Şimdi Ara

Sivilce izlerini yaptırmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beylikdüzü çevresinde bildiğiniz yerler var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sildirmek mi istiyorsun yaptirmak mi

• Meshhead kullanıcısına yanıt
    sivilce izleri yok etmek 🔫

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanönal38

Lazerle siliyorlar, herhangi bi dermatologun halledebilecegini dusunuyorum. Benim de yuzumde leke vardi, onu yaktiriyorim 6 seans oldu. Acili bir surec oluyor, 3 4 gune tamamen iyilesiyor ama yine de haberdar etmek isterim. Sonucta her ay basi 3 4 gun yarayla dolasiyosun yuzunde. Bir de yazin yapilmiyor, gunes zararli. Ara verirler yazin seanslara. Resim bulursam ozelden atarim

• Meshhead kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatı kaçaydı ne zaman yaptınız

• quote:

Hocam fiyatı kaçaydı ne zaman yaptınız

Ben bagdat caddesinde bi doktora gidiyorum o yuzden biraz tuzlu oluyor benimki ama tamamen tercih. Daha once gittigim icin ona gidiyorum. Seansi 500 lira normalde. Daha ucuzlari da var. Ucuzunun farkedecegini dusunmuyorum. Sadece tanidik indirm yapti bana bi de 8 seans pesin odedim. Bana 3200e geldi. Benim 5 seans falan oldu. Yaz geldi ara verdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

quote:

Lazerle siliyorlar, herhangi bi dermatologun halledebilecegini dusunuyorum. Benim de yuzumde leke vardi, onu yaktiriyorim 6 seans oldu. Acili bir surec oluyor, 3 4 gune tamamen iyilesiyor ama yine de haberdar etmek isterim. Sonucta her ay basi 3 4 gun yarayla dolasiyosun yuzunde. Bir de yazin yapilmiyor, gunes zararli. Ara verirler yazin seanslara. Resim bulursam ozelden atarim

Hocam kıl köklerine zararı var mı? Benim sivilce izlerinden sakal çıkmıyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

quote:

Hocam kıl köklerine zararı var mı? Benim sivilce izlerinden sakal çıkmıyor?

Şu anlik bir zararini gormedim. Yapilan yerde de cikiyor. Sadece tiras olman gerekiyor cunku killarini da yakiyor. Benim oyle aman aman bir sakalim yok zaten. Mehmet Gunsur gibi bacak kili kivaminda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.