Şimdi Ara

SİVİLCE İÇİN EN İYİ YÖNTEM BU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
12
Favori
27.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

Emin misin yeğen? Hannibal Lector gibi olmayalım sonra

Hannibal Lecter ne alaka ?

Edit: Freddy Krueger diyecektin herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0ll0s -- 13 Kasım 2011; 15:20:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

SİVİLCE İÇİN EN İYİ YÖNTEM BU

• akne için ne yapacağız
  • Sırt için iyi gelir mi acaba
  • Roaccatune'un tedavi süresi aşağı yukarı kaç ay ? En çok görülen yan etki nedir ? Tedavi bittikten sonra sivilceler tekrar çıkarmı ? Son birkaç aydır sol yanağımda iltahaplı sivilceler çıkmaya başladı
  • 2 tamolu ez kolonya + gül suyu yüzünü yıkar gibi sür kurutur

tamol: ağrı kesici tablet asprin gibi bir şey (eczanelerde 1 lira falan)
    alkollü suda olur bu karışıma ben smirnoff marka vodka katıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren -- 13 Kasım 2011; 15:38:18 >
  • hocam bendede var bu sorun. ama benimki ergenlik sivilcesi değil. Irsi ve karaciğerden geliyor.
    denesem mi denemesemmi bilemedim.
    deneyenler olursa yorumlarına göre deneyeceğim. Çünkü benim sivilceler az değil acı çekmekten korkarım.
  • İmexi deneyin.
  • 1 aydır Roaccatune tedavisine başladım.sivilceden eser yok ta...g.tüne kadar kurutuyo insanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Commune

1 aydır Roaccatune tedavisine başladım.sivilceden eser yok ta...g.tüne kadar kurutuyo insanı

Nasıl yani :S

kullanmaya başlayacaktım daha başlamadım nasıl bir yan etkisi oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun
  • Arkadaşım hiç gerek yok böyle şeylere bende sivilce illetinde kurtulamıyorudum gitmedigim cildiyeci kalmamıştı ve harika bi yöntem buldum hem çok kolay hem çok ucuz hemde acı yanma kanama yok

Aktara gidip sarı kil veya maske için kil alıyosunuz. Ama maske için oldugunu söyleyin. Kilosu 2-3 lira bişey. Sonra marketten pastik bardak + plastik kaşık alıyorsunu tabi birde maden suyu. Bildigimiz kızılay maden suyu. 6 lı paket alın bence

Eve gelip plastik bardagın içine kilden koyuyoruz ve üstüne yavaş yavaş maden suyunu ilave ediyoruz. Yanlız sakın sulu olmasın bildigimiz çamur kıvamında olucak. Maden suyunu koyun biraz karıştırın olmazsa yeniden koyarsınız. Sonra bunu yüzümüze sürüp 1 saat sonra yıkıyoruz. Daha ilk denemede yaglı cilt problemi yok oluyor. Ondan sonra sivilceler yok oluyor. 3-4 gün bunu yap sivilcen olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Roaccatune'un tedavi süresi aşağı yukarı kaç ay ? En çok görülen yan etki nedir ? Tedavi bittikten sonra sivilceler tekrar çıkarmı ? Son birkaç aydır sol yanağımda iltahaplı sivilceler çıkmaya başladı

Aman ha uzak durun o haptan abim karaciğerini kaybediyordu az kalsın doktor yüzünden...
  • Sakın Roaccatune kullanmayın faydasından çok zararı olan bi ilaçtır kendisi.İlacın amacı vucuttaki yağları eritmek ama bunu yaparken aynı zamanda teride yok ediyo.Bi zaman sonra heryerim yapış yapış oluyo.Terlemiyosunuz ama nasıl oluyosa her yerin kuruyo ve değişik bi yapışkanlık oluşuyo vucutta.Ayrıca bu ilacı kullananlar yoğun güneşli günlerde dışarı çıkamıyolar.Çıkarlarsa ilaç cilt kanseri yapıyo.Zaten ilacı size kullandırmadan önce doktorlar bi anlaşma imzalatıyolar.Kendi rızamla kullanıyorum diye.Tek eksileri bunlarda değil vucudunuzun hormonel mekanizmasını bozuyo.
    Bu ilacı kullanmadan önce gilbert hastasıydım zaten doğuştan gelen bi hastalık.Doktorum kullan dedi bende denedim.İlaçtan sonra kanımdaki bilrubin oranı arttı.Gilberttim ilerledi kafamı yatakdan kaldıramıyorum nerdeyse sürekli uykum geliyo.Yazdıklarım ciddidir.Bu ilacı kullancak olanlar bir daha düşünsün faydasından çok zararı vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0ll0s

quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

Emin misin yeğen? Hannibal Lector gibi olmayalım sonra

Hannibal Lecter ne alaka ?

Edit: Freddy Krueger diyecektin herhalde

SİVİLCE İÇİN EN İYİ YÖNTEM BU

mason verger diycektim, aklıam o an o geldi ilişkili olarak

• 8 gün uğraş yüzün mis gibi olsun. tak. sonraki gün sivilce.
  • En kısa sürede denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: viktor1574

Sakın Roaccatune kullanmayın faydasından çok zararı olan bi ilaçtır kendisi.İlacın amacı vucuttaki yağları eritmek ama bunu yaparken aynı zamanda teride yok ediyo.Bi zaman sonra heryerim yapış yapış oluyo.Terlemiyosunuz ama nasıl oluyosa her yerin kuruyo ve değişik bi yapışkanlık oluşuyo vucutta.Ayrıca bu ilacı kullananlar yoğun güneşli günlerde dışarı çıkamıyolar.Çıkarlarsa ilaç cilt kanseri yapıyo.Zaten ilacı size kullandırmadan önce doktorlar bi anlaşma imzalatıyolar.Kendi rızamla kullanıyorum diye.Tek eksileri bunlarda değil vucudunuzun hormonel mekanizmasını bozuyo.
    Bu ilacı kullanmadan önce gilbert hastasıydım zaten doğuştan gelen bi hastalık.Doktorum kullan dedi bende denedim.İlaçtan sonra kanımdaki bilrubin oranı arttı.Gilberttim ilerledi kafamı yatakdan kaldıramıyorum nerdeyse sürekli uykum geliyo.Yazdıklarım ciddidir.Bu ilacı kullancak olanlar bir daha düşünsün faydasından çok zararı vardır.

2 sene önce roaccutane kullandım tam 7 ay ve 3 senedir türlü koca karı ilaçları ile kulaktan dolma her türlü ilacın geçirmediği sivilceyi 7 ayda ağrısız,acısız,yan etkisiz rahatça geçirdi.
    İlacı kullandıktan sonra sivilcesiz halimi görenler inanamadılar.
    Ve kesinlikle çok hafif bir kuruluk haricinde hiç bir sıkıntısını görmedim bu ilacın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruise06 -- 13 Kasım 2011; 16:19:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

quote:

Orijinalden alıntı: La Commune

1 aydır Roaccatune tedavisine başladım.sivilceden eser yok ta...g.tüne kadar kurutuyo insanı

Nasıl yani :S

kullanmaya başlayacaktım daha başlamadım nasıl bir yan etkisi oluyor?

Dudaklara krem sürmesen ikiye ayrılıcak gibi oluyo.Ayrıyetten eklem ağrıları yapıyo.
    Yağlanmadan eser kalmadığı için yüzün kuruyo nemlendirici sürmek zorunda kalıyosun falan filan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.