Şimdi Ara

SİVİLCELER!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bıktım artık.vallahi bıktım.Ergenliğimden beri sivilcem var.Yarın seyahate çıkacağım ama yüzüm mayın tarlası gibi.(18 yaşındayım) kocaman beyaz uçlular da var yara gibi olan sivilceler de.Yüzüm açık renk ve aşırı yağlı.Çok çok kolay terliyorum.Sabaha kadar evde yapabileceğim tedavi yöntemleri var mı?Bir kaç gün içinde ilaçta alacağım.Sizden hem evde tedavi yöntemi ve de ilaç tavsiyesi istiyorum

• Öncelikle sivilce çıkmasının en büyük nedeni stres . Bu konuda rahat olman gerekiyor kafaya takmaman gerek bende 1 ay felan sivilcelerle uğraşmıştım sonra doktora gittim doktor bana : Sıkıntı etme dedi bir ilaç yazdı alman malı oldugunu hatırlıyorum . Çok iyiydi ben araştırıp sana ismini gönderecem fakat seninde bir doktora görünmen lazım benim cildim ve senin ki farklı olabilir doktor yazmadan almamalısın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPsikoloq

Öncelikle sivilce çıkmasının en büyük nedeni stres . Bu konuda rahat olman gerekiyor kafaya takmaman gerek bende 1 ay felan sivilcelerle uğraşmıştım sonra doktora gittim doktor bana : Sıkıntı etme dedi bir ilaç yazdı alman malı oldugunu hatırlıyorum . Çok iyiydi ben araştırıp sana ismini gönderecem fakat seninde bir doktora görünmen lazım benim cildim ve senin ki farklı olabilir doktor yazmadan almamalısın .

acele et
  • recepyilm kullanıcısına yanıt
    Emriniz olur (!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPsikoloq

Emriniz olur (!)

pardon
  • recepyilm kullanıcısına yanıt
    önemli değil kardeşim şimdi odamda aradım bulamadım doktorumu aradım teli kapalıydı akşam bulur atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: egitimyolu

quote:

Orijinalden alıntı: JensenAckles

Bıktım artık.vallahi bıktım.Ergenliğimden beri sivilcem var.Yarın seyahate çıkacağım ama yüzüm mayın tarlası gibi.(18 yaşındayım) kocaman beyaz uçlular da var yara gibi olan sivilceler de.Yüzüm açık renk ve aşırı yağlı.Çok çok kolay terliyorum.Sabaha kadar evde yapabileceğim tedavi yöntemleri var mı?Bir kaç gün içinde ilaçta alacağım.Sizden hem evde tedavi yöntemi ve de ilaç tavsiyesi istiyorum

arkadaşım sana bunu tavsiye ederim

Acnemax One Night

Acnemax One Night ın etkinlik testleri 6 profösör, 2 doçen ve 1 yardımcı doçentten oluşan etik kurulu nun onayı İle Türkiye nin En Büyük Üniversitesi tarafından yapılmıştır.

Acnemax One Night ın etkinlik testleri 6 profösör, 2 doçen ve 1 yardımcı doçentten oluşan etik kurulu nun onayı İle Türkiye nin En Büyük Üniversitesi tarafından yapılmış olup, gönüllülerin %83,3 ünde 12 saat içerisinde belirgin iyileşmeler saptanmıştır. Acnemax One Nightın sorunlu bölge üzerine çok az miktarda uygulanması etkisini göstermesi için yeterlidir.

Daha ilk dakikada sürülen bölge üzerindeki reaksiyonu fark edecek, saatler sonra sivilcenizin sönüp iyileşme sürecine girdiğine şahit olacaksınız.

Şayet sık sık sivilce problemi yaşayan ve uzun süre onlarla yaşamak zorunda kalan biriyseniz, daha ilk denemenizden itibaren bu eşsiz formülü yanınızdan ayırmak istemeyerek, çantanızın, valizinizin, kısaca hayatınızın bir parçası haline getireceksiniz.

Bu mucizeden yararlanmak, sizi rahatsız eden sivilcelerinizden inanamayacağınız kadar kısa süre içerisinde kurtulmak için tek yapmanız gereken Acnemax One Nighta sahip olmak. 

http://www.xticaret.com/xticaret/?2067_43973_=&ref=

Hayırdır ilacı babanın oğlu mu üretiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivilceler için Azitro hap
    12 yıl önce açıldı
    Sakal dökülmesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende yıllardır çekerim, hala da var. Kesin çözüm için mutlaka doktora gitmeni öneririm dahilen kullanabileceğin bir çok ilaç var ve kesin çözüm olabiliyor. İlerlemiş vak'alarda yüzeysel uygulamalar ne yazık ki yetersiz kalabiliyor. Ben 9 aylık bir tedavi sonrasında sivilcesi< günlere kavuştum, arada hala çıkar tek tük ama buna şükür diyebileceğim bir haldeydim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.