Şimdi Ara

SİVİLCE LEKELERİ İÇİN (KIRMIZI İZLER) CONTRACTUBEX KULLANMIŞ OLAN ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
42.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SİVİLCE LEKELERİ İÇİN (KIRMIZI İZLER) CONTRACTUBEX KULLANMIŞ OLAN ????
    FAYDASINI GÖRDÜNÜZ MÜ ??

SABAH:CONTRACTUBEX AKŞAM: TRETİN 1 SAAT SONRA CONTRACTUBEX KULLANMAYA BAŞLIYCAM. BİRAZ ÇUKUR VAR BİRDE YANAKLARDA KIRMIZI SİVİLCE LEKELERİM VAR. KULLANMIŞ OLANLAR Bİ YORUMLASALAR ŞU İLACI.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Contractubex ile Sivilce İzlerinden Kurtulma: Deneyenlerin Yorumları

Sivilce izleri, cildinde bıraktıkları kırmızı izlerle rahatsız edici bir sorun haline gelebilir. Bu izlerin giderilmesinde Contractubex kremi sıklıkla kullanılan bir üründür. Bu metin, Contractubex sivilce izi deneyimlerini paylaşarak sana rehberlik edecektir.

Contractubex, sivilce izlerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olan etkili bir jeldir. Bileşimindeki allantoin ve sodyum heparin gibi aktif maddeler sayesinde cilt hasarının iyileşmesini destekler.

Uygulama Şekli: Contractubex, günde 2-3 kez temizlenmiş cilde nazikçe sürülmelidir. En iyi sonuçlar için düzenli ve uzun süreli kullanım önerilir.

Gerçek Kullanıcı Yorumları:

Contractubex'i sivilce izleri için kullanan kişilerin yorumları genellikle olumludur. Kullanıcılar, kırmızı izlerin zamanla solduğunu ve cildin daha eşit bir tona kavuştuğunu ifade etmektedirler.

Bununla birlikte, herkesin cilt tipi farklıdır ve Contractubex'e verilen tepkiler kişiden kişiye değişebilir. Bazı kullanıcılar, ürünü kullandıktan sonra ciltlerinde tahriş veya kuruluk gibi yan etkiler yaşayabilirler. Bu nedenle, ürünü kullanmadan önce bir yama testi yapılması önerilir.

Sonuç:

Contractubex, sivilce izlerini azaltmaya yardımcı olabilecek etkili bir jeldir. Düzenli kullanımla kırmızı izlerin görünürlüğünü azaltabilir ve cildin daha eşit bir tona kavuşmasını sağlayabilir. Ancak, herkesin cilt tipi farklı olduğu için kullanım öncesinde bir yama testi yapılması önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • upp1!
  • aynı lekeler bendede var bu ilaç kaç para reçetesiz veriyolarmı
  • Ciddem ya şu izleri nasıl yokedicez harita gibi yüzüm
  • Cildiye Doktor Burası Değil
  • sana en iyi cozumu doktor veriri gitmeden once doktora 5 tane ilac denedim hic biri bi ise yaramadi ama doktora gititm 2 haftta once cildine gore ilac veriyor ve su anda acayip bi azalma oldu korkma doktordan sadece sana bakio cildini ibraz ellio okdr doktorunun bayan olmasina dikkat et
  • quote:

Orjinalden alıntı: semih_efendi

Cildiye Doktor Burası Değil

ÜROLOGMU BURA?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok komic ha ha ha
  • evet once doktora git,receteye gore banada pm at bendede var
  • Ben kullandım ve hiçbir işe yaramıyor sana açıkcası söyliyeyim..Umarım sende işe yarar..Başka bir doktora gittiğimde asit tedavisi yapmıştı izler için..Biraz maliyetli ancak işe yarar bir çözümdü..
  • ya bende de siyah nokta(biz pislik çukuruda diyoz) sorunu var. ne yapmam lazım. burnumda çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

ya bende de siyah nokta(biz pislik çukuruda diyoz) sorunu var. ne yapmam lazım. burnumda çıkıyor

Siyah nokta bantları var onlardan kullanabilirsin ancak birazcık acıtıyor Losyonlarıda var Nivea'nın,Clean&Clear'ın fln..Onlar etkili mi bilmiyorum ama..
  • Contractubex 55 lira işe yarayacağını sanmam.2 yıl doktor kolumdaki yara izleri için vermişti hala sürüyorum işe yaramıyor.
  • Hicbi ise yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.