarla yüzünü yıka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MazidenBiri.

Dostum onlarla oynama unutmaya çalış, 1 hafta içinde etkisini görürsün. Aynı sorun bende de vardı birçok şey önerdiler; kullandım ama 0. 1 ay unutmaya çalıştım ve şimdi eser yok Allah'a şükür. Bu iş onlarla uğraşmamakla geçer. Ayrıca günde 1 kere şu nemlendirici sabunlarla yüzünü yıka.

Alıntıları Göster
    ya benim de vucudumda var özellikle sırt kısmında. yaş 18 hala duruyo orada ve kaşıntı yapıyo ara sıra nasıl geçer bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

ya benim de vucudumda var özellikle sırt kısmında. yaş 18 hala duruyo orada ve kaşıntı yapıyo ara sıra nasıl geçer bu

Alıntıları Göster
    Yaş 26, yüzümde ve sırtımda sivilceler var, yüzümün özellikle ağız kenarlarında çıkıyor. Çok fazla değiller ama bu yaşta olması beni huzursuz ediyor. Unutmaya çalışmak bende işe yaramadı, elma sirkesi veya protexi deneyebilirim. Başka bir önerisi olan arkadaş var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tekil

Yaş 26, yüzümde ve sırtımda sivilceler var, yüzümün özellikle ağız kenarlarında çıkıyor. Çok fazla değiller ama bu yaşta olması beni huzursuz ediyor. Unutmaya çalışmak bende işe yaramadı, elma sirkesi veya protexi deneyebilirim. Başka bir önerisi olan arkadaş var mı?

Alıntıları Göster
    cildi çok kurutucu sabun iyi deil çok kuruyunca daha fazla yağ salgılar imex sabun güzel reçete ile alınmaz fakat merhemi alınır. doktora git ilaçlarla dener olmassa en son raocctune die ilaç kullandırır onları kulnana belli süre çoğukişide daha da çıkmıo bazılarındada da çıkıor sendoktora git

• quote:

Alıntıları Göster
    Öyle krem felan uğraşma daha beter olur ya bi cildiyeye gideceksin ya da sebamed sabunu düzenli olarak kullanacaksın bi akşam bi de sabah, hemen etkisini göremezsin ama yavaş yavaş gitmeye başlar hepsi zamanla.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

benim yaş 20 sivilce yok ama sivilce lekeleri var kırmızı kırmızı onlar nasıl geçicek çok sinir bozucu

• quote:

Orijinalden alıntı: -SnowStorm

quote:

Alıntıları Göster
    belli yaşın üstündekiler roaccutane kullanıyor başka türlü geçmesi zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -SnowStorm

quote:

Alıntıları Göster
    Pc başında durmadan oynuyom reflex oldu tek el mouseda tek el yüzümde kökten bi çözüm olsada kurtulsak yaş 17

• quote:

Orijinalden alıntı: `SnowStorm

quote:

derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.İ.M

quote:

quote:

derken?

Alıntıları Göster
    patlatma,elinle deşme
    cok yaglı seyler yeme
    cildini temiz tut
    streesden uzak dur
    sivilcelerinizle oynarsanız leke kalır , kendi kendıne iyileşsinler.
    hafta 1 kez yourt,1 çy kasıgı karbonat.az limonla karıştırp maske yapın 1 saat tutun.

• quote:

Orijinalden alıntı: T.İ.M

quote:

quote:

derken?

Alıntıları Göster
    benm yas da 16 sivilce az ama alnımda bir sürü iz kaldı kükürt sabunu kullanıyorum günde 2 defa devam etmelimiyim. yada önerileriniz nedir neyapmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: R3d2Bl4ck

benm yas da 16 sivilce az ama alnımda bir sürü iz kaldı kükürt sabunu kullanıyorum günde 2 defa devam etmelimiyim. yada önerileriniz nedir neyapmalıyım

Alıntıları Göster
    her gün sabunla (dove falan) yıka, temiz tut yani. bu kâfidir onca kreme falan para vermene gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whiskey

her gün sabunla (dove falan) yıka, temiz tut yani. bu kâfidir onca kreme falan para vermene gerek yok.

Alıntıları Göster
    değerlere baktırmadan tavsiyeler üzerine yönelmenizi önermem. belki karaciğerinde bi sorun vardır, sen önerilen kremi kullansan ne farkedecek?
    ilk bi doktora görün. sağlık şakaya gelmez yanlış bişey kullanırsın yüzünde kalıcı hasar bırakır (tecrübeyle sabittir) öneri üzerine bi kil denemiştim dudak çevresinde hasar bıraktı, o bölge hassaslaştı ve yüzümü yıkayınca, kurulayınca hemen kızarıyor. ayrıca yüzüm sürekli soyuluyor. yüzüme jilet vuramıyorum hassaslaştı diye aman derim. yoksa bakma bende öneririm benzamisin, roaccutane isotrexin, vb ilaçlar ama ilk olarak işini bilen bi doktora görün derim.

zararı olmayacak tavsiyeler istersen öncelikle bol yağlı besinleri ve asitli içecekleri tüketmemen lazım. fastfoodtan kesinlikle uzak durmalısın.
    yüzün yağlanıyorsa kimyasal içermeyen bi sabunla (örn: zeytinyağlı) yıka. has olanını bulursan ne mutlu sana.
    saçlarını öne tarama. stresten uzak dur. çıkan sivilceleri patlatma sonra izi kalır daha da gitmez pişman olursun. elini fazla yüzüne sürme. aklıma daha gelirse yazarım.

• Babam doktor. Benim kardesimde de var o sorun, imex sabunla krem getirdi babam. Istersen cildiye doktoruna gidip receteyle de alirsin ama sanirim recetesiz de oluyo. Kesinlikle al, ben de kullaniyorum. Digerlerini gec, en iyi cözüm bu ;)
  • quote:

Imex sabun ve krem ;)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.