|
Merhaba, sakallarımdaki seboreik dermatit nedeniyle doktor kortizonlu bir krem önerdi. İsmi betasalic. İlk defa kortizonlu bir krem kullanıyorum. Prospektüsünde 21 gün kullanım önerilmiş. Sabah ve akşam sürmem gerekiyor. Malumunuz kortizonu duyunca insan bir tereddüde düşüyor. Doktor bu sıkıntının kortizonlu krem dışında bir çözümü olmadığını söyledi. Sizce devam etmeli miyim? 2 gün oldu başlayalı. Devam etmem halinde bazı sitelerde 2 gün ara vererek kullanın yazıyorlar, bu doğru mu? kortizonun zararları kara kara düşündürüyor. :( Göz kapağımda da egzama vardı. Bunun için de kortizonlu bir krem ve elidel önerilmişti ama ben kortizonlu kremi tercih etmedim. Elidel'e başladım. Geçen yıl da aynı dertten dolayı 6-7 ay Elidel'i kullammıştım. Yalnız prospektüsünde yazan korkunç yan etki moralimi bozdu. Bu konuda beni rahatlatabilecek biri varsa yorumunu beklerim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 6 Ekim 2020; 3:23:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
Hızlı