Şimdi Ara

Sivilce izlerini nasıl engelleriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
13.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben roaccutane kullandım hiç sivilcem kalmadı ama izleri kaldı.o izleri için bi krem varmış.onun adını öğrenebilirmiyim.yada kurtulma yollarını öğrenebilirmiyim

tşkler

• (A) Vitamini ßende KuLLanıyorum Süper ßişe ßi Seferde Geçmez Her Zamn Tok Karnına Yatarken Yut Günde 1 Tane AVİCAP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatıkanÖĞÜT -- 23 Mart 2008; 10:54:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßaTıKaN

(A) Vitamini ßende KuLLanıyorum Süper ßişe ßi Seferde Geçmez Her Zamn Tok Karnına Yatarken Yut Günde 1 Tane AVİCAP

deriyi mi kabartıyor ne yapıyor biraz açıklarmısın
  • NoT : Uzun Süredir KuLLanıyorum 3 Ay FaLan Git Gide Yok oLuyoLar. ßi Seferde Gezmez Geçmiş oLsun.
  • Yok Derin FaLan KaLkmıyo ßiLdigimiz Hap Su İLe İçeceksin ZamnLa Kırmızı OLan İzLer vs. Yok oLuyo.
  • quote:

Yok Derin FaLan KaLkmıyo ßiLdigimiz Hap Su İLe İçeceksin ZamnLa Kırmızı OLan İzLer vs. Yok oLuyo.

oo sağol çok işe yarar o zaman.tşk ederim.not alıyorum hapı
  • Rica Ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivilce izleri nasıl gecer
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nsl ben anlamadım hap sivilcele izlerini yok mu ediyor adı ne onun
  • Vitaminlerin bilinçsizce ve yüksek dozda kullanılması fayda değil zarar getiriyor.

Vitamin A: Aşırı kullanımda en çok tehlike doğuran vitaminlerin başında geliyor. Karaciğerde hasara yol açıyor ve hamile kadınları etkiliyor.

Vitamin B6: Sinir sisteminde hasara yol açabiliyor.

Vitamin C: Günde 1 gramdan fazla alınması durumunda, karın ağrılarına, ishale ve böbrektaşına neden oluyor.

Vitamin D: Vücutta kalsiyum ve fosfat birikmesine neden oluyor. Bu ise kasların zayıflamasına, böbrek taşlarına ve çocuklarda büyüme problemlerine neden oluyor.

Vitamin E: Mideyi bozuyor ve karın ağrılarına neden oluyor.

Kafanıza göre vitamin dahi olsa ilaç kullanmayın,öncelikle bir doktor kontrolünden geçin

• Salyangoz kremi kullanıyormuş millet. Bir araştır istersen.
  • Sivilce izlerinin derinliğine göre yüzeyel, orta veya derin peelin senin işini görür, reklamlara inanıp bi ton para dökme lüzumsuz kremlere, illada krem kullanıcam diyorsan differin jel veya tretin krem akşamları az birmiktar sür, ancak gündüzleri bir güneşten koruyucu kullanmanda fayda vardır bu kremler güneş duyarlılığı oluşturur çünkü.
  • (A) Vitamini ßende KuLLanıyorum Süper ßişe ßi Seferde Geçmez Her Zamn Tok Karnına Yatarken Yut Günde 1 Tane AVİCAP. NoT : Orda Yazmışım Günde 1 Tane FazLa DeğiL. FazLası Zarar Verir.
  • quote:

(A) Vitamini ßende KuLLanıyorum Süper ßişe ßi Seferde Geçmez Her Zamn Tok Karnına Yatarken Yut Günde 1 Tane AVİCAP. NoT : Orda Yazmışım Günde 1 Tane FazLa DeğiL. FazLası Zarar Verir.

sende belirgin bir değişme oldumu peki..
    sonuç aldıysan ona göre tavsiyede bulunsan daha iyi olur
    yada bu ilacı sana doktormu tavsiye etti
  • quote:

(A) Vitamini ßende KuLLanıyorum Süper ßişe ßi Seferde Geçmez Her Zamn Tok Karnına Yatarken Yut Günde 1 Tane AVİCAP. NoT : Orda Yazmışım Günde 1 Tane FazLa DeğiL. FazLası Zarar Verir.

Günde 1 tane tablet olarak alıyorsunuz peki ama gıdalarla hiç almıyor musunuz? Tablet aldıktan sonra ya da almadan önce yediklerinize içtiklerinize dikkat edip "aa!bunda A vitamini var ben tablet aldım ya da alıcam ben bundan yemiyim" mi diyorsunuz? İçinde hangi vitamin ve minerallerin olduğunu bilmeden yiyip içiyorsunuz sonra da A vitaminini günde 1 tablet alıyorum fazla değil diyorsunuz iyi ama nereden biliyorsunuz?
  • Doktora Gittim Desem Yerince Acıktır Sanrıım kafamızdan Atmıyoruz ßen İzLer İçin Dedim SürekLi KuLLanda Demedim. Kendiniz ßiLiyorsanız Siz Yazın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

quote:

Günde 1 tane tablet olarak alıyorsunuz peki ama gıdalarla hiç almıyor musunuz? Tablet aldıktan sonra ya da almadan önce yediklerinize içtiklerinize dikkat edip "aa!bunda A vitamini var ben tablet aldım ya da alıcam ben bundan yemiyim" mi diyorsunuz? İçinde hangi vitamin ve minerallerin olduğunu bilmeden yiyip içiyorsunuz sonra da A vitaminini günde 1 tablet alıyorum fazla değil diyorsunuz iyi ama nereden biliyorsunuz?

Çok doğru.

• quote:

Doktora Gittim Desem Yerince Acıktır Sanrıım kafamızdan Atmıyoruz ßen İzLer İçin Dedim SürekLi KuLLanda Demedim. Kendiniz ßiLiyorsanız Siz Yazın.

Peki siz doktor musunuz burada nasıl "ßi Seferde Geçmez Her Zamn Tok Karnına Yatarken Yut Günde 1 Tane AVİCAP" diyebiliyorsunuz
  • quote:

quote:

Doktora Gittim Desem Yerince Acıktır Sanrıım kafamızdan Atmıyoruz ßen İzLer İçin Dedim SürekLi KuLLanda Demedim. Kendiniz ßiLiyorsanız Siz Yazın.

Peki siz doktor musunuz burada nasıl "ßi Seferde Geçmez Her Zamn Tok Karnına Yatarken Yut Günde 1 Tane AVİCAP" diyebiliyorsunuz

YazdıkLarımı NasıL Okudugunu AnLamıyorum Ama ßen Doktora Gittim ve Doktorun SöyLedikLerini SöyLedim ßaşka Tarafa Çekme Üstü Oku. Doktora Gittim Desem Yerince Acıktır

• quote:

quote:

quote:

YazdıkLarımı NasıL Okudugunu AnLamıyorum Ama ßen Doktora Gittim ve Doktorun SöyLedikLerini SöyLedim ßaşka Tarafa Çekme Üstü Oku. Doktora Gittim Desem Yerince Acıktır

Anlatamıyorum galiba, doktor bu hapı size muayene sonrasında vermiş siz ise burada herkese tavsiye ediyorsunuz.Her insanın metabolizması farklıdır size iyi gelen bir ilaç başkasının ölümüne bile neden olabilir.

Sanırım yeterince açık yazdım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anlatamıyorum galiba, doktor bu hapı size muayene sonrasında vermiş siz ise burada herkese tavsiye ediyorsunuz.Her insanın metabolizması farklıdır size iyi gelen bir ilaç başkasının ölümüne bile neden olabilir.

Sanırım yeterince açık yazdım.

AnLıyorum Ama Dediğim Gibi Onu Yazmışım Zaten Doktor ßana İz Kaybediyor Diye Verdi ve İşe Yarıyor Muayene Göz ßakışıyLa Yaptı ßen de Onu Yazmışım Zaten ALan Kişi İster Doktora Gider İSter ALır o Ona KaLmış ßen Sadece ßiLdigimi Yazdım. O Onu Eminimki Düşünmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatıkanÖĞÜT -- 28 Mart 2008; 19:03:23 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.