Şimdi Ara

Sivilce İçin Ardıç Katranı Sabunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sivilcelerim için ardıç katranı sabunu kulllanıyorum; amma velakin 2 gündür kullanmama rağmen sabunu sürdüğüm yerlerde sivilceler çoğaldı. Ne yapabilirim?

• Krem var bende sürüyorum sivilceyi kurutup düşürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Algos34

Krem var bende sürüyorum sivilceyi kurutup düşürüyor.

kremin adınıda söyleseydin kardeşim
  • bıldıgın hacır şakir sabun.sabah aksam sur.sonra bıde nemlendırıcı krem tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apca[tr]

quote:

Orijinalden alıntı: Algos34

Krem var bende sürüyorum sivilceyi kurutup düşürüyor.

kremin adınıda söyleseydin kardeşim

Bactroban , iki günde sivilce falan kalmaz garanti veriyorum. Ama kremi sürmeden önce yüzünü sabunlu suyla yıkayacaksın
  • Bende birsürü şey denedm sivilceler için ama sadece cogaldı hiçbi etkisini görmedm sonunda doktora gittm ve düzeldi sagolsun :D biraz fazla yan etkisi var ilacın ama öldürmüyo korkma :D

Doktora git zaten zoretanin ilacını verir sana hertarafın kurucak dudak ıcın bepanthen merhem , yüz için bepanthen krem , burun kanaması için burun pomadı :D kullan zoretanini emin ol gecer benım suratım berbattı 3-4 katman var gibiydi yanaklarım sımdı 0 oldu ama 7 ay sabrettım , yaınndada kükürtlu sabunla yıkıyodum hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İddaaJI -- 31 Ağustos 2011; 20:09:55 >
  • kese kullan. doğal. abidik gubidik şeyler kullanma. duş jeli, şampuan ya da sabun ne kullanıyorsan (ben zeytinyağ özlü sabun kullanıyorum) yüzüne sür bi güzel. ondan sonra keseyi ovala oralarda sertçe. özellikle burun kenarlarnıdakileri, burun üstündeki, alındakileri götürüyor. güzel yanı siyah noktaları da yok ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.