Şimdi Ara

sivilce nasıl geçecek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burnumda bir tane çıktı gene namussuz geçende yıkarken patlattım şuan aktif değil ama kızarık bir şekilde izi kaldı duruyor burnumda hala , her sabah akşam yüzümü sabunla yıkarım beslenmeme dikkat ederim ama ayda 1-2 tane çıkıyor hep , sivilce konusunda bilgili olanlar yardımcı olabilir mi ne yapmalıyım ?

• Moonwalk yaparak
  • Bizim arkadas essek pisligi ile maden suyunu karistirip suruyordu 2-3 haftada sonuc alirsin her gun yaparsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joel Zimmerman

Bizim arkadas essek pisligi ile maden suyunu karistirip suruyordu 2-3 haftada sonuc alirsin her gun yaparsan

yok artık hocam
  • imex var kapatir sivilceni hic yoktan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayda 1-2 taneyi sorun etme

• Benim agiz ve cene tarafindaki sivilcelerden dudagim sisiyor surekli. Derdimi sen dusun ayda 1-2 tane hicbirsey. Yumruk yesem oyle sismez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dsdd
    16 yıl önce açıldı
    Bu lekeler nasıl çıkar?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ergenlik döneminde olur öyle şeyler.. Olmuyorsa sorun et, bir kuşuna bak ötüyormu diye
  • büyüyünce geçecek
  • Sivilce geçirme duaları var. Onlara bak.

• Ula aynı dert bende var burnumdaki sivilceyi kurcaladım 1 ay oldu hala kırmızı napmak lazım aceb

• Ayda 1-2 tane diyosun be , biz napalım her taraf sivilce, 1buçuk aydır roaccutane kullanıyorum bayağı farketti , 1-2 aya umarım hiçbirşey kalmaz
    Edit : Bu arada burundaki kolaykolay geçmez , 2 ay oldu azaldı ama yakından bakınca hayla belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezaalp -- 11 Şubat 2015; 14:33:07 >
  • Cuma günü doktora gidecem bence. Hap tedavisine başlamayı düşünüyorum. Adam 1-2 sivilceyi dert ediyor.
  • Karaciğerin zayıftır belki. Bir doktora görün tahlil falan yaptır.

Benim karaciğerim zayıf her yerim de sivilce çıkıyor. Dilimde bile sivilce çıkıyor o derece. Yaş 23 bu arada.
  • Benim mevsimsel çıkıyor, yılda nedense 1-2 ay çıkıyor sürekli sonrasında rahatım ama. Doğduğumdan beri durum böyle,alerjim falan mı var birşeye bilmiyorum ki. Testlerde alerjim bulunmamıştı hiçbirşeye yıllar önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagirdap

imex var kapatir sivilceni hic yoktan

teşekkürler hocam bir bakayım
  • kardesim benimki essek pisliği değil :) ama sirke ile maden suyunu karıştırıyorum ve olumlu sonuçlar aldım. Düzenli sürmezsen işe yaramıyor ama. Bi dene istersen kızarıklık felan geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluelytning50

kardesim benimki essek pisliği değil :) ama sirke ile maden suyunu karıştırıyorum ve olumlu sonuçlar aldım. Düzenli sürmezsen işe yaramıyor ama. Bi dene istersen kızarıklık felan geçiyor

bir yerdede limonla maden suyunu karıştırıp sürmek vardı 2 gün falan onu denedim bişi olmadı
  • yalnız bu bende işe yaradı ve hala yarmaya devam ediyor. Burun tarafında sivilce olur sağında veya solunda herkes bilir ben bunnla o sivilceyi kaldırdım tabi sen bilirsin benimki öneri.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.