Şimdi Ara

Sivilceler için Cildiyeye gittim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Doktor hn. bana bu kremleri ve sabunu verdi daha önce kullanan var mi? Ne ölçüde işe yarar?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En soldaki SivEx Losyonu kullandım yüzüne sürüyorsun ama sacına felan geliyo kardeşim o ilacı hergün sürdükten sonra hergün saçını yıkaman lazım üşenmiyorsan sür zarar gelmez ama bence Bol bol yüzünü yıkayacaksın sivilceye en çok su iyi gelir birde o sivilce sabununu kullan 1-2 ay içinde gözle görülür fark hissediyorsun birde arada yüzüne kolonya sür yeter. İlaç felan kullanmana gerek yok.
  • Up.

• Doktorun bilgisini sorguluyoruz ya buna bayılıyorum

• 3 ay once yuzumde surekli sivilce ve lekeleri vardi.

Benzamycin ve Nadixa ikilisi hepsini sonlandırdı, bebeksi yüzümle dolasiyorum su an, tabi her cilt farklidir.
    Ben 19 yasima kadar tek sivilceyle ugrasmadim sonra birden cikti 9 ay kafaya taktim su an 20 oldum, ortadan kayboldular ama ben hala kullanmaya devam ediyorum.

Bol su iç, yagli fazla yeme, cola ve cipsten uzak dur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesBurak

Doktorun bilgisini sorguluyoruz ya buna bayılıyorum

Bilgisini sorgulamak değil amacim. Sonuçta sihir yapmiyoruz ki tamamen geçsin. Ben sadece yorumlari merak ediyorum

• Öncelikle sivilce neden çıkıyor onu bilmen lazım Sivilce ayrıca kötü de durmuyor. Ben de arada çıkıyor çıktığı günün ertesi günü yok oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hemoroid için doktora gittim:(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim kuzende gidiyor.Hala sivilceli Ben hiç gitmem.Patlatmam etmem.Şuanda çok şükür kalmadı birşey.
  • Benzamycin'i karıştırırken dikkatli ol, alkol ve krem mutlaka oda sıcaklığında olsun, saç kurutma makinesiyle ısıttıktan sonra karıştırabilirsin. Eğer soğuk ortamda karıştırırsan pütürlü oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provokatör

quote:

Orijinalden alıntı: DesBurak

Doktorun bilgisini sorguluyoruz ya buna bayılıyorum

Bilgisini sorgulamak değil amacim. Sonuçta sihir yapmiyoruz ki tamamen geçsin. Ben sadece yorumlari merak ediyorum

Doktor vermesine rağmen işe yarar mı diye sorgulayanlar var onlardan sandım hocam bir an kusura bakma Günü gününe takip edersen sonuna kadar geçirir diye düşünüyorum. Veya doktor tekrar gel dediyse bir süre sonra alabilecek en iyi sonucu sağlayacaktır. Geçmiş olsun o zaman

• Benzamcyn Kullandım Karısımı hazırlayıp yuzunde kuruyana kadar bekletıp sonra yıkayacaksın aman cok fazla bekletme sonra kazımadan yıkayınca bıle cıkmıyor ama kuruması gerek yuzunde ve faydasına gelırsek ben faydasını gormedım fazla acıkcası ve onun ıcın kullanmayı bıraktım ve bır sey daha bılgın vardır zaten ama onu dolaba koyucaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackerAdam -- 27 Şubat 2014; 13:23:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lljoenll

Benzamycin'i karıştırırken dikkatli ol, alkol ve krem mutlaka oda sıcaklığında olsun, saç kurutma makinesiyle ısıttıktan sonra karıştırabilirsin. Eğer soğuk ortamda karıştırırsan pütürlü oluyor.

Eczanede karistirip verdiler.

• benzamycin i kullanduım ve yan etki aldım oda bazı kremlere karşı alerjim varmış. Bu yüzden yüzüm şişti ve burnum alnım yarıldı kanama yoktu ama çukur oluştuğu el ile anlaşılıyordu.

Ateş,yangı,kaşıntı,şişme bu tür yan etkiler yaptı bende daha sonra bıraktım zaten. Şimdi ise alerji testi yapmayı planlıyorum. Birde bu ilaç herşeyini boyar dikkatli ol. Ben ellerimi yıkadığımda bile havluya kuruluyoruz haliyle o havlu bile boyandı. dikkatli ol bunları göz ardı etme.
  • Bende geçenlerde gittim, Tetradox - Benzamycin ve Skinoren verdi.
    Tetradox'u kullandığıma lanet olsun, 4 hap içtim 5'inci hapı içmedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.