Şimdi Ara

SİVİLCE VE SİYAH NOKTALAR İÇİN BAL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
16
Favori
25.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayanozer

quote:

Orijinalden alıntı: k8aan

Ya arkadaşım şurada 3 senede geçicek bişey için niye bu kadar dert ediyosunuz anlamıyorum ya, kendinizle barışık olun biraz

25 yaşındayım ben mayın tarlası gibi yüzüm var kaç üç sene de geçiyor net birşey söyleyebilirmisin ?

Hocam senin işin zor Allah kolaylık versin doktora göründün mü hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *siteci*

Bildiğin dandik market balıyla da oluyor mu bu?

Arkadaşlar boş verin balı falan. Clindoxyl kremi alın(5tl) gece yatmadan önce yüzünüze sürün sabah yıkarsınız daha etkili bir ilaç yok.
    Yalnız buzdolabında saklanmalı.

Bende kullanıyorum ama benimki banyoda minik sepet var onun içinde duruyor. Sorun olur mu ?

15 derece altıysa sorun olmaz

ilacpedia.com da 25'nin altındaki sıcaklıklarda saklayabilirsiniz diyor. Buzdolabından saklanması gerektiğini nerden çıkardın ? Element uydurmuşun.

yav he he.
    5. CLINDOXYL
    ®
    ’in saklanması
    CLINDOXYL
    ®
    ’i çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında
    saklayınız.
    2°C-8°C arasındaki sıcaklıklarda (buzdolabında) saklanmalıdır. Dondurmayınız.

Eczanedeyken öyle kullanım sırasında 25 derecenin altında saklanır ama 2 ay sonra atılır.

• quote:

quote:

Ya arkadaşım şurada 3 senede geçicek bişey için niye bu kadar dert ediyosunuz anlamıyorum ya, kendinizle barışık olun biraz

25 yaşındayım ben mayın tarlası gibi yüzüm var kaç üç sene de geçiyor net birşey söyleyebilirmisin ?

Yağlı yiyeceklerden uzak dur, spor yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

İnanamayın beyler kendisi arı, işleri açılsın diye reklam yapıyor
    İnanamadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psydia

quote:

quote:

Hocam senin işin zor Allah kolaylık versin doktora göründün mü hiç?

Yok hayır görünmedim abim dede 30 yaşına kaçar yüzünde sivilce çıkmaya devam etti. Çok şey denemişti o bni faydasını göremedi. Şimdi sırtında kocaman kocaman sivilceler çıkmaya başladı.

Doktora gitmek aklımda var da gitmişken yüzümde ki lekelerid e temizletmek istiyorum ben. Tavsiyeni müsait olduğumda deneyeceğim dostum teşekkürler.

• Sivilce ve siyah noktalar için bence doktorunuzla görüşün ve yan etkisi fazla olmayan bir krem alın.(Losyon falan farketmez) Bu kremi kullanmadan önce de mutlaka buhar ile gözenekleri açın yani bir suyu kaynatırken kafanıza bir havlu gibi bir şey tutun buhar direk suratınıza gelsin.Gözenekleri açtıktan sonra da kremi kullanın çok etkili olur.
  • Daha yeni mi anladınız.

Kimyasallardan uzak durun beyler. Mesela çok sık makyaj yapan kızlara bakın bir kaç yıldan sonra ne kadar makyaj yaparsa yapsın cildleri solgun ve yıpranmış gözüküyor.

Şampuanlar saçları ilk başta dolgun ve parlak göstersede 1 gün sonra solgun ve yağlı yapıyor.

Kimyasallar sentetikler hızlıca sonuç verip çabuk yıpratıyor.

Ben saçıma jöle yerine bal sürüyorum.

Traş olduktan sonra bazen kolanya yerine maden suyu sürüyorum.

Bildiğimiz bal o pahalı kremlere taş çıkartır.

Şampuanlarıda içeriğinde 6 7 tane madde olan bitki şampuanlarını kullanın.

Nivalin şampuanları pahalı ama güzel mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

quote:

İnanamadık.

+1
  • ama sadece balderesinde işe yarıyormuş 5 kavanoz 100 tl cik
  • Benim paylaştığım ve diğer arkadaşların paylaştığı yöntemleri deneyip olumlu/olumsuz sonuç alanlar litfen burada paylaşsınlar
  • Konu niye başka yerlere çekilmemiş acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cirmak

Konu niye başka yerlere çekilmemiş acaba.

Anlamadım hocam neden ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Çam balı mı sürücez çiçek balı mı ?

Evde çiçek balı vardı çiçek balıyla denedim ben, çam balıyla da deneyip güzel sonuç alan olursa paylaşırım
  • quote:

Arkadaş sıktın ama... İşin gücün yok mu bütün konulara boş boş yorum yapıyorsun... Dikkat çekmek istiyorsun sanırım ama böyle olmaz, git paylaşım yap millete yardım et...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Arkadaş sıktın ama... İşin gücün yok mu bütün konulara boş boş yorum yapıyorsun... Dikkat çekmek istiyorsun sanırım ama böyle olmaz, git paylaşım yap millete yardım et...

Sanane?

Üslubuna dikkat et senin arkadaşın yok karşında... Beni rahatsız ediyorsun eminim herkes rahatsız oluyor senden...Muhtemelen yaş da 16-17 falan o yüzden uzatmıcam, üstüne al ya da milleti rahatsız etmeye devam et...

• quote:

quote:

Bu maskeler kremler falan tam etli göstermez bir doktora gidip rocoutan böyle yazılmıyor nasil yazıldığıni unuttüm ama böyle okunuyor aknetrent gibi ilaçları kullanın yan etkileri biraz fazla ama kesin çözüm tedavisi 5 6 ay falan sürüyor benim su an ikinci aydayim yok denecek kadar az sivilce kaldi yüzümde 1 tane falan kaldi ama kışın kullanmanızı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-_bluedragon_-_ -- 5 Temmuz 2012; 18:55:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

quote:

quote:

Bu maskeler kremler falan tam etli göstermez bir doktora gidip rocoutan böyle yazılmıyor nasil yazıldığıni unuttüm ama böyle okunuyor aknetrent gibi ilaçları kullanın yan etkileri biraz fazla ama kesin çözüm tedavisi 5 6 ay falan sürüyor benim su an ikinci aydayim yok denecek kadar az sivilce kaldi yüzümde 1 tane falan kaldi ama kışın kullanmanızı öneririm

Arkadaşlar ilaç kullanacak kadar kötü durumda olanlara yardımcı olamam bu konu sadece küçük lokal 1-2 tane sivilceyle sınırlı olan cilt tipleri için.

• quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

http://inciswf.com/balderesibal.swf

Keşke 4,5 kavanoz olsaymış tam da umutlandığım yerde "4,5 hiç değil" dedi
  • Konu guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.