Şimdi Ara

Sivilceler İçin Aldığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
14.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyla ilgili bölüm var mı bilmiyorum ama zaten cevap gelmiyor o yüzden adminlerden ricam konuyu kaldırmasınlar yada gerekli bölüme taşısınlar.

Önce doktora gittim suratımda ve sırtımdaki sivilceler nedeniyle birkaç ilaç yazdı ama ben şu ikisini sormak istiyorum ne şekilde ne nasıl kullanılır bilen varsa.

Ketoral Şampuan ve SivEx Losyon nasıl,ne için kullanılır neye yarar ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sivilceler İçin Aldığın Tedaviler

Sivilceler, birçok insanın karşılaştığı yaygın bir cilt problemidir. Sivilcelerin tedavisi için çeşitli ilaç ve şampuanlar mevcuttur. Bu metin, sivilce tedavisi için kullanılan bazı popüler seçeneklere odaklanacaktır.

Ketoral Şampuan ve Konazol Şampuan

Ketoral şampuan ve konazol şampuan, mantar enfeksiyonlarını tedavi etmek için kullanılan antifungal ilaçlar içerir. Bazı çalışmalar, bu şampuanların sivilceye neden olan bakterileri öldürmeye yardımcı olabileceğini öne sürmüştür. Bununla birlikte, sivilce tedavisinde etkinliklerini destekleyen güçlü bilimsel kanıtlar mevcut değildir.

Ketoral Şampuanın Sivilceye Etkisi

Ketoral şampuanın sivilceye karşı etkinliği henüz tam olarak kanıtlanmamıştır. Bazı kullanıcılar olumlu sonuçlar bildirse de, daha fazla araştırmaya ihtiyaç vardır. Ketoral şampuanı sivilce için kullanmayı düşünüyorsanız, önce bir dermatoloğa danışmanız önerilir.

Sivilce Şampuanları Eczanede Bulunur mu?

Evet, sivilce şampuanları çoğu eczanede bulunabilir. Ketoral şampuan ve konazol şampuan gibi antifungal şampuanların yanı sıra salisilik asit veya benzoil peroksit gibi diğer aktif maddeler içeren şampuanlar da mevcuttur.

Ketoral Kremin Sivilceye Etkisi

Ketoral krem, antifungal bir ilaçtır ve genellikle saç derisi enfeksiyonlarını tedavi etmek için kullanılır. Sivilce tedavisinde etkinliği hakkında sınırlı bilimsel kanıt vardır. Ketoral kremi sivilce için kullanmayı düşünüyorsanız, önce bir dermatoloğa danışmanız önerilir.

Sivilce tedavisi kişiye göre değişebilir. Etkili bir tedavi bulmak için bir dermatoloğa danışmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ilaçların kutusunda reçetesi olur.Nasıl kullanacağından tut ne ışe yaşadığına kadar oradan inceleyebilirsin.
    Bende sivex kullanmıstım sabahları sürüyordum faydası olmuş olmamıstır bilemiyorum 3 hafta sonra kullanmayı bırakmıştim.
    Ama sen bana uyma 1 ay boyunca sana verdikleri ılaçları uygula eğer sorunun halâ devam ediyorsa tekrar doktoruna başvur o ne yapması gerektiğini bilir.
    Iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ketoral şampuanı sivilce için vereni ilk defa görüyorum genllikle seboreik dermatit için verilir muhtemelen ketorali sırtındakiler için vermiştir banyo yaparken duş jeli gibi kullanabilirsin yüzünede sivex sürmeni önermiştir doktor . Sivex derideki bakteri oluşumunu engelliyor , ben sivexi günde 2 defa sürüyordum .Doktorun anlattığı gibi kullanman yeterli .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elodea101

Ilaçların kutusunda reçetesi olur.Nasıl kullanacağından tut ne ışe yaşadığına kadar oradan inceleyebilirsin.
    Bende sivex kullanmıstım sabahları sürüyordum faydası olmuş olmamıstır bilemiyorum 3 hafta sonra kullanmayı bırakmıştim.
    Ama sen bana uyma 1 ay boyunca sana verdikleri ılaçları uygula eğer sorunun halâ devam ediyorsa tekrar doktoruna başvur o ne yapması gerektiğini bilir.
    Iyi forumlar.

Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan994

ketoral şampuanı sivilce için vereni ilk defa görüyorum genllikle seboreik dermatit için verilir muhtemelen ketorali sırtındakiler için vermiştir banyo yaparken duş jeli gibi kullanabilirsin yüzünede sivex sürmeni önermiştir doktor . Sivex derideki bakteri oluşumunu engelliyor , ben sivexi günde 2 defa sürüyordum .Doktorun anlattığı gibi kullanman yeterli .

Doktor bana şampuanı duşa girince sivilcelerinin üstüne köpürt dedi, losyonu da yine sivilcelerin üstüne sür dedi ikisinide tüm sivilcelere mi kullanacağım yani? ayrıca bu losyon sabah akşam yazıyor ne kadar duracak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: naysırdaysır

quote:

ketoral şampuanı sivilce için vereni ilk defa görüyorum genllikle seboreik dermatit için verilir muhtemelen ketorali sırtındakiler için vermiştir banyo yaparken duş jeli gibi kullanabilirsin yüzünede sivex sürmeni önermiştir doktor . Sivex derideki bakteri oluşumunu engelliyor , ben sivexi günde 2 defa sürüyordum .Doktorun anlattığı gibi kullanman yeterli .

Doktor bana şampuanı duşa girince sivilcelerinin üstüne köpürt dedi, losyonu da yine sivilcelerin üstüne sür dedi ikisinide tüm sivilcelere mi kullanacağım yani? ayrıca bu losyon sabah akşam yazıyor ne kadar duracak?

ketorali sadece duşta kullanırsın tüm sivilcelerine uygula sıkıntı olmaz eğer öyle dediyse . Sivex içinde üşenirsen sadece yüzün de kilere sür duştan sonra olmadı ondanda sürersin . Sabah akşam diyorsa yüzünü güzel yıkayıp uygula zaten ten emiyor onu belli olmuyor bir daha ki sürmene kadar kalsın orda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: naysırdaysır

quote:

ketorali sadece duşta kullanırsın tüm sivilcelerine uygula sıkıntı olmaz eğer öyle dediyse . Sivex içinde üşenirsen sadece yüzün de kilere sür duştan sonra olmadı ondanda sürersin . Sabah akşam diyorsa yüzünü güzel yıkayıp uygula zaten ten emiyor onu belli olmuyor bir daha ki sürmene kadar kalsın orda

Çok teşekkür ettim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.