Şimdi Ara

Sivilce,Siyah Nokta,Yağlı Saçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sivilcelerim yüzünden daha önce de doktora gitmiştim bir ilaç verdi 6 haftadır kullanıyorum ama çok az derecede azaldı ben kurtulmak istiyorum acaba Kükürtlü Sabun kullansam mı işe yarıyor mu ?

Suratımda belirgin bir şekilde siyah noktalar var acaba daha önce Siyah Nokta Çıkarıcı kullanıp yararını gören oldumu ? Zararı var mı?

Ve son olarak her sabah yıkamama rağmen saçlarım ertesi sabah yağ içinde kalıyor önerebileceğiniz şampuan varmı ?

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Ekleme: Yaşım 15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanPaşam -- 9 Mayıs 2010; 18:44:31 >

• Yukarı.
  • bu saydıkların at-avrat-silah gibi muhteşem bi kombinasyon
  • Ya bırak bunların hepsini.

İlk hafta duş alırken sabunlu lifle yüzünü güzel güzel bastıra bastıra yıkayacaksın.

Tabi bu süreç içerisinde sabah akşam dove'un normal sabunuyla (katı sabun) yüzünü yıkayacaksın.

İkinci hafta kese atacaksın veya attıracaksın yüzüne. (Soyulacak ve yağlı deri tabakası ordan gidecek)

Unutma asla ve asla sıkma onları. Çok göze batanları patlat ama dokunma genel olarak.

Benimde bi ara çok vardı. Azaldı şuan.
  • Yok hocam zamana bırak yapcak hiç bişey yok rouaccutane kullansan bile belli bizaman sonra yeniden azıtıyo tek çözüm zaman ve biraz daha dikkatli olman yediklerin içtiklerin yüz temizligi konusunda dikkatli ol.önceden bazı kişilerde vardı Herkez cilloptu
    Şimdi bakıyorumda herkezde sivilceler var olmayan yok 13 yasındaki cocuktada 20 yaşındaki gençtede çağımızın yeni sorunu hayırlı olsun

@:Fatih:
  • aynen ya sabah yıkıyorum saçları,akşam elimi süremiyorum gene yağ oluyo hep.yüzüm de öyle.saçları 3 numara yaptım yağlanması dursun biraz deri nefes alsın diye ama gene aynı gene.yok mu bunun bi çözümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meaningléss

Ya bırak bunların hepsini.

İlk hafta duş alırken sabunlu lifle yüzünü güzel güzel bastıra bastıra yıkayacaksın.

Tabi bu süreç içerisinde sabah akşam dove'un normal sabunuyla (katı sabun) yüzünü yıkayacaksın.

İkinci hafta kese atacaksın veya attıracaksın yüzüne. (Soyulacak ve yağlı deri tabakası ordan gidecek)

Unutma asla ve asla sıkma onları. Çok göze batanları patlat ama dokunma genel olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slash7895123 -- 9 Mayıs 2010; 22:51:10 >
  • elizabeti haftada bire indir, 10 sene sonrada kel olacan şimdiden söylüyim...
  • @Meaningléss
    Hocam dediğin gibi sabun kullanıyorum ve sıkmıyorum.

@dark_Frr3STylE
    2-3 Haftadır cips vb. abur cuburları yemiyorum olabildiğince azaltmayı düşünüyorum abur cuburu.
  • Hepsinin çözümü Roaccutane.Vücudunda gram yağ bırakmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slash7895123

quote:

vay be cumshotun faydaları

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Hepsinin çözümü Roaccutane.Vücudunda gram yağ bırakmıyor.

o ne oluyor dart nihilus?
  • Aynı sorunlar bende de var benim kulak içinde bile siyah nokta var kulak mememin içinde sürekli büyüyen yağ bezesi felan daha dün gece yıkandım aha şimdi yine giricem.
    Bizim sınıfta kızın biri aynı şikayetlerden dolayı bi ilaç kullanmaya başladı ocakta felan ondan sonra kızın sürekli dudakları çatlamaya ellerinde yaralar felan oluşmaya başladı deride gram yağ bırakmıyormuş sanırım.yaraları felan yavaştan geçmeye başladı bi sorayım ben ne kullanmış hap tarzı bişeydi.
  • Roaccutane'nin sivilcelere iyi geldiğini okudum ama doktordan alırken bize bir imza attırıyorlarmış yan etkileride çokmuş dudaklarda kuruma çatlama vs.
    Sivilceleri geçtim saçlar için bir şampuan önerecek yokmu ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YourDooM

Aynı sorunlar bende de var benim kulak içinde bile siyah nokta var kulak mememin içinde sürekli büyüyen yağ bezesi felan daha dün gece yıkandım aha şimdi yine giricem.
    Bizim sınıfta kızın biri aynı şikayetlerden dolayı bi ilaç kullanmaya başladı ocakta felan ondan sonra kızın sürekli dudakları çatlamaya ellerinde yaralar felan oluşmaya başladı deride gram yağ bırakmıyormuş sanırım.yaraları felan yavaştan geçmeye başladı bi sorayım ben ne kullanmış hap tarzı bişeydi.

roauccutane yada zoratenin dir (yazım hataları olabilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: slash7895123

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Knight7Cydonia

quote:

çok ağır bi ilaç yanlış bilmiyosam 6 ay boyunca kullanıyosun yan etkileri çok ağır ilk aylarda derin soyuluyo kuruyo çok kötü bi görüntü oluyo sonra yavaş yavaş sivilceler gidiyo bi daha da sivilce mivilce görmüyosun doktor kontrolünde kan tahliline göre veriliyo ilaç

diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: grawpi

quote:

quote:

çok ağır bi ilaç yanlış bilmiyosam 6 ay boyunca kullanıyosun yan etkileri çok ağır ilk aylarda derin soyuluyo kuruyo çok kötü bi görüntü oluyo sonra yavaş yavaş sivilceler gidiyo bi daha da sivilce mivilce görmüyosun doktor kontrolünde kan tahliline göre veriliyo ilaç

diye biliyorum

6.aydayım bir tane bile sivilce kalmadı,sadece izler duruyor.Yan etki olarak aşırı derecede dudaklarım ve burnumun içi kurudu.Onlarıda bepantenle hallettim.Sivilce sorununuz ciddiyse doktor verir ilacı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

diye biliyorum

6.aydayım bir tane bile sivilce kalmadı,sadece izler duruyor.Yan etki olarak aşırı derecede dudaklarım ve burnumun içi kurudu.Onlarıda bepantenle hallettim.Sivilce sorununuz ciddiyse doktor verir ilacı.

Hocam şimdi araştırdım bu ilacı baya etkili bişeymiş. Ben de sivilce öyle çok çıkmaz, çıkarsa da
    öyle uzun süre kalmaz yüzümde. Ama sırtım akne ve onlardan kalan kırmızı, siyah izlerle dolu.
    Bu izleri geçirmek için önerilen bişey var mıdır? Ben de bu hafta gitmeye karar verdim doktora
    o ilaçtan kullanmak için. Hadi az olan sivilceleri geçirdik, akneleri de geçirdik, peki izleri için
    ne kullanmak gerekir bir fikriniz var mı? Zaten doktora da soracağım bunu da yinede tavsiye
    almam iyi olur sizden?

• quote:

quote:

quote:

quote:

diye biliyorum

Bende şuan 5.ayı bitirdim 6.aya başlayacam.dudak kuruması gerçekten çok kötü bazen yemek yerken kanıyor dudaklarım.Göz Kuruluğuda Yapıyor Bende.Güneşe karşıda aşırı duyarlı olmuş cildim hemen kızatıyor ama etkisi güzel.

Arkadaşlar çok fazla saç yıkamak ve duş almak çok sağlıklı değil bence.Çünkü yıkandıkça yağlanıyor cilt kendimden biliyorum.geçen yaz günde iki defa duş almadan rahat edemiyordum.şimdi bu sorundan kurtuldum.yağlanmada kalmadı diyebilirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.