Şimdi Ara

Sivilce Tedavisine Başlıyorum ( Zoretanın )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir anda yüzümde büyük akneler çıkmasıyla birlikte geçmeyen sivilceler sonucu doktora gittim ilk 1 ay azeltin ilac ve isotrexin verdi kullandım hiç gelmedi. Sonra başka bir doktora gittim senın sivilcelerin iz bırakabilir dedi.Her ay kontrollere gelebilirsen zoretanın tedavisine başlayalım dedi. Bende kabul ettim araştırdım biraz internette kolay olmayacak gibi. 20 Mg zoretanın ve hemetan krem verdi. 1 2 ay bunları kullanalım bakayım ne olacak. Yüzüm zaten soyuyordu isotrexin bu ilaç ta soyuyormuş benım için bişey değişmeyecek sanırım dudak kuruluğu haricinde

• dudaklarına süreceksin hametanı yüzüne değil. 15. gündeyim günde 40 mg alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

dudaklarına süreceksin hametanı yüzüne değil. 15. gündeyim günde 40 mg alıyorum

nasıl bi fark varmı :D kilo kaç senın 80 90 mı ? Bende zaten yüzüm soyuluyordu bu soyulmaya bi çare bulmam lazım döküntü halinde gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenick53 -- 8 Ocak 2016; 22:52:55 >
  • 1 2 ay kulanayım bakalım diye bisey yok hocam. Baslicaksan tamamliycaksin. Yoksa daha kötü olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakrct

1 2 ay kulanayım bakalım diye bisey yok hocam. Baslicaksan tamamliycaksin. Yoksa daha kötü olur.

son çarem bu mecburi kullanacağım başka alternatif kalmadı cünki 1.5 ay zaten diğer ilaçları kullandım sadece yüzümü soydu başkada fayda etmedi.
  • Roaccutane kullanıyorum sadece dudaklarıö kuruyor korkma yorumlara bakıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Roaccutane kullanıyorum sadece dudaklarıö kuruyor korkma yorumlara bakıp

yüzdeki döküntüyü nasıl hallediyorsun hocam sabah işe giderken baya belirginleşiyolar yüz yıkayınca vs. pürtük pürtük böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivilceler için Azitro hap
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ölürsün, kanser olursun vs. diye saçmalayanlara sakın inanma ve moralini bozma. 5.aydayım 65 kilo 40mg kullanıyorum sorun olursa cevaplarız kullananlarda var forumda.
    İlk haftalardan daha dudaklarına nemlendirici sürmeye başla ben daha dudak kuruması başlamadan sürmeye başlamıştım ve daha hiç dudaklarım kanamayı geçtim çatlamadı bile.
    Yüzdeki dökülme için hametan veya bepanthen krem al ve döküntü olan yerlere az az sür. Çok sürersen parlıyor sanki yüzün yağlıymış gibi bi izlenim veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 8 Ocak 2016; 23:12:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

Ölürsün, kanser olursun vs. diye saçmalayanlara sakın inanma ve moralini bozma. 5.aydayım 65 kilo 40mg kullanıyorum sorun olursa cevaplarız kullananlarda var forumda.
    İlk haftalardan daha dudaklarına nemlendirici sürmeye başla ben daha dudak kuruması başlamadan sürmeye başlamıştım ve daha hiç dudaklarım kanamayı geçtim çatlamadı bile.

yukarıdaki sorumu sizede sorayım o zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenick53

quote:

Ölürsün, kanser olursun vs. diye saçmalayanlara sakın inanma ve moralini bozma. 5.aydayım 65 kilo 40mg kullanıyorum sorun olursa cevaplarız kullananlarda var forumda.

Mesajı editledim.
    Yüzdeki dökülme için hametan veya bepanthen krem al ve döküntü olan yerlere az az sür. Çok sürersen parlıyor sanki yüzün yağlıymış gibi bi izlenim veriyor.

• quote:

quote:

quote:

Mesajı editledim.

hematan verdi o baya parlatıyor. bepanthol iyi gibi onu kullanıyordum bu ilaçdan önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenick53 -- 8 Ocak 2016; 23:16:09 >

• quote:

quote:

yüzdeki döküntüyü nasıl hallediyorsun hocam sabah işe giderken baya belirginleşiyolar yüz yıkayınca vs. pürtük pürtük böyle

Nenlendirici süreceksin hocam excipial lypo öneririm

• Ya ben 3.aydayım bundan önce ki aylarda sivilceler hiç artma olmadan azalmıştı ama bu ara pek düzenli alamadım ilacı ondan mıdır bilmiyorum ama sivilceler siyah noktalar baya arttı inşallah 6.nın sonunda daha iyi bir sonuç olur.

Dudak konusundaysa hametan verdi banada o konuda sıkıntım yok ama bende feci bel ağrısı yapıyor tek sıkıntım o.

• Bende roaccutane başlamayı düşünüyorum sırt,bacak ve yüzdeki sivilceler için. Ama bundan önce aknetrend kullanmıştım dudağım da çok fena çatlaklar oluşmuş yüzüm soyulmaya başlamıştı. Ondan sonra cesaret edemedim zaten. Şu aralar başlamayı düşünüyorum fakat okul hastane kpss derken olumsuz etkilemesinden korkuyorum.

Sanırım en iyisi 20 yaşına kadar beklemek olacak. Kimle konuşsam ergenlik sivilcesi felan diyor ama ben sivilce çıkarmaya nereden baksaniz 7. Yada 8. Sınıfta başlamıştım aradan neredeyse 4 5 sene geçmesine rağmen hala azalmadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Paramedik -- 9 Ocak 2016; 0:47:24 >
  • Kimyasal peeling daha mantıklı geliyor bana

• quote:

quote:

bende yaklasık 3 hafta önce başladım zoretanin kullanmaya hametan veya bepanthen kullanmayı hiç ihmal etme dudak cevresi için özellikle. yüzdeki kuruluk döküntüler benimde 1 hafta önce basladı kendi çapımda bi çözüm buldum diyebilirim :) hametan veya bepanthen hangisini kullanıyorsan artık ben hametan kullanıyorum yatmadan önce tüm yüzüne masaj yaparak sür yedir yüzünün her yerine Bi de ilacın hangi yan etkisi varsa bende toplanmış resmen sık görülen de en nadir görülen yan etki de var :)

• Hametani yüzünede uygulayabilirsin sade dudak değil . İlk haftalar yine bir hafif yağlı olabiliyor , sonra kupkuru oluyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

Hametani yüzünede uygulayabilirsin sade dudak değil . İlk haftalar yine bir hafif yağlı olabiliyor , sonra kupkuru oluyorsunuz.

aynen şu an sürdüğümde baya yağlı oluyor bakalım 1 ayda inş biraz düzelme olur düzeldiğine dair cünki boşuna ilaç kullanmaktan bıktım
  • quote:

quote:

Hametani yüzünede uygulayabilirsin sade dudak değil . İlk haftalar yine bir hafif yağlı olabiliyor , sonra kupkuru oluyorsunuz.

aynen şu an sürdüğümde baya yağlı oluyor bakalım 1 ayda inş biraz düzelme olur düzeldiğine dair cünki boşuna ilaç kullanmaktan bıktım

Erkenden bırakırsanız daha kötü devam eder sorununuz . Ben 2 kere tedavimi bitirdim işe yaramadı bünyeden bünyeye de değişiyor.
  • quote:

quote:

quote:

Erkenden bırakırsanız daha kötü devam eder sorununuz . Ben 2 kere tedavimi bitirdim işe yaramadı bünyeden bünyeye de değişiyor.

yok hocam gecene kadar bırakmam. bugun 4. günümdeyim baya sivilce çıkarttı yüzümde ve burnumdaki siyah noktalar biraz daha belirginleşti 15 güne kadar heralde böyle çıkartıyormuş kusma dönemi heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenick53 -- 10 Ocak 2016; 20:59:11 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.