Şimdi Ara

sivilce losyonu olan cloecin t hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar malum sivilceler yüzünden doktor cleocin t ve benzemycn krem verdi.şimdi sorum yüzümü sabunla yıkayıp üzerine cloecin t yi sürdüm 2 saat sonra cleocin t nin üzerine suratımı yıkamadan benzamycn kremi sürsem sorun olurmu veya etkisini gösterirmi

• ilaçların karışmasına izin vermemelisin. ayrıca iki ilacıda kullandım hala sorunu çözemedim yıllardır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floda

ilaçların karışmasına izin vermemelisin. ayrıca iki ilacıda kullandım hala sorunu çözemedim yıllardır .

hocam iki saat ara var aralarında sıkıntı olmaz dimi
  • en azından bi durula suratını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windows NT

quote:

Orijinalden alıntı: Floda

ilaçların karışmasına izin vermemelisin. ayrıca iki ilacıda kullandım hala sorunu çözemedim yıllardır .

hocam iki saat ara var aralarında sıkıntı olmaz dimi

olur diye tahmin ediyorum. yüzünü yıka .alerji sorunu veya çatlama gibi şeyler görülebilir
  • geçmişte bunların hepsini kullandım hiç bir halta yaramıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

geçmişte bunların hepsini kullandım hiç bir halta yaramıyorlar...

banada öyle geliyor ama hocam bi kullanmadan önceki halim ve sonrasında baya fark var gibi.en azından sivilceleri indirip sadece izlerini bıraktılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cleocin T yuzumu yakmaktan baska halta yaramıyordu, roacutan kullanmam gerekiyormuş zaten taa zamanında doktor söyleseydi yıllarca gereksiz ilaç kullanmazmışım. 2 3 Sene oluyor roacutan bitireli çok nadir sivilce çıkıyor.
  • doktor aynı iki ilacı ve bir alkol karışımını vermişti. 2'şey paket kullandım azalma oldu ama aradığım sonucu alamamıştım. Ağır sivilce problemi olup doktora giden varsa ve bu gidilen doktor kan tahlili yapmıyorsa o sizin aradığınız doktor değildir diye düşünüyorum. Bir alerjin olabilir
  • 2 gün kullandım bıraktım saçma sapan bir ilaç. Sürüyorsun var mı yok mu belli değil yanma yapar diyorlar yanma da olmadı. Bir de o süngeri mikrop tutar dediler iyice huylandım bıraktım. Zaten onu kullanmaya başladım yüzüm daha berbat oldu sorun o mu bilmem günahını almayayım ilacın ama gereksiz 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.