Şimdi Ara

Sivilceler için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar son zamanalrda yüzümdeki sivilce sayısı arttı , 1.5 ay kadar önce cleocin-T (sanırım böyle yazılıyodu) kullandım , gerçekten azalma olmuştu ama düzenli kullanamadım kaynadı gitti. Ve şimdi başım tekrar dertte bu sivilcelerle.Açıkçası ilaç kullanmak istemiyorum böyle daha doğal bir çözüm varmı bildiğiniz? şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Barış*

arkadaslar son zamanalrda yüzümdeki sivilce sayısı arttı , 1.5 ay kadar önce cleocin-T (sanırım böyle yazılıyodu) kullandım , gerçekten azalma olmuştu ama düzenli kullanamadım kaynadı gitti. Ve şimdi başım tekrar dertte bu sivilcelerle.Açıkçası ilaç kullanmak istemiyorum böyle daha doğal bir çözüm varmı bildiğiniz? şimdiden teşekkürler.

Saçlarını uzat.Okula gidiyorsan hocalar kestir deyince berbere git biraz kısalt de o anlarÖyle entel dantel karı gibi krem falan sürme suratına yarın anan çocuklarına anlatırsa utanırsın

Orijinalden alıntı: a4technic

quote:

arkadaslar son zamanalrda yüzümdeki sivilce sayısı arttı , 1.5 ay kadar önce cleocin-T (sanırım böyle yazılıyodu) kullandım , gerçekten azalma olmuştu ama düzenli kullanamadım kaynadı gitti. Ve şimdi başım tekrar dertte bu sivilcelerle.Açıkçası ilaç kullanmak istemiyorum böyle daha doğal bir çözüm varmı bildiğiniz? şimdiden teşekkürler.

Saçlarını uzat.Okula gidiyorsan hocalar kestir deyince berbere git biraz kısalt de o anlarÖyle entel dantel karı gibi krem falan sürme suratına yarın anan çocuklarına anlatırsa utanırsın

Saçmalığın daniskası.

• fazla terleme yada terledikce yuzunu yika bu arada ben kukurt sabunu.kullandim.duzenli kullaninca sivilce cikmiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kremler ilac sayilmaz ki krem yani :D bende siyah nokta var cok doktor benzamycin verdi cildi soyuyor ama peeling degil suruyorsun uyuyorsun sabah yikiyorsun tadaa ilk gunden sonuc ama benim cildim cok hassas mesela sikiyim deme noktalri krem kullanirken sonra yara oluyor ayrica benzamycin icinde alkol var carsafin yastigin rengini aciyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: pcman34

Kremler ilac sayilmaz ki krem yani :D bende siyah nokta var cok doktor benzamycin verdi cildi soyuyor ama peeling degil suruyorsun uyuyorsun sabah yikiyorsun tadaa ilk gunden sonuc ama benim cildim cok hassas mesela sikiyim deme noktalri krem kullanirken sonra yara oluyor ayrica benzamycin icinde alkol var carsafin yastigin rengini aciyor

sağol hocam , ama mesaj sakat

quote:

Orijinalden alıntı: pcman34

Kremler ilac sayilmaz ki krem yani :D bende siyah nokta var cok doktor benzamycin verdi cildi soyuyor ama peeling degil suruyorsun uyuyorsun sabah yikiyorsun tadaa ilk gunden sonuc ama benim cildim cok hassas mesela sikiyim deme noktalri krem kullanirken sonra yara oluyor ayrica benzamycin icinde alkol var carsafin yastigin rengini aciyor

sağol hocam , ama mesaj sakat

tr karakterler koy kusura bakma
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.