Şimdi Ara

Sivilce,Siyah Nokta,Yağlı Saçlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rasim888

elizabeti haftada bire indir, 10 sene sonrada kel olacan şimdiden söylüyim...

Dostum benimde saçım çok yağlanıyor her gün yıkıyorum ama babada falan öle bişey yok saçı her gün yağlanan dökülür mü ki ? Babamın saçları falanda gür ama gerçi ben çok fön çekiyorum ondan yağlanıyo olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanPaşam

Arkadaşlar sivilcelerim yüzünden daha önce de doktora gitmiştim bir ilaç verdi 6 haftadır kullanıyorum ama çok az derecede azaldı ben kurtulmak istiyorum acaba Kükürtlü Sabun kullansam mı işe yarıyor mu ?

Suratımda belirgin bir şekilde siyah noktalar var acaba daha önce Siyah Nokta Çıkarıcı kullanıp yararını gören oldumu ? Zararı var mı?

Ve son olarak her sabah yıkamama rağmen saçlarım ertesi sabah yağ içinde kalıyor önerebileceğiniz şampuan varmı ?

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Ekleme: Yaşım 15

siyah noktadan kasıt halk arasında ben denilen şey dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

quote:

Arkadaşlar sivilcelerim yüzünden daha önce de doktora gitmiştim bir ilaç verdi 6 haftadır kullanıyorum ama çok az derecede azaldı ben kurtulmak istiyorum acaba Kükürtlü Sabun kullansam mı işe yarıyor mu ?

Suratımda belirgin bir şekilde siyah noktalar var acaba daha önce Siyah Nokta Çıkarıcı kullanıp yararını gören oldumu ? Zararı var mı?

Ve son olarak her sabah yıkamama rağmen saçlarım ertesi sabah yağ içinde kalıyor önerebileceğiniz şampuan varmı ?

yok hocam ona halk arasında da siyah nokta diyolar.ben le alakası yok

• bende de sivilce yok siyah nokta var burnumun üstünde ah bi kurtulabilsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: passeggero

quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

quote:

yok hocam ona halk arasında da siyah nokta diyolar.ben le alakası yok

ya kendimi bildim bileli benim yanağımda ben var onu nasıl yok edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sproob -- 10 Mayıs 2010; 1:21:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: T.Sawada

quote:

Orijinalden alıntı: rasim888

elizabeti haftada bire indir, 10 sene sonrada kel olacan şimdiden söylüyim...

Dostum benimde saçım çok yağlanıyor her gün yıkıyorum ama babada falan öle bişey yok saçı her gün yağlanan dökülür mü ki ? Babamın saçları falanda gür ama gerçi ben çok fön çekiyorum ondan yağlanıyo olabilir.

yağlanma siyah nokta sivilcelerin saç dökülmesinin sebebi testesteron, zaten 20 yaş civarında testesteron tavan yapıyor birde üstüne hergün elizabet noolur (gol olur ),,, son söz: siz hiç kel kadın gördünüzmü, eğer gördüyseniz bilinki kemoterapi falan alıyordur...

• aman kükürtlü sabunla pek yıkamanı tavsiye etmem, cildinde delikler oluşabilir..
    yağ bezelerinde dengesizlik var, fazla yağ salgısından dolayı cildin altında iltihap yapıp sivilce oluşuyor...
    saçındaki yağ olayına bir çözüm yok, aileden veya akrabadan gelen birşey bu...

17yaşına kadar yüzünü bol bol temiz tut, 17'den önce antibiyotik veya şu bahsettikleri roaccutane kullanmanı tavsiye etmem, kemiklerde erken erime veya sararmaya yol açıyor...

-----------------------------------------------------

yediklerine dikkat et, baharatlı ve yağlı gıdalardan uzak dur...(özellikle sucuk ve kola)
  • Saçlarınızı sıcak suyla değil soğuk suyla yıkayın. Bu şekilde yağlanmayı azaltabilirsin
  • Benden sana süper etkili bi çözüm ...
    hiç kafana takma .. ergenliğin getirdiği şeyler .. ve çok doğal şeyler .. 18- 19 yaşlarına geldiğide geçirdiğin zamanın ne kadar boşa gittiğini sende anlıcaksın .. arkadaşlar ilaç ismi vermişler .. kullan .. ama sihirli deynek değil ilaçlar 1 hafta içinde etki vermesini bekleme .. he 5-6 ay sonrada etki vermiyosa salla ... üzülme .. max. 20 yaşına girdiğinde bi sorn kalmıcak ..
  • doktordan medet bulamayanda "konu dışı"na konu açmaya bıkmadı yahu.. sanki burdakiler profesör.. sanki sizi muayene edebilecek..
  • Arkadaşlar yüzümü her gün yıkıyorum, cips yemiyorum.
    Siyah nokta çıkarıcı kullanan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.