Bildirim
sivilce losyonu olan cloecin t hakkında soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ilaçların karışmasına izin vermemelisin. ayrıca iki ilacıda kullandım hala sorunu çözemedim yıllardır . -
quote:
Orijinalden alıntı: Floda
ilaçların karışmasına izin vermemelisin. ayrıca iki ilacıda kullandım hala sorunu çözemedim yıllardır .
hocam iki saat ara var aralarında sıkıntı olmaz dimi -
en azından bi durula suratını -
quote:
Orijinalden alıntı: Windows NT
quote:
Orijinalden alıntı: Floda
ilaçların karışmasına izin vermemelisin. ayrıca iki ilacıda kullandım hala sorunu çözemedim yıllardır .
hocam iki saat ara var aralarında sıkıntı olmaz dimi
olur diye tahmin ediyorum. yüzünü yıka .alerji sorunu veya çatlama gibi şeyler görülebilir -
geçmişte bunların hepsini kullandım hiç bir halta yaramıyorlar... -
quote:
Orijinalden alıntı: kerimcem
geçmişte bunların hepsini kullandım hiç bir halta yaramıyorlar...
banada öyle geliyor ama hocam bi kullanmadan önceki halim ve sonrasında baya fark var gibi.en azından sivilceleri indirip sadece izlerini bıraktılar -
Cleocin T yuzumu yakmaktan baska halta yaramıyordu, roacutan kullanmam gerekiyormuş zaten taa zamanında doktor söyleseydi yıllarca gereksiz ilaç kullanmazmışım. 2 3 Sene oluyor roacutan bitireli çok nadir sivilce çıkıyor. -
doktor aynı iki ilacı ve bir alkol karışımını vermişti. 2'şey paket kullandım azalma oldu ama aradığım sonucu alamamıştım. Ağır sivilce problemi olup doktora giden varsa ve bu gidilen doktor kan tahlili yapmıyorsa o sizin aradığınız doktor değildir diye düşünüyorum. Bir alerjin olabilir -
2 gün kullandım bıraktım saçma sapan bir ilaç. Sürüyorsun var mı yok mu belli değil yanma yapar diyorlar yanma da olmadı. Bir de o süngeri mikrop tutar dediler iyice huylandım bıraktım. Zaten onu kullanmaya başladım yüzüm daha berbat oldu sorun o mu bilmem günahını almayayım ilacın ama gereksiz 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X